Minigolf og burger i Bruuns Galleri

På toppen af Bruuns Galleri ligger en minigolfbane med sjov for alle aldre. Find ud af, hvem der klarer sig bedst gennem de 18 huller, og gå nedenunder til The Burger Concept for at fejre sejren eller nederlaget med en valgfri burger.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til at nyde det gode vejr på toppen af Bruuns Galleri med en omgang minigolf under åben himmel samt en burger, der sender dine smagsløg i himlen. Aarhus Minigolf og The Burger Concept har slået pjalterne sammen for at tilbyde dig en underholdende aktivitet med dertilhørende godt måltid i ét.

 

Få samlet dine bedste venner eller familien, og giv dem kamp til stregen på de 18 sjove minigolfbaner på toppen af Bruuns Galleri. Tag derefter scorekortet med ned i The Burger Concept og find ud af, hvem der får titlen som minigolf-mester, mens I nyder en dejlig, valgfri burger. 


Du får:

 

 • Minigolf og burger combo:
  1 x entré til Aarhus Minigolf i Bruuns Galleri
  1 x valgfri bruger hos The Burger Concept i Bruuns Galleri

 

SPOTpris 50 kr. Normalpris 105 kr. Spar 52 %

 

Værdibeviset kan indløses søndag - torsdag i hele åbningstiden til og med den 1. juli 2024.


Se udvalget af burgere her:

 

 • Single iconic burger - Smørbagt potato bun, saftig bøf, mayo, sennep, ketchup, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg og pickles.
 • Spicy chicken burger - Smørbagt potato bun, Southern fried chicken, lollo bionda, frisk tomat, rødløg og chili mayo.
 • Chicken bbq burger - Smørbagt potato bun, southern fried chicken, sennepsmayo, bbq sauce, lollo bionda, syltede rødløg, pickles, frisk tomat.
 • Iconic veggie style burger - Smørbagt potato bun, crispy veggie bøf, mayo, ketchup, ravigotta sauce, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg og pickles.
 • Classic cheese burger - Smørbagt potato bun, saftig bøf, ost, rødløg, pickles og signatur sauce.
 • Kids burger - Smørbagt potato bun, bøf og ketchup.
 • Crunchy chicken burger - Smørbagt potato bun, crispy kylling, creme fraiche dressing, rødløg og lollo bionda salat.

 

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe fries, snacks, milkshakes og drikkevarer i The Burger Concept.


Minigolf på toppen

Hos Aarhus Minigolf finder du 18 huller på toppen af Bruuns Galleri blandt byens tage. Her kan alle være med uanset niveau, men du kan da prøve at slå banens officielle par på bare 61 slag.

 

Banerne ligger på en hyggelig tagterasse, hvor du desuden kan nyde iskolde drikkevarer og snacks – også selvom du ikke skal spille minigolf.

 

Der er adgang til banerne via  niveau 6 i Bruuns Galleri. Du tager bare rulletrappen op fra biografen Cinemaxx og går ud til taget på venstre side. Her følger du den grønne løber.


Fastfood med et gastronomisk løft

Hos The Burger Concept har den traditionelle 'fastfood' fået et gastronomisk løft. Maden skal være lavet af de bedste råvarer, burgerne skal smage fantastisk og se mindst lige så godt ud - og så skal det være til at betale for.

 

The Burger Concept er grundlagt og drevet af Jakobsen-brødrene, og fra dem skinner madglæden igennem, og man er ikke i tvivl om, at de saftige burgere med de nøje udvalgte råvarer vidner om en stor kærlighed til burgere og en stor passion for at skabe en stor smagsoplevelse.

 

Du skal bare finde ud af, hvilken slags burger, der får dit mundvand til at løbe hurtigst. Skal det være bestselleren Spicy Chicken Burger med southern fried kylling, eller er det måske den klassiske Cheese Burger, der har en særlig plads i dit hjerte (og mave)?

Vi anbefaler, at man booker plads via www.aarhusminigolf.dk, hvor man også kan se de aktuelle åbningstider.

 

Værdibeviset skal indløses hos Aarhus Minigolf i Bruuns Galleri, hvor du vil få udleveret en voucher på en valgfri burger fra The Burger Concept.

 

Det er kun hos The Burger Concept i Bruuns Galleri, tilbuddet gælder.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses søndag - torsdag i hele åbningstiden til og med den 1. juli 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • Minigolf og burger combo:
  1 x entré til Aarhus Minigolf i Bruuns Galleri
  1 x valgfri bruger hos The Burger Concept i Bruuns Galleri

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Minigolf.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Aarhus Minigolf

  M.P Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C
  Tlf.: 21 85 05 18 | CVR: 30523822 | kontakt@aarhusminigolf.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 30. maj 2024 kl. 23:59

  Minigolf og burger i Aarhus