Pizzaaften i Ørangeriet

Lad en sommeraften stå i pizzaens tegn, når Ørangeriet afholder pizzaaften i det grønne. I Økologiens Have tilbyder det store Ørangeri en unik og klar ramme med naturen som et smukt bagtæppe for et dejligt måltid.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hos Ørangeriet i Økologiens Have bliver alle pizzaer bagt i en stenovn, som tilføjer den helt rigtige og rustikke røgsmag, der kan anes, når man arbejder med levende ild.

 

Deres pizzaer er toppet med eksempelvis serrano skinke, pepperoni, svampe, peberfrugt og/eller kartoffel. Der er naturligvis både noget for dem, der foretrækker kød, samt for dem, der nyder at spise vegetarisk.

 

Dertil serveres et stort udvalg af lækre salater, som kokken kreerer, og efter de varme og kolde retter kan du og dit selskab tage for jer af den iskolde isbuffet med toppings. Derfor tør vi roligt garantere, at du ikke går sulten fra en pizzaaften hos Ørangeriet.


Det får du:

 

 • Stenovns-pizzabuffet med kokkens kreative salater efterfulgt af isbuffet for 1 person

 

SPOTpris 125 kr. Normalpris 235 kr. Spar 46%

 

Værdibeviset kan indløses torsdag og fredag kl. 17.00 - 20.00 til og med den 15. august 2024.


Om Ørangeriet

Til Pizzaaften er der ad libitum af pizza, og derfor får du ikke blot én autentisk pizza med masser af smag - du får lige netop så meget, som du kan spise.

 

I Ørangeriet får du spændende, velsmagende og rustikke retter baseret på kvalitetsråvarer. Her er mest muligt økologisk, lokalt og hjemmelavet.

Det er nødvendigt at booke dit bord online. Vælg "Event aftener i Ørangeriet" 2 gange og herefter antal personer, dato og tidspunkt. 

 

Hvis din ønskede dato ikke er tilgængelig online, så kan du forespørge på booking af bord ved at sende en mail til orangeriet@himmeloghav.bio - husk at nævne, der er tale om en SPOTdeal.

 

Det er kun muligt at se 45 dage frem i online bookingen. Hvis du ønsker en tid længere fremme i tiden, er du velkommen til at sende en mail med dit ønske til orangeriet@himmeloghav.bio - husk at nævne, der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses torsdag og fredag kl. 17.00 - 20.00 til og med den 15. august 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • Stenovns-pizzabuffet med kokkens kreative salater efterfulgt af isbuffet for 1 person

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Paradiso - Ørangeriet i Økologiens Have.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Paradiso - Ørangeriet i Økologiens Have

  Rørthvej 132
  8300 Odder
  Tlf.: 40 31 79 44 |

  Sidste chance: 27. juni 2024 kl. 23:59

  Pizzaaften i Ørangeriet