Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Hold jul på Hotel Historischer Krug

Hold juleaften nær Flensborg på Tysklands eneste kgl. priviligerede Kro, Historischer Krug. Få 3 overnatninger og fantastisk julestemning, middag og morgenmad alle dage, gløgg, kage og ikke mindst fri adgang til skøn wellness og spa. Pris pr. person.

HOTEL HISTORISCHER KRUG - Juleaften på kgl. priviligeret kro nær Flensborg, 3 nætter, middage m.m.

Pris2.695*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr

Dette tilbud er desværre udløbet. Se alle aktuelle tilbud med Rejser HER

20 solgte

Særpris!

Historischer Krug byder på et fantastisk julearrangement i Nordtyskland fra 23. december til 26. december. Arrangementet byder bl.a. på middage, masser af julestemning og besøg til det flotte Altes Gymnasium til gløgg og kager, i smukke og rustikke omgivelser. 

Det 4-stjernede Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, tæt på Flensburg, blot 25 minutters kørsel syd for den danske grænse. Kroen drives af familien Hansen-Mörck, som har været ejere siden 1815 og består af 6 separate huse med værelser.

Dette dejlige og hyggelige familiedrevne hotel kan dateres tilbage til 1519 og ligger i et smukt parkområde på 2 hektarer, og har to gode restauranter. Derudover har hotellet også et 890 m² stort spa-område tilknyttet. 

Alle værelserne på Historischer Krug er komfortable og indrettet i landlig stil. Alle værelser har eget badeværelse og toilet, og er inkl. Wi-Fi. Efter en god nats søvn i en af hotellet værelser kan du lade den lækre morgenbuffet lokke dig ud af sengen om morgenen.

Hotellet har to restauranter. Den ene er den rustikke restaurant Krugwirtschaft, hvor der serveres lækre egnsretter, og hvor der er inkluderet middag med i prisen.

Har man mod på at prøve noget anderledes kan man i stedet prøve gourmetrestauranten Privileg (ikke inkluderet i prisen), der er blevet tildelt 15 Gault Millau-point for sine retter. Der sættes særlig fokus på sæsonbestemte specialiteter hele året rundt og restauranten hører til en af de absolut bedste i Slesvig-Holstein. Menuen her er international og restauranten har også et udsøgt vinkort. 

Det store SPA område har indendørs pool, sauna, boblebad, dampbad og meget mere. Historischer Krug tilbyder også Ayurveda-behandlinger. 

Alt i alt er dette det perfekte sted for dem, som søger et kort ophold, væk fra hverdagens vante rammer og opleve en autentisk tysk julestemning, med fokus på velvære og god mad i stilfulde rammer.


Tilbuddet inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbelt- eller enkeltværelse.
  • Morgenbuffet alle dage.
  • 1 x 2 retters menu d. 23. december.
  • 1 x 5 retters menu d. 24. december, inklusiv aperitif, vin, kaffe og digestif (likør)*
  • 1 x gløgg med stollen (tysk julekage) og kager på Hotel Altes Gymnasium d. 25. december, 20 minutters kørsel fra Historischer Krug.
  • 1 x 3 retters menu d. 25 dec.
  • Fri adgang til wellness området.
  • Gratis Wi-Fi.

Pris pr. person v. min. 2 personer i delt dobbeltværelse: 2695 kr.
Pris pr. person i enkeltværelse: 3195 kr.

Ankomst d. 23. december 2017.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00.
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.

* Aftensmaden begynder kl. 17.00, og restauranten lukker kl. 21.00 d. 24. december.


Flotte anmeldelser på tripadvisor

"Stedet levede fuldt ud til vores forventninger. Værelset var hyggeligt med et badeværelse som jeg gerne tog med hjem. Allerede når man kørte ind ad porten følte man, at det var det rigtige sted man havde valgt. Personalet og ejeren var utrolig søde og venlige. Vores 3 retters menu og morgen buffet som var inkluderet begge dage, var utrolig velsmagende og der blev taget hensyn til min kones mad allergen. Vi fik det indtryk at mange af de andre gæster, havde været der flere gange. Vi kommer helt sikkert igen."
Anmeldt 19. marts 2017

"Kroen omfatter mange maleriske bygninger, der er forbundet med brostensbelagte stier og giver fornemmelse af at færdes i en lille landsby.
Såvel værelser som krolokaler er rigt udsmykket med mange historiske malerier og ældre brugsgenstande. Selv om lokaliteterne er historiske er man som gæst ikke i tvivl om, at stedet drives på et moderne og fagligt højt niveau. Restaurant Privileg præsenterer en gourmetmenu i særklasse og med kompetent betjening."
Anmeldt 21. november 2016

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato,
eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

1 unik kode gælder pr. person i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse afhængig af den valgte variant:

3 overnatninger i dobbelt- eller enkeltværelse
Morgenbuffet alle dage.
1 x 2 retters menu d. 23. december.
1 x 5 retters menu d. 24. December, inklusiv aperitif, vin, kaffe og digestif (likør)*
1 x gløgg med stollen(tysk julekage) og kager på Hotel Altes Gymnasium d. 25. december, 20 minutters kørsel fra Historischer Krug.
1 x 3 retters menu d. 25 dec.
Fri adgang til wellness området.
Gratis Wi-Fi.

Ankomst d. 23. december 2017.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00.
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.

* Aftensmaden begynder kl. 17.00, og restauranten lukker kl. 21.00 d. 24. december.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 13. oktober 2017 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst