Monster Superstar højtaler

Sidste chance!

Med højtaleren Monster SuperStar kan du få stor lyd fra en lille, kompakt og trådløs højtaler. Den er oplagt til udendørs brug, da den er lavet i en vandafvisende, slidstærk og stødsikker silikonekonstruktion.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Stor lyd kan godt forenes med en lille højtaler, hvis højtaleren hedder SuperStar og kommer fra det amerikanske mærke Monster®.

Monster Superstar vejer kun 250 g og har et slankt design, der gør den kan puttes i lommen, pungen eller tasken. På trods af det kompakte design har den styrken til at bringe stor musikgengivelse til din stue, arbejdsværelse eller kontor.

Den er udstyret med to fuldtone højtalere, som giver klarhed, og to bas radiatorer til fantastisk bas-gengivelse. Du kan med dette tilbud vælge at få højtaleren i blå, grå, og i sort med pink lys. Du vælger variant, når du klikker 'køb nu'. Det er et begrænset antal, så skynd dig!

Se video om højtaleren her:

Trådløs
Superstar er trådløs. Ikke bare en hvilken som helst trådløs. Monster® har designet den i det seneste apt-X-codec for at gøre din bluetooth forbindelse lige så god som med et kabel. 

Holdbar
Superstar er lavet i en slidstærk og stødsikker silikonekonstruktion, som ligeledes er vandafvisende. Så du kan roligt tage den med udenfor og lytte til musikken i alt slags vejr.

Indbygget mikrofon
Højtaleren er også udstyret med en indbygget mikrofon, så du kan bruge den til at foretage håndfri opkald og telefonmøder.

Om Monster®
I de sidste 35 år har amerikanske Monster® været garant for innovation og store ideer. Fra starten med kabler af højeste kvalitet til i dag at være en af verdens førende kvalitetsproducenter af alt tilbehør og audio.

Med udspring i samarbejdet med Beats® er Monster® i dag verdens førende producent af ”high-performance” hovedtelefoner, som alle byder på Pure Monster Sound ™ teknologi.

Monster® holder over 100 patenter på verdensplan og de over 5000 forskellige produkter sælges i mere end 160 lande verden over.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. Produktet bliver leveret til din nærmeste pakkeshop med GLS Pakkeshop.

Forventet leveringsdato: Senest d.19. september.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én Monster Superstar højtaler.

Det er et begrænset antal til salg.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til AV Industry.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

AV Industry

Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Tlf.: 96 41 15 00 | CVR: 31890454 | karsten.holst@av-industry.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. september 2016 kl. 23:59

Monster Superstar højtaler