Skønhedsakupunktur og Aromaterapi

Sidste chance!

Lad lørdagen stå i velværens tegn hos Akupunktør Akugigi, hvor du får dobbelt op på velværen med 2 behandlinger.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få to skønne behandlinger hos Gigi, der hver især giver dig fornyet glæde og glød.

 

Hvis du ikke allerede kender til skønhedsakupunktur, så læs med her og bliv meget klogere på, hvad behandlingerne, som du kan vælge i denne deal, kan gøre for dig.

 

Skønhedsakupunktur er baseret på mekanismer fra traditionel kinesisk medicin og akupunkturbehandling. Den naturlige aldring, men også f.eks. stress kan føre til dårlig blodcirkulation, langsomt stofskifte, og at huden gradvist mister sin fasthed og udstråling.


Du får:

 

 • Skønhedsakupunktur (20 min.) og Aromaterapi (20 min.)

 

SPOTpris 300 kr. Normalpris 600 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset kan indløses alle lørdage kl. 09.00 - 17.00 til og med den 30. juni. 


Om behandlingerne

Skønhedsakupunktur

Skønhedsakupunkturnålene sættes på akupunkturpunkter på kroppen og særligt i ansigtet for at forbedre blodcirkulationen og fremme stofskiftet. Konkret betyder det, at din selvhelbredende evne forbedres.

 

Under behandlingen vil det 2 mm dermis lag i ansigtet for eksempel blive stimuleret. Huden, der spontant reparerer sår, genvinder efter få dage sin fasthed og elasticitet, og har en længerevarende effekt.

 

Skønhedsakupunktur bruger den menneskelige krops egen evne til at reparere sig selv. Da der bruges meget små og tynde nåle, vil behandlingen ikke give meget smertefornemmelse.

 

Aldring eller stress osv. fører til dårligt blodcirkulation, langsomt stofskifte, og huden mister gradvist sin fasthed og udstråling. Problemer som mørke rande er forårsaget af manglende evne til at maksimere kroppens styrke.

 

Skønhedsakupunktur baseret på mekanismer af traditionel kinesisk medicin og akupunkturbehandling.

 

Derudover, ved at stimulere ansigtsmusklerne for at forbedre hudens elasticitet, forventes det at "forbedre ansigtsfald" og "opnå en løftende effekt".

 

Det samme gælder for hele kroppen. Skønhedsakupunktur vækker skønhed gennem rationel brug af den menneskelige krops egen reparationsrespons for at gøre mennesker smukke.


Aromaterapi (20 min):

Den naturlige originale aromaolie bruges i behandlingen. Selve massageterapien består af manipulation af muskler og lymfeknuder gennem professionelle presse- og gnidningsteknikker. 

 

Aromaterapi har vist, at det kan forbedre lokal blodcirkulation og fremme lokalt stofskifte, det kan også forbedre problemer som angst, depression og søvnløshed. I behandlingen bruges den naturlige og originale aromaolie.

 

Selve massageterapien består af manipulation af muskler og lymfeknuder gennem professionelle presse- og gnidningsteknikker. "Ghu sha"-teknikken (skrabning) fra den traditionelle kinesiske medicin kan også anvendes, alt efter hudens tilstand.


Din behandler

Din behandler er Gigi, der har undervist i kosmetologi ved et universitet for traditionel kinesisk medicin i Kina samt på private skoler i Kina. Gigi har desuden arbejdet på skønhedsklinik mere end 20 år.

 

Udover Gigi møder du et team i klinikken, der har mere end 25 års erfaring.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Book tid ved at ringe på tlf.: 50 39 39 99.

 

Medbring printet værdibevis.

 

Værdibeviset kan indløses alle lørdage kl. 09.00 - 17.00 til og med den 30. juni. 

 

 

 

En unik kode gælder til:

 

 • Skønhedsakupunktur (20 min.) og Aromaterapi (20 min.)

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Akupunktør Akugigi.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Akupunktør Akugigi

   Silkeborgvej 92, 8000 Århus C
   Tlf.: 50 39 39 99 | CVR: 43678949 | Akugigi8010@gmail.com | Hjemmeside | Facebook |

   Sidste chance: 11. april 2023 kl. 23:59

   Skønhedsakupunktur og Aromaterapi