Boligmakeover el. Missoni-håndklæder

Sidste chance!

Få hjælp til en stilfuld og funktionel personlig indretning med 1 el. 2 timers boligmakeover af Livingplus i Holte (fra 600,-). Du kan også få butikkens håndklæder fra Missoni (fra 118,-). Lækre og flotte håndklæder til f.eks. sommerens strandture.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Har du en bolig, der trænger til en makeover? Er du flyttet til en ny bolig, du vil indrette lækkert og funktionelt? Skal du renovere din bolig, men mangler overblik? Eller skal boligen styles til salg?

Ejer af Livingplus i Holte Ann sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive private såvel som virksomheder med at skabe gode rammer, hvor æstetik og funktion går op i en højere enhed.

Hun har et stort personligt engagement og kompromisløs holdning til kvalitet, æstetik og funktion. Hun har et indgående kendskab til stilarter, farver, kompositioner og kan derfor tilbyde professionel rådgivning, uanset behov.

Ann hjælper dig med at få øje på at indrette på en ny og anderledes måde. Det kan være svært at 'se' ens egen indretning med friske øjne, at du ved, hvor du i det hele taget skal begynde, og hvad der virker bedst.

Som erfaren indretningskonsulent, kan hun nå rigtig meget på ganske få timer. Hun har mange kunder, der har fået et helt ‘nyt hjem’ efter hendes korte men intensive besøg.

Hun tilbyder derfor gerne en 1 eller 2 timers konsulentydelse, hvor I sammen kan nå at gennemgå dit hjem, og ser på hvilke muligheder der er, for at du kan få det smukke og og funktionelle hjem, du drømmer om.

Ofte kan hun på stedet skabe synlige forbedringer, blot ved at bruge dine eksisterende eksisterende møbler og indrette dem på en anden måde, der skaber bedre harmoni og funktionalitet i din hverdag.       

Med hendes besøg får du det fornødne overblik og overskud til, hvordan du kommer videre med din boligindretning. Du får helt konkret en visualisering af, hvordan din indretning kan blive og en overskuelig og brugbar prioriteringsliste.

Du kan få 1 times boligstyling for SPOTpris 600 kr. Normalpris 890 kr. Spar 32 % eller 2 timers boligstyling for SPOTpris 890 kr. Normalpris 1.780 kr. Spar 50 %.

OBS! Livingplus kommer hjem til dig, hvis din bolig ligger i København og Nordsjælland. Kørsel over 20 km. fra Holte beregnes 2,5 kr./km.

Indretningsrådgivningen kan indløses i 5 måneder efter købsdatoen.


Håndklæder fra Missoni
Strandsæsonen nærmer sig, og hvad er skønnere end at slikke sol på et stort, blødt og flot håndklæde. Hos Livingplus i Holte sælger de håndklæder fra det italienske modefirma Missoni. Og med dette tilbud kan du få håndklæderne med op til 40 % rabat. Du kan vælge mellem badelagner, håndklæder og gæstehåndklæder i style Giacomo (flerfarvet) eller style Keith (sort/hvid).



Badelagen fra Missoni Home style Giacomo (flerfarvet) 120x150: SPOTpris 420 kr. Normalpris 695 kr. Spar 39 %

Håndklæde
fra Missoni Home style Giacomo (flerfarvet) 70x115: SPOTpris 175 kr. Normalpris 295 kr. Spar 40 %

Gæstehåndklæde
fra Missoni Home style Giacomo (flerfarvet) str. 40x70: SPOTpris 118 kr. Normalpris 195 kr. Spar 39 %

Badelagen fra Missoni Home style Keith (sort/hvid) str. 120x150: SPOTpris 420 kr. Normalpris 695 kr. Spar 39 %

Håndklæde fra Missoni Home style Keith (sort/hvid) str. 70x115 : SPOTpris 175 kr. Normalpris 295 kr. Spar 40 %

Gæstehåndklæde fra Missoni Home style Keith (sort/hvid) str. 40x70: SPOTpris 118 kr. Normalpris 195 kr. Spar 39 %

Der kan maks. købes to af hver slags håndklæde per person.

Afhentning
Håndklæderne kan afhentes hos Livingplus på Øverødvej 74 i Holte til og med 27. juni 2017. Ring før afhentning af dit køb på tlf. 26 17 06 24, så du sikrer dig, at dine varer ligger klar til afhentning. Der kan nemlig være leveringstid på op til 14 dage.


Om Livingplus
Livingplus er en verden fyldt med muligheder inden for boligindretning, kunst og dekoration. Livingplus' særlige kendetegn er det overdådige udvalg af boligtekstiler og boligudstyr.

Hos Livingplus finder du alt fra fra klassisk silkebrokade fra 17'tallet til det nyeste avantgarde design fra de førende europæiske tekstilfirmaer. Derudover føres et stort udvalg af boligtilbehør fra bl.a. Missoni, Designers Guild, Chr. Lacroix, Sonia Rykiel, Fanny Aronsen, Le Lievre og Pierre Frey.

Livingplus tilbyder bl.a.:

  • Løsninger til ombygning og renovering
  • Råd og forslag til valg af nye møbler og andet boligtilbehør
  • Råd og forslag til farver og belysning
  • Gamle møbler kan restaureres, ombetrækkes eller fornyes på en anden måde
  • Grundig vejledning i valg af tekstiler til betræk, gardiner, puder m.m.
  • Ideer og råd til valg og placering af f.eks. malerier, billeder eller anden kunst og dekoration
  • Forslag til smarte opbevaringsløsninger.

Indretningsrådgivningen kan indløses i 5 måneder efter købsdatoen. Du skal bestille tid på tlf. 26 17 06 24.

Livingplus kommer hjem til dig, hvis din bolig ligger i København og Nordsjælland. Kørsel over 20 km. fra Holte beregnes 2,5 kr./km.

Har du købt håndklæder kan de afhentes hos Livingplus på Øverødvej 74 i Holte til og med 27. juni 2017. Ring før afhentning af dit køb på tlf. 26 17 06 24, så du sikrer dig, at dine varer ligger klar til afhentning. Der kan nemlig være leveringstid på op til 14 dage. 

Husk at medbringe dit værdibevis og fremvis det ved afhentning.






Én unik kode gælder for boligstyling eller håndklæde(r) fra Livingplus.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Livingplus.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Livingplus

Øverødvej 74, 2480 Holte
Tlf.: 26 17 06 24 | CVR: 27012426 | info@livingplus.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. juni 2017 kl. 23:59

Boligmakeover el. Missoni-håndklæder