Dubai i Emiraterne

Udsolgt

Dubai i Emiraterne – 4-stjernet moderne og charmerende hotel tæt på det nye Dubai. Hotel med morgenmad i en uge & fly fra København på udvalgte afgange i oktober, november. januar og februar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Emiraterne – luksus, ferie og shopping

Når vinteren er grå og trist i Danmark, er vejret i Emiraterne fantastisk! – og der er mange gode grunde til at holde sin vinterferie i Emiraterne. Her er solgaranti, rigtig gode badestrande og oplevelser i verdensklasse. I kan glæde jer til verdensrekorder på stribe, fantastiske strande og imponerende shopping – i Emiraterne kan alt lade sig gøre, det gælder blot om vælge, hvad I helst vil opleve på jeres ferie.

Det tætteste man kommer på solgaranti
Emiraterne ligger blot 6 timers flyvetur fra Danmark, men solen skinner stort set året rundt. I flyver blot en time længere end til De Kanariske Øer, til gengæld er klimaet i gennemsnit 5-6 grader varmere. Man kan aldrig garantere sol, men Emiraterne er uden tvivl et af de steder, hvor man kommer tættest på solgaranti. 

Vild, vildere, Dubai
I Dubai bliver I mødt af den smukkeste skyline med ufatteligt høje og flotte skyskrabere. Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, hilser majestætisk velkommen. Med sine 828 m er bygningen dobbelt så høj som New Yorks Empire State Building! Og lad os bare sige det med det samme - alt andet i Dubai er lige så vildt. Her er verdens største indendørs skicenter, de vildeste golfbaner, de mest luksuriøse hoteller, smukke pools, lækre strande – og en vidunderlig storby med en puls, som selv de største metropoler misunder. Tag med vores danske rejseledere til de kunstigt anlagte øer med boliger og marinaer i luksusklasse og oplev det hele med egne øjne. Alt lader sig gøre i Dubai, som i øvrigt også byder på verdens eneste syv-stjernede hotel!


Rejsen inkluderer:

•   Fly fra København – Dubai t/r
•   Mad og drikkevarer om bord på flyet
•   7 overnatninger på Holiday Inn Dubai – Al Barsha (kat 4)
•   Deluxe-værelse uden balkon/terrasse
•   Morgenmad
•   Udflugt: Dubais højdepunkter*
•   Danske rejseledere

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. værelse:

København

Afrejse d. 09. oktober: SPOTpris 4.798 kr. Normalpris 8.598 kr. Spar 44 %.

Afrejse d. 23. oktober: SPOTpris 4.998 kr. Normalpris 9.898 kr. Spar 49 %.

Afrejse d. 06. november: SPOTpris 4.998 kr. Normalpris 8.598 kr. Spar 41 %

Afrejse d. 22. januar: SPOTpris 6.398 kr. Normalpris 8.798 kr. Spar 27 %

Afrejse d. 05. februar: SPOTpris 6.398 kr. Normalpris 8.798 kr. Spar 27 %

Max 2 voksne pr. værelse

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

•   Afbestillingsforsikring - 595 kr.
•   Årsrejseforsikring - 675 kr.
•   Transport til og fra hotel - 180 kr.
•   Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Hotel:

Holiday Inn Dubai – Al Barsha – Bravo kategori 4
Moderne og charmerende hotel tæt på det nye Dubai
Drømmer du om at bo superlækkert og samtidig have de vildeste faciliteter – skisport, golf, vandland og shopping i verdensklasse – i kort afstand fra hotellet? Så skal du bo på Holiday Inn Dubai, al Barsha. Dette skønne hotel har en herlig atmosfære. Og så ligger det kun 800 meter fra Mall of Emirates, der er verdenskendt for sine hundredevis af butikker, indendørs skicenter og lækre restauranter. Hotellet byder på fem indbydende restauranter, heriblandt thai, sushi og arabisk. Du kan også afslutte dagen med en drink i en af de hyggelige barer, i pool-baren med udsigt over Dubais skyline eller nyde en vandpibe i loungen på tagterrassen.

Hotellet byder på et væld af dejlige faciliteter. Du kan dase og slikke sol i det flotte poolområde. Du kan også benytte det veludstyrede fitnessrum, gå i sauna eller dampbad eller bestille en tid hos frisøren. Vil du ud at opleve noget, ligger hotellet tæt på eksempelvis Wild Wadi-vandpark, Emirates Golf Club, den fascinerende palmeø, Burj al-Arab og det hyggelige Medinat Centre. Der er ca. 15 km til verdens højeste bygning, Burj Khalifa og 25 km til Deira City Centre.  


* Dubais højdepunkter

Gå ikke glip af en dag fyldt med vilde oplevelser, verdensrekorder og alt det, du kender Dubai for!Tag med på opdagelse og oplev alle Dubais højdepunkter. 

Vi ser det bedste og mest spektakulære af metropolen. Kom tæt på byens storslåede skyskrabere, fantastiske bygninger og oplev, hvordan byen har udviklet sig fra fiskerby til en af verdens største storbyer. Vi oplever det originale Dubai på guld- og krydderimarkedet, Dubais ældste moské og Sheikens fantastiske paladser. Se byens varetegn Burj al Arab/Sejlet, der eftersigende er byens eneste syvstjernede hotel. Vi nyder en frokost i Souk Medinat, der også kaldes ”Lille Venedig”. Men Dubai er også lig med shopping. Vi besøger Dubai Mall, der er et af verdens største shoppingcentre med sit berømte akvarium.

Når mørket falder på, kan vi nyde et af verdens største og mest imponerende springvandsshows. Det hele sker naturligvis foran verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der rejser sig 828 meter op i luften. Når vi tager tilbage til hotellet, er der ingen tvivl - ingen by i verden kan sammenlignes med Dubai!
Heldagsudflugt inklusiv frokost.

Udflugten gennemføres ved minimum 7 deltagere.  


Fly info:

Flytider København:

Afgang fra København kl. 15.35
Ankomst til Dubai kl. 23.55

Afgang fra Dubai kl. 08.20
Ankomst til København kl. 13.15

Emirates www.emirates.com
Emirates er blandt verdens allerbedste flyselskaber. Rejsen til Dubai er med verdens største passagerfly A380. Alene flyvningen bliver en oplevelse. I flyflåden er der Airbus 330 og 340 samt Boeing 777.
På flyrejsen er mad og drikkevarer inkluderet. Et underholdningssystem vil holde dig beskæftiget med film, BBC nyheder og musik. Alt sammen fra din egen private videoskærm.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours

Rejsen inkluderer:

Fly fra København – Dubai t/r
Mad og drikkevarer om bord på flyet
7 overnatninger på Holiday Inn Dubai – Al Barsha (kat 4)
Deluxe-værelse uden balkon/terrasse
Morgenmad
Udflugt: Dubais højdepunkter*
Danske rejseledere

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. værelse

København

Max 2 voksne pr. værelse

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

•   Afbestillingsforsikring - 595 kr.
•   Årsrejseforsikring - 675 kr.
•   Transport til og fra hotel - 180 kr.
•   Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. oktober 2016 kl. 23:59

Dubai i Emiraterne