Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Sidste chance!

Kom til hyldestshow med uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev et forrygende show, der er skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid, når Andrew Lloyd Webber Musical Galla gæster Falkonersalen, Portalen og Odeon. De velkendte mesterværker fremføres af en række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer, der sammen med et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rejse gennem kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

 

Webbers arbejde fortolkes live af et stort og imponerende orkester.

 


Det får du:

 • 1 stk. billet til Andrew Lloyd Webber Musical Galla

 

SPOTpris 359 kr. Normalpris 525 kr. Spar 31 %

 

Vælg mellem 3 byer:

 • Odense - Odeon den 5. februar 2022 kl. 20.00
 • Greve - Portalen den 7. februar 2022 kl. 20.00
 • København - Falkonersalen den 9. februar 2022 kl. 20:00

Andrew Lloyd Webber Musical Galla tager publikum med på en musicalrejse fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og et formidabelt lysshow. En fornøjelse for såvel ører som øjne.

 

Begejstrede anmeldere skriver:

 

”Vi havde fornøjelse af solister med ekstraordinære stemmer og et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede “I Don’t Know How to Love Him” fra Jesus Christ Superstar og Evitas “Don’t cry for me Argentina”."

 

”Aftenens vært Tyrone Chambers ll går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene.”

 

”Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.”

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

PS Production (Ticketmaster) mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. Har du købt billetten inden den 20. december, modtager du billetten senest den 22. december 2021. Har du købt billetten efter den 20. december, modtager du billetten senest den 4. januar 2022.

 

Husk at medbringe din billet fra Ticketmaster. Dit SPOTdeal-værdibevis er ikke din billet.

 

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men I kommer selvfølgelig til at sidde sammen, hvis I køber flere værdibeviser. Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet.

 

Der er et begrænset antal billetter til salg.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

I tilfælde af aflysning vil man få pengene retur eller bruge samme billet til en senere forestilling i år med Svanesøen.

Én unik kode gælder for 1 stk. billet til Andrew Lloyd Webber Musical Galla i den valgte by.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PS Production ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  PS Production

  Trykkerdammen 14B, 3000 Helsingør
  Tlf.: 40 30 81 03 | CVR: 29797935 | peter@sindberg.co | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. december 2021 kl. 23:59

  Andrew Lloyd Webber Musical Galla