Sund og lækker mad fra MO'RICE

Sidste chance!

Som en velsmagende symfoni af ris, agurk, edamamebønner, rødkål, gulerod, peberfrugt og tangsalat samt din favorit topping vil en poke bowl menu fra MO'RICE være dit sunde, delikate og lette valg, når du søger takeaway eller et uformelt spisested.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hos MO'RICE går man ikke på kompromis med hverken smag eller kvalitet, når det gælder en nem og hurtig måltidsløsning. Om det gælder en hurtig frokostpause eller et nemt måltid derhjemme, så er en menu fra MO'RICE lige til at snuppe med på farten. Du kan selvfølgelig også nyde maden i restauranten, som byder på en uformel men hyggelig atmosfære. 

 

De velkomponerede poke bowls er toppet med den populære hjemmelavede MO'RICE chilimayo, hjemmelavet teriyakisauce og sesam for at binde det hele sammen. Foretrækker du en endnu sundere bowl, da fås den også uden ris, og med blomkål og babyspinat i stedet for.  

 

Som kronen på madværket serveres poke bowlen med sprøde sweet fries lavet på sød kartoffel og med den krydrede chilimayo til. Sluk tørsten med en kildevand eller en sukkerfri Jollycola.


Du får:

 

 • Poke bowl menu
  Vælg frit mellem falafel, kylling, varmrøget laks, indbagte rejer, fiskefilet eller crispy chicken som topping
  Sweet fries med hjemmelavet chilimayo
  Dåse Jollycola sukkerfri eller 0,5l kildevand

 

SPOTpris 89 kr. Normalpris 144 kr. Spar 38 %

 

Vælg mellem 4 restauranter (vælges i købsprocessen): 

 

 • MO'RICE Randers - Dytmærsken 3, 8900 Randers - åben søndag - torsdag kl. 10.00 - 20.00 samt lørdag kl. 10.00 - 21.00
 • MO'RICE Randers - Mariagervej 136A, 8920 Randers - åben kl. 16.00 - 20.00
 • MO'RICE Horsens - Bytorv, 8700 Horsens - åben kl. 10.00 - 20.00
 • MO'RICE Aarhus - Storcenter Nord, 8200 Aarhus N - åben kl. 10.00 - 20.00

 

Værdibeviset kan indløses lørdag - torsdag i hele åbningstiden til og med den 1. juni 2024. 

 

Tilkøb: Alle SPOTdeal-kunder har mulighed for at tilkøbe MO'RICEs populære hjemmelavede chilimayo på flaske (950 gram). Du skal blot fremvise dit værdibevis, når du afhenter din pokebowl menu.

SPOTpris 69 kr. Normalpris 89 kr. Spar 22 %


Om MO'RICE

Det sunde mad-eventyr med MO'RICE tog sin spæde begyndelse i Randers. Egentlig startede det som én af en håndfuld madboder på Street Food ved havnen, men grundet en stor opbakning fra kunder og fra lokalområdet, udviklede MO'RICE sig til en lykkelig Street Food-udbryder med sit madsted i byens hjerte, Dytmærsken.

 

Derefter har stor popularitet ført til endnu en restaurant i den kronjyske hovedstad samt en restaurant i Horsens og senest i Aarhus. 

 

Særligt i Randers er MO'RICE blevet modtaget med åbne arme og med stor madglæde. Netop derfor er MO'RICE da også at finde på listen over nominerede til Byens Bedste takeaway 2024 - en pris der endeligt besluttes af en jury samt læserne af Randers Amtsavis. 

Gælder både som takeaway og til spisning i restauranten.

 

Maden SKAL bestilles senest dagen før ved at ringe på tlf. nr.: 51 44 46 48. Vælg den restaurant, hvortil du ønsker at indløse dit værdibevis, og husk at nævne, der er tale om et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan ikke benyttes om fredagen.

 

Værdibeviset kan indløses lørdag - torsdag i hele åbningstiden til og med den 1. juni 2024. Bemærk der er forskellige åbningstider i restauranterne.

Én unik kode gælder til en pokebowl menu hos eller fra den valgte MO'RICE restaurant.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MO'RICE.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Morice

  Finlandsgade 17 , 8200 Århus N
  Tlf.: 51 44 46 48 | CVR: 42442410 | info@morice.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 11. marts 2024 kl. 23:59

  Poke bowl fra MO'RICE