Drømmekrydstogt i Caribien

Udsolgt

Glem vinteren og rejs i stedet på et 10-dages drømmekrydstogt under lune himmelstrøg i Caribien. Rejs 23. januar eller 2. februar inkl. helpension ombord og fly fra 9.990 kr. Betal kun depositum nu og resten senere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie.

Costa Deliziosa sejler en helt igennem fantastisk rute, hvor du kan få store oplevelser ved de eksotiske og på mange måder lidt anderledes anløb. Du kan opleve lokalbefolkningen og ægte caribisk kultur, når du besøger flere lande herunder Honduras og Mexico.

Turen starter fra Florida, Port Everglades, hvor du flyder ned mod endnu lunere himmelstrøg. Allerede dagen efter afsejling møder du en helt ny verden, når det kæmpe skib anløber charmerende Key West. En dag du kan bruge til at udforske denne charmerende by og nyde kunstneratmosfæren og selvfølgelig skal Hemmingways stambar, Sloppy Joe, passeres. Key West byder også på fantastiske strande.

Herefter får du tid til at snuse til den caribiske havluft og nyde det flotte vand, mens Costa Deliziosa flyder mod Grand Cayman, som hører under Antillerne. Strandlivet er naturligvis et kapitel for sig, så her kan du nyde de flotte strande, men der er så mange andre ting at foretage sig, at stranden næppe nås. Tag f.eks. en tur med til ”Rokke byen/området” – en unik oplevelse hvor du går blandt kæmpe rokker. Du kan også tage med til Skilpaddecenteret og opleve det fantastiske dyreliv – eller måske opleve det hele live ved at snorkle eller dykke – der er et fantastisk dyreliv i området.

Du fortsætter mod Honduras, hvor øen Roatan anløbes – en lille ø i det Caribiske Hav, der byder på paradisstrande og stenfyldte områder, hvor det er perfekt at snorkle. En perfekt dag til afslapning eller stik modsat deltage i nogle udflugter med masser af aktiviteter og flotte naturoplevelser.

Belize er en rigtig miniputstat, hvor hovedstaden er Belize City – en stat med kun ca. 50.000 indbyggere. Tag f.eks. i land og lej en bil med chauffør fra de lokale. Her kommer du rundt og oplever natur, dyreliv og lokalbefolkning – infrastrukturen er ikke den bedste, så det går ikke så stærkt – her kan du virkelig komme ned i tempo.

Turen fortsætter mod Yucatan-halvøen i Mexico, og her varierer ruten lidt alt efter afrejsedato. Enten sejles der først til Costa Maya og herefter til Cozumel, eller først til Cozumel og derefter Progreso.

Costa Maya er et område, der er lavet for turisternes skyld, men ikke desto mindre meget charmerende, hvis du vil drysse rundt i lokalsamfundet, nyde stranden, måske stå på lidt jetski eller få en gang massage på stranden – der er masser af hyggelige små boder og butikker. Du kan også tage på oplevelse og opleve Mayaindianernes stammer, tage på bådtur, svømme med delfiner – der er kort sagt noget for alle.

Progreso er en havneby på halvøens nordkyst, som kan prale af at have Mexicos længste kaj. Her har du mange af de samme muligheder som i Costa Maya og er samtidig tæt på halvøens hovedstad, Mérida, der oser af historie og stadig bærer præg af kolonitiden med mange flotte bygninger og skønne pladser.

Cozumel er en ø ikke langt fra Yucatan-halvøens kyst, og her fortsætter ”paradis”, som har været en fast bestanddel stort set hele den forgangne uge. Har du endnu ikke nået en strandtur, er der rig mulighed for det her, men dykning, natur, dyreliv og Mayakultur er også muligt.

Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge de mange charmerende fortovscaféer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner og slappe af til caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske Caribiske Hav.

Efter 10 nætter ombord på Costa Deliziosa anløber du igen Florida tidligt om morgenen, så der er plads til endnu en dag med masser af oplevelser, inden du om aftenen sætter dig i flyet med direkte kurs mod Danmark.


Rejsen inkluderer

  • Fly København – Miami t/r
  • 1 x 23 kg bagage plus håndbagage
  • Catering ombord på langdistance strækningerne
  • 10-nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med buffet eller a la carte efter eget valg
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter, ombord adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 23. januar - 3. februar 2018
Indvendig Kahyt Classic – SPOTpris: 9.990 kr. Normalpris 17.979 kr. Spar 44 %
Indvendig Kahyt Premium – SPOTpris: 10.490 kr. Normalpris 19.179 kr. Spar 45 %
Udvendig Kahyt Premium – SPOTpris: 11.990 kr. Normalpris 22.419 kr. Spar 46 %
Balkon Kahyt Classic – SPOTpris: 12.990 kr. Normalpris 23.899 kr. Spar 45 %
Balkon Kahyt Premium – SPOTpris: 13.990 kr. Normalpris 26.579 kr. Spar 47 %

Afrejse d. 2. februar - 13. februar 2018
Indvendig Kahyt Classic – SPOTpris: 10.990 kr. Normalpris 17.979 kr. Spar 38 %
Indvendig Kahyt Premium – SPOTpris: 11.490 kr. Normalpris 19.179 kr. Spar 40 %
Udvendig Kahyt Premium – SPOTpris: 12.990 kr. Normalpris 22.419 kr. Spar 42 %
Balkon Kahyt Classic – SPOTpris: 13.990 kr. Normalpris 23.899 kr. Spar 44 %
Balkon Kahyt Premium – SPOTpris: 14.990 kr. Normapris 26.579 kr. Spar 43 %

Bestilling og betaling
Ved bestilling indbetaler du depositum 4.000 kr. pr. person til SPOTdeal. Restbeløbet betales direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse.

Eksklusive i prisen er:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Servicegebyr på 12,50$ pr. person pr. dag - børn halv pris. Afregnes direkte på skibet
  • Rejseforsikring - forhør om pris hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at man IKKE på rejser til USA er dækket, og Øster Lindet må derfor henstille til at der købes en rejseforsikring
  • Der skal ansøges om en indrejsetilladelse. Se mere på udenrigsministeriets hjemmeside. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/
  • Udflugter - bestilles og betales online eller ombord
    Afbestillingsforsikring v. sygdom (6% af rejsens pris). Skal bestilles sammen med rejsen.

Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic plus:

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Ingen begrænset udsigt grundet redningsudstyr i udvendige og balkon kahytter
  • Mulighed for morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating – vælges inden afrejse
  • Du kan vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften)

Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være en af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte ligesom, der er fri adgang til 4 jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets Casino eller nyde en stille stund i biblioteket.


Sejlplan:

Afrejse 23. januar

Dag 1: Fly til Miami med ankomst kl. 14.20. Skibet sejler fra Port Everglades/Fort Lauderdale kl. 23.00
Dag 2: Kl. 11.00 ankomst Key West/Florida. Afgang kl. 18.00
Dag 3: På havet
Dag 4: Kl. 08.00 ankomst Grand Cayman/Cayman Island. Afgang kl. 19.00
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 07.00 ankomst Mahogany Bay, Roatan/Honduras. Afgang kl. 18.00
Dag 7: Kl. 08.00 ankomst Belize. Afgang kl. 19.00
Dag 8: Kl. 08.00 ankomst Costa Maya/Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 9: kl. 07.00 ankomst Cozumel/Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 10: På havet
Dag 11: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades/Florida. Hjemrejse om eftermiddagen fra Miami kl. 16.20
Dag 12: Hjemkomst til Danmark.


Afrejse 2. februar

Dag 1: Fly til Fort Lauderdale med ankomst kl. 19.35. Skibet sejler fra Port Everglades/Fort Lauderdale kl. 23.00
Dag 2: Kl. 11.00 ankomst Key West/Florida. Afgang kl. 18.00
Dag 3: På havet
Dag 4: Kl. 08.00 ankomst Grand Cayman/Cayman Island. Afgang kl. 19.00
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 07.00 ankomst Coxen Hole, Roatan/Honduras. Afgang kl. 18.00
Dag 7: Kl. 08.00 ankomst Belize. Afgang kl. 19.00
Dag 8: Kl. 09.00 ankomst Cozumel/Mexico. Afgang kl. 17.00
Dag 9: kl. 09.00 ankomst Progreso/Mexico. Afgang kl. 16.00
Dag 10: På havet
Dag 11: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades/Florida. Hjemrejse om aftenen fra Fort Lauderdale kl. 23.30
Dag 12: Hjemkomst til Danmark.


Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive mad ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens varierede menukort. Du kan også vælge at spise i buffet, hvor du kan komme og gå indenfor åbningstiderne.

Tidspunkter for tidlig/sen spisning og åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere ud fra anløb, og om du er på havet.

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inklusive. Yderligere drikkevarer kan købes ombord efter behov, eller man kan vælge at købe en drikkepakke i form af en all inclusive pakke kaldet Piu Gusto. Denne inkluderer vand, læskedrikke, kaffe og te, øl, vin og et bredt udvalg af drinks og cocktails ud fra udskænkningsstedets barkort. Prisen er 225 kr. pr. person pr. dag. BEMÆRK det er ikke tilladt for rederiet at sælge alkohol til unge u/21.

Drikkepakken skal købes sammen med rejsen. Du kan dog også vælge at købe drikkepakke ombord på skibet, hvor der tilbydes flere alternative drikkepakker.

Børn u/18 år
Børn u/18 år ifølge med 2 fuldt betalende, som bor i opredning betaler fast pris på 6.990 uanset kahytstype. Øster Lindet skal kontaktes før bestilling for ledig kapacitet.

Udflugter
Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse.

Se udflugtsprogrammet for afrejsen 23. januar her
Se udflugtsprogrammet for afrejsen 2. februar her


Flytider 

Udrejse 23. januar:
Afrejse fra København kl. 06.30 – Ankomst til Düsseldorf el. Berlin kl. 07.50
Afrejse fra Düsseldorf el. Berlin kl. 09.45 – Ankomst til Miami kl. 14.20

Hjemrejse 2. februar:
Afrejse fra Miami kl. 16.20 – Ankomst til Düsseldorf el. Berlin kl. 07.00 (+1)
Afrejse fra Düsseldorf el. Berlin kl. 09.10 – Ankomst til København kl. 10.30

Udrejse 2. februar:
Afrejse fra København kl. 12.50 – Ankomst til London kl. 13.45
Afrejse fra London kl. 14.55 – Ankomst til Fort Lauderdale kl. 19.35

Hjemrejse 12. februar:
Afrejse fra Fort Lauderdale kl. 23.30 – Ankomst London kl. 12.40 (+1)
Afrejse fra London kl. 13.50 – Ankomst til København kl. 16.40


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne, og de nøjagtige flytider oplyses ved kampagnens afslutning.

Transfer fra Miami lufthavn til skib og retur kan tilkøbes mod tillæg 250 kr. pr. person pr. vej.
Fra Fort Lauderdale lufthavn anbefales taxa eller shuttlebus.

På hjemrejsedagen kan du f.eks. også tilkøbe en af skibets udflugter og selv komme til lufthavnen. Tager du på udflugt skal du være opmærksom på, at du senest skal være fremme i lufthavnen 2 timer før hjemrejse.


Husk - vigtig information
For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/ Det koster ca. 125 kr.

Bemærk: Dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa og det må kraftig anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling indbetaler du depositum 4.000 kr. pr. person til SPOTdeal. Restbeløbet betales direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse.

Én unik kode gælder for én person. Pris er pr. person ved min. to personer pr. kahyt:

Rejsen inkluderer

  • Fly København – Miami t/r
  • 1 x 23 kg bagage plus håndbagage
  • Catering ombord på langdistance strækningerne
  • 10-nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med buffet eller a la carte efter eget valg
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
    Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Eksklusive i prisen er:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Servicegebyr på 12,50$ pr. person pr. dag - børn halv pris. Afregnes direkte på skibet
  • Rejseforsikring - forhør om pris hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at man IKKE på rejser til USA er dækket, og Øster Lindet må derfor henstille til at der købes en rejseforsikring
  • Der skal ansøges om en indrejsetilladelse. Se mere på udenrigsministeriets hjemmeside. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/
  • Udflugter - bestilles og betales online eller ombord.
  • Afbestillingsforsikring v. sygdom (6% af rejsens pris). Skal bestilles sammen med rejsen.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldig min. 6 måneder efter hjemrejse.
For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her:
http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.
Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

BEMÆRK: Er du gravid er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på rederiets officielle normalpris ikke at sammenligne med dagspris tillagt Øster Lindets pris for ekstraydelser som fly og transfer.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. august 2017 kl. 23:59

Drømmekrydstogt i Caribien