Berlin med fly

Sidste chance!

Tag på julemarked i november eller december eller shop amok til januar med dette tilbud på et ophold på centralt hotel i Berlin. Vælg ml. 2-4 overnatninger på 3- eller 4- stjernet hotel på datoer fra november-februar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvornår er Berlin dejligst? Altid ... Uanset hvornår du besøger Berlin, har Europas mest fantastiske by noget at byde på. Ingen andre steder mærker du den forvandling, som er sket de sidste årtier i Europa, tydeligere end i Berlin. Byen fremstår i dag som en af de mest dynamiske hovedstæder i Europa. En pulserende by, hvor gæster fra hele verden mødes.

Berlin er trendsætter for livsstil, musik og kunst. Her skabes arkitektur, mode , design og musik, som vækker international opmærksomhed, og som har bevirket at UNESCO har tildelt Berlin titlen ”Stadt des Designs”. Inspireret af denne kreativitet tiltrækkes kunstnere fra hele verden, og gør Berlin netop nu til en af de mest spændende byer i Europa.


Rejsen er pr. person og inkluderer:

* Fly fra København til Berlin t/r
* 10 kg håndbagage
* 2-4 overnatninger på 3* eller 4* hotel
* Morgenmad alle dage
* Gratis wi-fi.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Turistskat er ikke inkluderet i prisen og skal betales direkte til hotellet.

Tilkøb (bestilles og betales til Europas):
* 20 kg bagage - 220 kr.
* Eneværelsestillæg (3* Hotel Novum City B) - 300 kr. pr. nat (ikke muligt over nytår og i februar). Ingen mulighed for eneværelse på 4* Holiday Inn)
* Børnerabat (2-11 år) - 25% besparelse (ifølge med 2 fuldt betalende voksne)

Flytider:
Afrejse fra København kl. 20.10 – Ankomst til Berlin kl. 21.10
Hjemrejse fra Berlin kl. 21.40 – Ankomst til København 22.40

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Transfer:
Der er ca 20 km fra Berlin Schönefeld lufthavn til centrum af byen. Toget Airport Ekspress går hver halve time fra Schönefeld til Berlin Charlottenburg med stop på Ostbahnhof, Alexanderplatz, Central Station og Berlin Zoo. Prisen ligger på 5-6 euro pr. vej. En taxi tager ca. 25 min og koster omkring 50 Euro.


3* Novum City B Berlin Centrum


Dejligt 3* hotel med en central beliggenhed i Centrum af Berlin. Hotellet ligger lige overfor metrostation Bülowsstrasse, og der er 1000 m til centrum af Vestberlin ved gedächniskirche og 1000 m til Potsdamer Platz i Berlin Mitte.

Receptionen er døgnåben, og der tilbydes gratis wi-fi på hotellet. Der findes adskillige restauranter og barer i området. Nydelige og forholdsvis store værelse med fladskærms-tv, telefon, samt pengeskab og skrivebord. Opholdet er med lækker morgenbuffet. Nærmeste U-Bahn: Bülowsstrasse, 200 m.

4* Holiday Inn Berlin Centre Alexanderplatz


Elegant og moderne hotel som ligger i hjertet af Berlins trendy kvarter, Mitte, blot 2 minutters gang fra metrostationen Alexanderplatz. Hotellet byder på restaurant, fitnesscenter samt gratis wi-fi. Gæsterne kan nyde en bred vifte af internationale retter i Restaurant La Maison de L’entrecôte eller slappe af med en cocktail i baren. De lydisolerede værelser på Holiday Inn Berlin Alexanderplatz er stilfuldt indrettede med moderne møbler. Samtlige værelser har satellit-tv  og faciliteter til at lave te og kaffe. Opholdet er med lækker morgenbuffet. Nærmeste U-Bahn: Alexanderplatz 200 m.

Julemarkeder
Hvis du rejser i slutningen af november til slutningen af december, bør du opleve et eller flere af nedenstående julemarkeder. 

Nostalgisk Julemarked ved Staatsoper Unter den Linden (Berlin-Mitte).
I det historiske centrum af Berlin mellem Staatsoper og Opernpalais, byder byens Nostalgiske Julemarked velkommen med ca. 130 små træhuse med juleting. Her finder du forskellige jule kunsthåndværk som stearinlys, træudskæringer, blomsterbindinger etc. Her er ikke kun julegaveideer og pynt, men ogå andre gaveforslag og sjove tilbud. Dertil kommer en evig duft af Glühwein, kage med æbelmos og andre lækkerier, som er svære at modstå. Børn kan underholde sig med forskellige mindre karuseller, og på scenen er der et dagligt juleprogram. Fra dette marked afgår iøvrigt også hyggelige jule-køreture i hestevogn.

Julemarked på Alexanderplatz (Berlin-Mitte)
Med lysglans og pynt præsenteres juelmarkedet på Alexanderplatz med omkring 150 udstillere. Tilbud af såvel nationale som internationale juleskikke fremstilles i en skøn forening. Mens de voksne gør deres juleindkøb, kan børnene nyde en karruseltur. Små julerum indbyder de yngste gæster til en rejse ind i fortællernes verden. Forskellige steder på julemarkedet finder du f.eks. en julekrybbe med jesusbarnet og andre store figurer. Foran rådhuset står det store juletræ, og ved siden af ligger den store skøjtebane, som blot venter på at blive indtaget (skøjter kan lejes). Til at sørge for julestemning og underholdning er der et stort kulturprogram.

Julemarked ved Gedächtniskirche (Berlin-Charlottenburg)
I hjertet af det centrale Vestberlin Innenstadt findes det mest besøgte af alle Berlins julemarkeder - nemlig julemarkedet ved Breitscheidplatz med Gedächtniskirchen lige bagved og kun et stenkast fra Kurfürstendamm. Hvert år besøges dette marked af næsten 4 millioner gæster. De ca. 140 romantiske træhuse udstiller julegaver og andre gaver, legetøj og juleudsmykning af træ, voks, glas og porcelæn. Også kullinariske lækkerbidskener kan købes og nydes. Til at søger for den helt rette julestemning søger en overdimensioneret julepyramide og det store juletræ for. Underholdningen består af et blandet program med forskellig musik og shows.

Spandauer Julemarked ved St. Marienkirke (Berlin-Spandau)
Spandauer Julemarkedet ligger mellem Nikolaikirche og rådhuset i den maleriske gade ved "Spandauer Altstadt". Hvert år besøges dette marked af 1 million gæster. Lyskæder, brændte æbler, kanel - og glühweinduft forvandler den historiske bykerne til en festlig julenatsdrøm. Vareudbudet med juleudsmykningen, kunsthåndværk, legetøj og julegaver er blandt de største blandt Berlins julemarkeder. Mere end 150 stande på hverdage og op mod 400 stande i weekenden. Stedet oser af liv og atmosfære med de mange udstillere, klovne, pantomimeteater og musik.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Rejsen er pr. person og inkluderer:

* Fly fra København til Berlin t/r
* 10 kg håndbagage
* 2-4 overnatninger på 3* eller 4* hotel
* Morgenmad alle dage
* Gratis wi-fi.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Turistskat er ikke inkluderet i prisen og skal betales direkte til hotellet.

Tilkøb (bestilles og betales til Europas):
* 20 kg bagage - 220 kr
* Eneværelsestillæg (3* Hotel Novum City B) - 300 kr. pr. nat (ikke muligt over nytår og i februar)
* Børnerabat (2-11 år) - 25% besparelse (ifølge med 2 fuldt betalende voksne)

Flytider:
Afrejse fra København kl. 20.10 – Ankomst til Berlin kl. 21.10
Hjemrejse fra Berlin kl. 21.40 – Ankomst til København 22.40

Transfer:
Der er ca 20 km fra Berlin Schönefeld lufthavn til centrum af byen. Toget Airport Ekspress går hver halve time fra Schönefeld til Berlin Charlottenburg med stop på Ostbahnhof, Alexanderplatz, Central Station og Berlin Zoo. Prisen ligger på 5-6 euro pr. vej. En taxi tager ca. 25 min og koster omkring 50 Euro.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. oktober 2016 kl. 23:59

Berlin med fly