Algebehandling af dit tag

Sidste chance!

Få dit tag gjort rent og pænt igen og forlæng samtidig dets levetid med en professionel algebehandling af Action Rengøring. Du har også mulighed for at få algebehandlet din terrasse.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

De fleste tage bliver over tid angrebet af vækster som grønt mos og gule og grønne alger. Det er hverken kønt eller godt for taget. Med algebehandling af Action Rengøring får du et rent og flot tag, hvilket giver taget en længere levetid. 

Det er nemt at få fjernet algerne fra dit tag eller terrasse. Du behøver ikke engang bestille tid. Når Action Rengøring har udført behandlingen, lægges en seddel i din postkasse som din garanti for, at arbejdet er udført.


Med dette tilbud får du følgende valgmuligheder:

  • Algebehandling af tag (op til 300 kvm) - Før 1.600 kr. NU KUN 799 kr. Spar 50%.
  • Algebehandling af tag (op til 300 kvm) + terrasse (op til 150 kvm) - Før 2.100 kr. NU KUN 999 kr. Spar 52%.
  • Tilkøb: Kørsel postnummer 4000-4600 (300 kr.). Dette tilkøbes, når du går til betaling.

Der kan maks. købes 2 af hver tilbud per kunde.

Gælder for én bygning med max 3,5 meter til tagrende, hele vejen rundt om huset, og med max 300 kvm tagflade. Hvis der er mere end 3,5 meter til din tagrende, skal du kontakte Action Rengøring inden køb af værdibevis.

OBS: Tilbuddet gælder på Sjælland  i postnr. 1000-3660, der er kørselstillæg ved postnumre 4000-4600 kr. 300. Dette tilkøbes her på sitet.

Ønsker du, at algebehandlingen foretages på den adresse, du har opgivet under din indmeldelse hos SPOTdeal, skal du ikke gøre mere. Ønsker du, at arbejdet udføres på en anden adresse end den, der er opgivet under dig, skal du skrive den pågældende adresse ind under 'anden leveringsadresse'. Hvis du vil give den i gave, skal du taste oplysningerne ind under 'giv som gave' og husk, at det er gavemodtagerens adresse, der skal stå her.

I feltet 'telefonnummer' er det meget vigtigt, at du oplyser et mobilnummer, så du/gavemodtageren kan modtage en SMS, dagen inden behandlingen foretages. Er der hunde, låste låger eller andet utilgængelighed, der kan forhindre algebehandling, når Action ankommer, betragtes opgaven som udført og værdibeviset som brugt.

Action planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Derfor kan du IKKE selv bestille tid eller ændre dato. Efterfølgende lægges der en seddel i din postkasse som din garanti for, at arbejdet er udført.

Algebehandlingen udføres på hverdage i tidsrummet 07.00-19.00 og senest d. 1. juli 2017. Du behøver ikke selv at være hjemme. Action tager dog forbehold for at måtte udskyde behandlingen pga. vejrlig.

Du er velkommen til at kontakte Action på 25 14 45 29 på mail: mick@actionren.dk.


Flot tag og fine fliser
Sørg for at kunne nyde opholdet i fulde drag med en algebehandling af dit tag og eventuelt fliser. Hos Action Rengøring udfører de algebehandlinger af tage og fliser. Algebehandlingen dræber alger og mos og er den helt rigtige vedligeholdelse af dit tag og dine fliser. Alger og mos vil dø hurtigt, og lav vil efterhånden også gå til, dog kan det kræve flere behandlinger, før alle lavarter er helt væk.

Forlænger tagets levetid
Algebehandlingen forlænger også tagets levetid med adskillige år. Mos og alger danner nemlig rødder, der gror ned i revnerne i tagets overflade og kan skubbe tagplader fra hinanden. Rødderne kan gøre, at der kommer vand ned i tagpladerne, som ved frost kan forårsage sprængninger.

Forskel på alger
En algebehandling kan ikke altid ses, den dag den er udført. Effekten af algebehandlingen kommer i noget tid efter udførelsen. Der er stor forskel på, hvor hurtigt en algebehandling kan ses, det der er afgørende er, hvilke alger det er.

Grønne alger visner på få dage og effekten af algebehandlingen kan hurtigt ses. Grå og gule alger forandre ikke udseende af algebehandlingen og kan sidde fast i et år eller mere, før de falder af, derfor kan flere algebehandlinger på denne type alger være nødvendig. Alle SPOTdeal kunder, hvor algerne ikke er væk efter første behandling og ikke er væk efter 6-12 måneder tilbyder Action minus 20% i rabat på prislistepriser. Se her: http://xn--actionrengring-zqb.dk/cpo_services/algebehandling/

Når du har gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere.

  • Action Rengøring kommer automatisk og udfører behandlingen.
  • Du behøver ikke være hjemme ved behandlingen. 
  • Du modtager en SMS, dagen inden behandlingen udføres.
  • Efterfølgende lægges der en seddel i din postkasse som din garanti for, at arbejdet er udført.

Alle behandlinger foretages på hverdage i tidsrummet 07.00-19.00 og senest 1. juli 2017, dog med forbehold for ændringer grundet vejret.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Én unik kode gælder for én algebhandling i den valgte variant på Sjælland i postnr. 1000-3660 (med mindre du har købt kørselstillæg):

  • Algebehandling af tag (op til 300 kvm) 
  • Algebehandling af tag (op til 300 kvm) + terrasse (op til 150 kvm)

Der kan maks. købes 2 af hver tilbud per kunde.

OBS: Tilbuddet gælder på Sjælland i postnr. 1000-3660, der er kørselstillæg ved postnumre 4000-4600 kr. 300. Dette skal købes i forbindelse med dit køb på spotdeal.dk.

Gælder for én bygning med max 3,5 meter til tagrende, hele vejen rundt om huset, og med max 300 kvm tagflade. Hvis der er mere end 3,5 meter til din tagrende, skal du kontakte Action Rengøring inden køb af værdibevis.

Action planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Derfor kan IKKE selv bestille tid eller ændre dato. Efterfølgende lægges der en seddel i din postkasse som din garanti for, at arbejdet er udført.

Algebehandlingen udføres på hverdage i tidsrummet 07.00-19.00 og senest d. 1. juli 2017. Du behøver ikke selv at være hjemme. Action tager dog forbehold for at måtte udskyde behandlingen pga. vejrlig.

Du er velkommen til at kontakte Action på 25144529 på mail: mick@actionren.dk.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Action.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Action

Kjeld Langes Gade 4, 1367 København K
Tlf.: 25 14 45 29 | CVR: 84688428 | mick@actionren.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. april 2017 kl. 23:59

Algebehandling af dit tag