Et par trin nede af den lille trappe i Pistolstræde befinder man sig pludselig i en helt anden verden. Det var den legendariske kok Franz Stockhammer, som grundlagde Restaurant l'Alsace i 1978. I dag har datteren Josephine Stockhammer taget over. Hun driver nu stedet sammen med køkkenchef Franck Dietrich, der er ægte "Elsässer". Dietrich har en fortid på bl.a. Fakkelgaarden i Sønderjylland.
Mellem charmerende okkerfarvede bindingsværkshuse ligger denne fransk-østrigske perle. Diskret og stilfuld og med en fortættet sydlandsk stemning, der præger omgivelserne i den romantisk overdækkede vinterhave, der nærmest har karakter af et stort indbydende orangeri.
Klassisk kokkekunst i højsædet
Restaurant l'Alsace er i københavnerkredse et legendarisk spisested og har da også et stort stampublikum, som sætter pris på det klassiske køkken. Man skal ikke forvente at finde molekylær gastronomi på disse kanter, og er man på udkig efter moderne fusionsmad i miniatureformat, er Restaurant l'Alsace ikke stedet. Her er det derimod den klassiske kokkekunst, der er i højsædet. Restaurantchef Josephine Stockhammer har videreført stilen fra sin far og serverer klassiske retter fra Østrig og Alsace.
Med denne SPOTdeal kan du nyde deres udsøgte skaldyrsfad.
Skaldyrsfadet er for 1 person og inkluderer:
- Servering:
Klassisk fiskesuppe med sauce rouille og croutons - Servering:
Hvidvinsdampede blåmuslinger - Servering:
- 5 Atlanterhavsøsters
- 1/2 hummer med klo
- 3 jomfruhummere
- Hjemmelavet mayonnaise
- Toast og citron á part
KUN 275,- PR. PERSON.
Der kan maks. købes og bookes til 6 kuverter.
Værdibeviset kan indløses fra 1. september - 30. november 2016 til både frokost og aften. Men fra den 24. september til den 4. oktober 2016 kan det ikke bruges om aftenen.
I weekenden er der to seatings om aftenen - kl. 18 og kl. 20.30.
OBS! Der er et meget begrænset antal.
Der skal reserveres bord forinden på telefon 33 14 57 43 eller mail til alsace@alsace.dk. Weekender er meget svære - så book i god tid! Der er 2 seatings i weekenden om aftenen - kl. 18 og kl. 20.30.
Husk at oplyse den unikke SPOTdeal kode fra dit værdibevis samt at det er skaldyrsfadet, der er købt.
Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.
En unik kode gælder for et skaldyrsfad for en person, der inkluderer:
1. Servering:
Klassisk fiskesuppe med sauce rouille og croutons
2. Servering:
Hvidvinsdampede blåmuslinger
3. Servering:
- 5 Atlanterhavsøsters
- 1/2 hummer med klo
- 3 jomfruhummere
- Hjemmelavet mayonnaise
- Toast og citron á part
Værdibeviset kan indløses fra 1. september - 30. november 2016 til både frokost og aften. Men fra den 24. september til den 4. oktober 2016 kan det ikke bruges om aftenen.
I weekenden er der to seatings om aftenen - kl. 18 og kl. 20.30.
Der kan maks. købes og bookes til 6 kuverter.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen rettes til restauranten. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.
Restaurant l'Alsace
Ny Østergade 9, 1101 København KTlf.: 33 14 57 43 | CVR: 30498402 | alsace@alsace.dk | Hjemmeside |
Sidste chance: 04. september 2016 kl. 23:59