Last minute: Krydstogt i Caribien

Sidste chance!

Er du ikke klar til efteråret? Tag på et last minute krydstogt i skønne Caribien med sol og varme og lad dig forkæle ombord på MSC Divina. Vælg mellem forskellige datoer og få 8 dage/7 nætter inkl. helpension fra KUN 2.990 kr. ekskl. fly.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Nyd en uge i det Caribiske Hav med varme, charme, glæde og sambarytmer. Lad dig forkæle ombord og nyd dage i land, hvor du kan besøge den ene lækre strand efter den anden.

Caribien er nok uden tvivl et af de smukkeste og mest fascinerende rejsemål og en drøm for enhver at opleve den afslappede atmosfære, kilometerlange kridhvide strande, svajende palmer, eksotiske frugter og smukke koralrev omringet af farverige fisk.

Krydstogt i Caribien er og bliver noget helt specielt med dejlige temperaturer året rundt. Her sejler du rundt i et område med interessant historie og en helt egen kultur – Caribien er drømmen og du kan nyde turen i fulde drag ombord på MSC Divina.

Et krydstogt på første klasse er i vente, når du lander i Miami, hvor gennemsnitstemperaturerne er over de 20 grader og med gennemsnitlig 7-8 solskinstimer om dagen. Du føler virkelig at sommeren er kommet, og når du er kommet ombord på MSC Divina og sejler mod syd, bliver det med mere og mere sommervejr.

Der er restpladser hver uge fra 14. oktober til 16. december – du vælger selv afgang og rejserute.

Du sejler med et af rederiets absolut største og mest populære skibe, MSC Divina. Hun er flot, interiøret er aldeles indbydende og opholdet på skibet er en oplevelse i sig selv for de knap 4500 passagerer, der er plads til. Indendørs har du mange lounger, barer, cafeer og butikker og om aftenen er der musik i flere lounger. Det er f.eks. en nydelse at lytte til klassisk musik i den store åbne hall. Skibet byder også på flot kasino.

Skibet har mange soldæk og flere pools og jacuzzis, og der skal ikke herske tvivl om, at soldækkene er skibets omdrejningspunkt i dagtimerne. Om aftenen er de 2 udendørs poolbarer åbne og der vil være mange arrangementer på soldækket, der da er et eftertragtet sted at opholde sig. Du kan lade dig underholde og aktivere næsten døgnet rundt. Du har fri adgang til det store og flotte fitnesscenter, flere jacuzzis, løbebane, boldbane, tennis og til at deltage i de mange aktiviteter dagen lang. Hver aften tilbydes forestilling i det store 3 etagers teater og disse forestillinger bør du ikke gå glip af.

Tag af sted – lad dig forkæle en hel uge – forestil dig bare en flot udsejling på dækket eller balkonen med en kold eksotisk drink ved hånden – det er da afslapning!

Rejsen inkluderer

  • 7-nætters krydstogt med MSC Divina i den valgte kahytstype
  • Helpension under hele krydstogtet
  • Fri vand, kaffe og te i buffetens åbningstid (selfservice)
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 voksne i delt kahyt

*Kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.
**Inkluderer en all inclusive drikkepakke.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Priserne er ekskl.:
Hvad ikke direkte fremgår under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 13 USD pr. person pr. dag – skal afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer. Bemærk, den danske sygesikring dækker intet på rejser udenfor Europa
  • Transport til USA
  • For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/. Der skal søges inden afrejse
  • Drikkevarer ikke direkte nævnt
  • Udflugter.

Kahytstyper – Bella, Fantastica, Wellness og Aurea:

Bella
Gode standardkahytter med al komfort. Helpension og fri adgang til kaffe, te og vand i buffetrestauranten i åbningstiden. Rengøring i kahytten og håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand. Bemærk at udvendige Bella kahytter kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Fantastica
Ens indretning som standard Bella kahytter, men med bedste beliggenheder på skibet. Valgfrihed mellem ledige kahytter og ellers inkl. samme ydelser som Bella og derudover mulighed for ønske om tidlig eller sen spisning i hovedrestauranten og fri levering af morgenmad i kahytten.

Wellness
Ens indretning som standard Bella og Fantastica, men blandt de bedst beliggende på skibet. Fri adgang til restaurant - du bestemmer tidspunktet. Fri vand i alle barer, restauranter, buffeten og kahytten. En sportsdrik (uden alkohol) pr. dag i kahytten eller fra minibaren. Fri deltagelse i en undervisningstime pr. dag i skibets gym. En helbredskonsultation hos skibslægen og en ”inbody test” ved skibets cheftræner. Vaskeservice for sportstøj. Velkomstgave i kahytten bestående af en t-shirt, shorts og et sportshåndklæde.

Aurea
Ens indretning som øvrige kahytter og med samme ydelser som Bella og Fantastica. Deruodver får du room service (fri levering af bestillinger, som de fleste er mod betaling) – fri servering af morgenmad i kahytten. ALL INCLUSIVE drikkepakke på skibet. Fri dining – spis når du vil. 50% på fitness undervisning, som f.eks. yoga, personlig træner m.m. Inkl. wellness pakke med 1 x balinesisk massage, fri adgang til solarium og Thermal-området og en wellness pakke med et udvalg af ansigts-, hår- og kropsprodukter. Der er fri afbenyttelse af badekåbe og slippers og fri adgang til soldæk kun for voksne.  Du har priority boarding og bagageservice ved ombordstigning. Et rigtig godt valg med ”value for money” – meget begrænset antal kahytter.

1: Indv. B, F, W
2: Udv. B, F, W
3: Balk. B, F, W og A


Rejseplan

Foreløbig rejserute – Vestlige Caribien
Gælder for afgangene:
14., 21. og 28. oktober
18. november
2. og 16. december

Dag 1: Kl. 19.00 afgang med MSC Divina fra Miami.
Dag 2: På havet
Dag 3: Kl. 10.30 anløb Ocho Rios, Jamaica
Dag 4: Kl. 09.00 anløb George Town, Cayman Islands.  Afgang kl. 16.00
Dag 5: Kl. 10.00 anløb Cozumel, Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 6: På havet
Dag 7: Kl. 12.00 anløb Nassau, Bahamas. Afgang kl. 18.00
Dag 8: Kl. 07.00 anløb Miami.

BEMÆRK
Afrejse 14. og 28. oktober er dag 3 ændret til Montego Bay, Jamaica. Dag 5 er ændret til Costa Maya, Mexico.

Afrejse 18. november og 2. og 16. december. Her er anløb dag 7 i Nassau fra 09.00-16.00

Foreløbig rejserute – Østlige Caribien
Gælder for afgangene: 
11. og 25. november
9. december

Dag 1: Kl. 19.00 afgang med MSC Divina fra Miami.
Dag 2: På havet
Dag 3: På havet
Dag 4: Kl. 09.00 anløb St. John, Antigua. Afgang kl. 17.00
Dag 5: Kl. 07.00 anløb Charlotte Amalie/St. Thomas. Afgang kl. 16.00
Dag 6: På havet
Dag 7: Kl. 10.00 anløb Nassau, Bahamas. Afgang kl. 18.00
Dag 8: Kl. 07.00 anløb Miami.

BEMÆRK:
På denne rute vil der kunne forekomme ændringer i rejserute som følge af orkanernes hærgen i september. Måtte visse rejsemål, som forventet, endnu ikke være i stand til at modtage cruisegæster, vil ruten blive ændret.


Enekahyt
Der tilbydes enekahytter mod et tillæg på 70 %. Der er et begrænset antal enekahytter, og der skal derfor forespørges hos Øster Lindet inden køb. Tillægget afregnes direkte til Øster Lindet. 

Børn
Børn under 18 år, der rejser og bor sammen med 2 fuldt betalende, betaler kun kr. 900 i Bella, Fantastica og Wellness kahytter. I Aurea kahytter er prisen kr. 1.990. Der er et begrænset antal kahytter med ekstra senge, så kontakt Øster Lindet for kapacitet inden køb. Tillægget afregnes direkte til Øster Lindet

Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive mad ombord. Man kan hver morgen, middag og aften vælge at få valgmenu serveret i skibets hovedrestaurant. Du kan stort set indtage en 5 retters menu i forbindelse med alle hovedmåltider. Ønsker du mere frihed til måltider, tilbydes en overdådig buffet. I forbindelse med alle hovedmåltider er der et kæmpe udvalg og i øvrige tidsrum er der altid snacks af forskellig art til rådighed. I Buffetrestauranten har man i åbningstiderne fri adgang til kaffe, te og vand.

Drikkepakker – Spar op til 15 %
Rederiet tilbyder et udvalg af drikkepakker. Disse kan alle købes på skibet, men tillægges på skibet et servicegebyr på 15%. Bestiller du den sammen med rejsen, vil det være uden gebyr.

Kan kun bestilles sammen med rejsen:

Ølpakke: 14 øl. Kan bruges i restaurant, barer og buffet. Pris pr. pakke kr. 440

Vin til maden: 7 fl. husets vin (rød eller hvid) til aftensmaden i hovedrestauranten. Pris pr. pakke kr. 760

All Inclusive Classic: Gælder ubegrænset adgang til et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer inkl. vin, øl, sodavand, mineralvand, varme drikke og et bredt udvalg af cocktails. Gælder i alle udskænkninger ombord. BEMÆRK du skal være 21 år for at købe denne. Skal købes af alle i samme kahyt og til hele krydstogtet.

  • Pris pr. voksen kr. 320 pr. dag – i alt 2.240 kr. for turen.
  • Pris for børn og unge 12-20 år (uden alkohol) 160 kr. pr. dag i alt kr. 1.120 – kan kun tilkøbes sammen med voksenpakker.
  • Pris for børn og unge 3-11 år 60 kr. pr. dag i alt kr. 420 – kan kun tilkøbes sammen med voksenpakker. 

Transport
Transport til/fra Miami skal du selv sørge for. Øster Lindet er gerne behjælpelig med bestilling af flybilletter mod gebyr. 

Der er rigtig mange gode forbindelser til/fra Miami fra både København, Billund og Hamborg til ganske fornuftige priser på de fleste afgange. BEMÆRK: På ankomstdagen anbefaler vi, at du finder fly der ankommer Miami absolut senest kl. 15.00, såfremt du vælger at ankomme på afrejsedagen.

Vælger du ekstra dage i Florida, vil du ofte kunne få bedre flypriser. Du kan også tilkøbe overnatninger direkte hos Øster Lindet.

Lokale transfers
I Miami lufthavn finder du både fælles shuttle busser til skibet eller evt. hotel, hvis du ankommer tidligere. Du kan også tage en taxi, der er ca. 15 km.

Hotel
Øster Lindet benytter gode hoteller ved Miami Bayside/Downtown og Miami Beach.

Indrejsetilladelse
Der skal søges indrejsetilladelse – kaldet ESTA - til USA. Dit pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst – se mere på:

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Udflugter
Ved alle anløb tilbydes en vifte af udflugter både til lands og til vands. Disse kan bestilles ombord på skibet og afregnes direkte på skibet.  Man kan alle steder gå i land på egen hånd og få en masse gode oplevelser med hjem i bagagen.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Navn og telefonnummer på en pårørende
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt.


Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to voksne i delt kahyt.

Rejsen inkluderer

  • 7-nætters krydstogt med MSC Divina i den valgte kahytstype
  • Helpension under hele krydstogtet
  • Fri vand, kaffe og te i buffetens åbningstid (selfservice)
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.
Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, rejselederen, hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på højeste udsalgspris – dette ikke at sammenligne med rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. oktober 2017 kl. 23:59

Last minute: Krydstogt i Caribien