Elegant fransk sommermenu

Sidste chance!

Inviter på en middag med klasse med denne sommermenu på franske Restaurant Carlton. I får først et glas spansk cava, herefter et imponerende skaldyrsfad med bl.a. jomfruhummer, tigerrejer og østers og til sidst marinerede jordbær med vaniljeis.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den som sætter pris på varsomt opdateret fransk bistromad og vil nyde den lidt nærmere end Paris, kan med fordel besøge Restaurant Carlton, hvor den franskskolede restaurant serverer mad med fokus på færdigheder, kreativitet og gode råvarer.

På Carlton er stemingen og indretningen også a la en parisisk restaurant. Du sidder på bløde stole ved borde med hvide duge og levende lys. Herfra kan du se kokkene svinge med panderne i det åbne køkken eller ud på forbipasserende gennem de store vinduespartier. 

Restauranten har været toneangivende i det århusianske restaurationsliv, siden det i 1980’erne introducerede pariserstemning for byens frankofile publikum. Og som et klassisk fransk brasserie ligger Restaurant Carlton også blandt butikker, caféer og restauranter i det historiske og stemningsfulde Latinerkvarter i Aarhus midtby.


Sommermenuen indeholder:

Velkomstdrink: 1 glas Cava, Segura Viudas, Penedès, Spanien

Hovedret: Plateu de fruits de mer med jomfruhummer, krabbeklo, tigerrejer, blåmuslinger, krebs, pil-selv-rejer og østers 

Dessert: Marinerede jordbær med vaniljeis

SPOTpris 345 kr. Normalpris 620 kr. Spar 44 %

Prisen er pr. kuvert.

Menuen kan indløses fra den 24. maj til og med lørdag d. 12. august 2017.

Tilbuddet kan indløses mandag-lørdag (lukket søndag) indenfor restaurantens åbningstider. Fredage og lørdage opkræves et tillæg på 40,- pr. person, som betales i restauranten.


Fine anmeldelser
Restaurant Carlton har fået rigtig fine anmeldelser.

"At Carlton gør det godt, er der ingen tvivl om. Betjeningen var i top. Maden kunne vi ikke sætte en finger på. Prisen for en hel aften med to gode flasker vin, to glas dessertvin, to cocktails og seks retter mad løb op i 1904 kroner. Det er i min bog en rigtig god pris. Vi betalte og var tilfredse og glade hele vejen hjem.

"Jeg har altid anbefalet Carlton, men efter den her aften gør jeg det endnu mere. Hvis vi gav stjerner eller kokkehuer på Aarhus Update, så ville jeg ikke ryste på hånden ved at kaste 5 kridhvide kokkehuer efter Carlton. Deres præstation den aften var bedre, end jeg har set længe i lokalerne på Pustervig."

Læs hele anmeldelsen her.
-Aarhus Update, marts 2015

"Carlton er kort sagt noget af en institution i det aarhusianske restaurationsliv, og stilen holder. Man får lidt fornemmelsen af at træde ind i et stykke klassisk Paris, dog uden de franske tjeneres typiske arrogance, og dette sidste tæller så visselig på plussiden."
-Spiseguiden.dk af Tage Clausen, Januar 2013

"Restaurant Carlton er med sine klassiske frankofile retter en institution i det århusianske restaurationsmiljø. I en tid hvor den gastronomiske orientering ændrer sig hurtigere, end vi andre kan nå at registrere, er det somme tider rart at have et fast holdepunkt. Dette er nøjagtig, hvad Restaurant Carlton bidrager til i Aarhus. Restauranten har efterhånden huseret på Pustervig Torv i en menneskealder, og det har den naturligvis af én grund. Her får man, hvad man forventer. Et klassisk fransk­inspireret bistro-køkken, hvor det er muligt både at få en dejlig frokost og en større aftenmenu.’"
-Århus Stiftstidende, Januar 2012

"Vi følte os nærmest hensat til rue Vivienne i Paris - helt præcist på restaurant Le Grand Colbert, der blev verdenskendt pga. filmen ’'Når du mindst venter det'’, hvor Jack Nicholson og Diane Keaton mødes til en fødselsdagsmiddag, der viser sig at få stor indflydelse på resten af deres liv. Selv uden de to er Le Grand Colbert et sted, der er værd at besøge. Det samme gælder Carlton.’"
-JPÅrhus, Marts 2009

"Carlton har et originalt frankofilt køkken uden alt for mange dikkedarer. Lige sådan et spisested, man har lyst til at dumpe forbi og bare nappe en hovedret uden for mange kunstneriske indslag på tallerkenen. Vi har spist en del gange på Carlton og er endnu ikke blevet skuffet.’"
-byensspiseguide.dk, April 2012

Book dit bord senest 2 dage før. Helst via mail til info@carlton.dk, men kan også ske via tlf: 86 20 21 22. Husk, at oplyse om SPOTdeal værdibevis.

Der er et begrænset antal pladser pr. dag til SPOTdeal kunder, da restauranten også skal have plads til sine fuldt betalende gæster. Derfor er det VIGTIGT, at du ved booking at bord oplyser, at der er tale om en SPOTdeal. Ellers må Carlton desværre afvise ved ankomst.

Medbring værdibevis ved ankomst.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.


 

 

 

 

Én unik kode gælder for én sommermenu for én person.

Velkomstdrink: 1 glas Cava, Segura Viudas, Penedès, Spanien
Hovedret: Plateu de fruits de mer med jomfruhummer, krabbeklo, tigerrejer, blåmuslinger, krebs, pil-selv-rejer og østers
Dessert: Marinerede jordbær med vaniljeis

Menuen kan indløses fra den 24. maj til og med lørdag d. 12. august 2017.

Tilbuddet kan indløses mandag-lørdag (lukket søndag) indenfor restaurantens åbningstider. Fredage og lørdage opkræves et tillæg på 40,- pr. person, som betales i restauranten.

Hvis værdibeviset ikke bruges inden udløb, kan det bruges som tilgodebevis i 3 mdr. I perioden 25/8 til og med den 6/9 kan tilgodebeviset ikke indløses.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Carlton.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Carlton. N/A

Rosensgade 23, 8000 Aarhus C
Tlf.: 86 20 21 22 | CVR: 29108048 | info@carlton.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2017 kl. 23:59

Elegant fransk sommermenu