Wellness Ritualer hos Ni'mat Spa

Nyd to skønne wellness Ritualer med først en Hamam og herefter det boblende Vandtempel, sauna og aromadampbad i det smukke og stemningsfulde Ni'mat Spa på Hotel Kong Arthur.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Træd ind i den måske smukkeste spa i København på Hotel Kong Arthur og nyd de skønne Ritualer, der sender alle sanser en tur i himlen. Det er ren luksus for både krop og sjæl!

 

Du kan se frem til et Hamam-ritual, der efterfølges af en tur i det smukke orientalske Vandtempel.

Hamam-ritualet foregår i den helt nye sauna, hvor Hamam-mesteren svinger med sæbeboblerne, som indhyller dig i skum fra top til tå. I Vandtemplet står den på ren nydelse og afslapning i aromadampbadet, sauna og den varme boblende jacuzzi. 

 

Har du mod på mere, har du mulighed for at tilkøbe et Saunagus-ritual, som bliver udført af en professionel gusmester, der mestrer hele seancen.

 

N'imat Spa er massage og wellness i absolut verdensklasse.


Det får du:

 • Hamam-behandling + Vandtempel
  SPOTpris 398 kr. Normalpris 600 kr. Spar 33 %

 

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Ni'mat Spa):

 • Saunagus
  SPOTpris 200 kr.

 

Værdibeviset kan indløses fra den 11. juni til og med den 30. september 2021.


Mere om Ritualerne

 

Hamam-ceremoni:

I Hamam-hulen får du varmen gennem de varme stenflader, mens du indånder duften af dejlige aromaer, som virker udrensende og afstressende. Herefter viser din Hamam-guru, hvordan du indhyller kroppen i blødt sæbeskum, så den bliver smidig, ren og blød. Herefter kommer den grove handske i brug. Den skrubber døde hudceller af på den gode måde, og samtidigt stimuleres kroppen og giver en fornemmelse af velvære. Gennem hele ceremonien påføres blødt, varmt vand til din krop. En skøn kropsoplevelse!

 

Varighed: 30 minutter.

 

Vandtemplet:

Vandtemplet er en smuk, orientalsk perle. Når du besøger Vandtemplet, kan du benytte aromadampbadet, cozy-sauna og den varme, boblende jacuzzi - i alt 3 hyggelige, stemningsfulde oplevelser i de smukkeste omgivelser i huset.

Varighed: 60 minutter.

 

Sommergus og champagnebrus (tilkøb)

Saunagus er en oplevelse, der vækker alle sanserne til live ved brug af varme, luft, duft og professionelle håndklædeteknikker. Saunagus beroliger og afstresser, varmer muskler og led op, så du kan slappe af i hele kroppen. Det, som gør saunagus til en helt unik oplevelse, er gusmesterens evne til at fortolke de ældgamle saunatraditioner samtidigt med, at gusmesteren skaber et trygt rum med underholdende energi. Fantastisk ceremoni med en kølig champagnebrus.

 

Varighed: 30 minutter.


Velkommen til Ni'mat Spa

Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro, lækker musik fylder ørene, og den rolige atmosfære, der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til komplet afkobling og pleje af krop og sjæl.

 

Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig, og i receptionen bliver du budt velkommen af værtinden. Efter en kop ingefærte og en behagelig samtale, venter der sig et par timer i paradis.

 

Ni’mat Spa er massage og wellness i verdensklasse, baseret på asiatiske traditioner. Ni'mat Spa har eksisteret siden 2001, og er den ældste spa i København.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer tid online på http://www.nimat.dk. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal ved reservation. Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt.

 

Medbring værdibeviset printet eller på mobil.

 

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-20, fredag kl. 10-15.

 

Husk, at du skal fremvise coronapas, som viser, at du enten er færdigvaccineret, har fået første stik for mindst 14 dage siden, har haft corona eller er testet negativ inden for 72 timer. 

 

Evt. afbud skal ske senest 24 timer før din bookning. Ved udeblivelse eller for sent afbud forbeholder Ni'mat Spa sig retten til at indløse dit værdibevis uden brug. Kommer du for sent, kan du ikke forvente at få den fulde behandling - dit værdibevis vil stadigvæk blive indløst.

 

Værdibeviset kan indløses fra den 11. juni til og med den 30. september 2021.

En unik kode gælder for Hamam-behandling + Vandtempel.

 

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Ni'mat Spa):

 • Saunagus
  SPOTpris 200 kr.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ni'mat Spa.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Nimat Spa

Vendersgade 27
1363 København K
Tlf.: 33 15 89 55
CVR: 29787182
Hjemmeside |

Sidste chance: 24. juni 2021 kl. 23:59

Wellness hos Ni'mat Spa