Overnatning og middag på Orø Kro

Sidste chance!

Oplev natur, ro og nærvær med en mini-ferie på smukke Orø i Isefjorden. Opholdet er for 2 personer og inkluderer 1 overnatning på den dejlige Orø Kro med kaffe, kage, middag og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I den naturskønne Isefjord ved Nordvestsjælland ligger den lille ø Orø. Her finder du Den Kgl. Privilegerede Orø Kro, som har en rig og spændende historie. Historien strækker sig helt tilbage til 1720, hvor den daværende præstefrue lod den oprindelige kro opføre, da hun var træt af beværtningen i præstegården efter søndagsgudstjenesten. 

Omkring år 1822 opstod kroen i sin nuværende form, og efter en større renovering over de senere år fremstår den smukke, gamle kro nu i flot stand, klar til at tage i mod nye gæster.


Du får:

  • 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse.
  • Kaffe og sødt.
  • 3-retters middag (efter kokkens valg).
  • Morgenmad.

Opholdet kan benyttes fra den 1. september til og med den 30. november 2020 med ankomst tirsdag-søndag.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  •  Weekendtillæg (fredag og lørdag) - 300 kr. pr. værelse pr. nat

Tjek-ind fra kl. 14 på ankomstdagen.


Orøs historie
Orø opstod som et bakkedrag på Sjælland, da istiden sluttede for 10.000 år siden. Efterhånden som isen smeltede, og vandstanden steg, blev bakkedraget til en ø. Arkæologiske fund vidner om beboelse helt tilbage fra stenalderen, men i sær i vikingetiden har der været aktivitet og bebyggelse i området. 

Øen i dag
I dag fremstår Orø med sine 15 kvadratkilometer som en lille perle i Isefjorden. Øen er i sær kendt for sin smukke natur, de mange såkaldte trampestier og de skønne strande. Der bor knap 900 mennesker fast på øen, som med sine 1200 sommerhuse vokser til over dobbelt indbyggertal i de lune sommermåneder.

Kulturelle oplevelser på Orø
Orø byder på en bred vifte af forskellige oplevelser. Besøg det spændende museum Orø Minder eller slægtsgården Hestebedgård og se, hvordan livet på øen har formet sig i århundreder. Se også en kopi af det berømte Orøkors - et relikviekors af guld fra omkring år 1200, der i dag er erklæret danefæ og findes på Nationalmuseet. 

Naturen i fokus
Overalt på Orø findes markerede vandreruter, kaldet Trampestierne. Stierne går igennem smukke naturområder, og giver mulghed for at opleve den helt unikke ro og skønhed, der præger øen. Følg Fjordstien hele vejen rundt langs kysten - måske er du heldig at se sæler eller marsvin - eller gå på opdagelse i øens skønne flora og fauna. Der er gode muligheder for sejlsport, lystfiskeri og aktiv ferie på Orø.

Transport til øen
Du ankommer til Orø enten med færge Holbæk eller eller med kabelfærge fra Hammer Bakke. Overfartstiden fra Holbæk er ca. 30 minutter, mens turen fra Hammer Bakke blot varer 6 minutter. Der er mulighed for at medbring bil på begge færger.

Du reserverer dit ophold hos Orø Kro & Hotel på mail: booking@oroekro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Orø Kro & Hotel kontaktes på tlf.: 32 200 300.

Opholdet kan benyttes fra den 1. september til og med den 30. november 2020 med ankomst tirsdag-søndag.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Orø Kro & Hotel.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse.
Kaffe og sødt.
3-retters middag (efter kokkens valg).
Morgenmad.

Tillæg (betales direkte til hotellet):
Weekendtillæg (fredag og lørdag) - 300 kr. pr. værelse pr. nat

Tjek-ind fra kl. 14 på ankomstdagen.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Orø Kro & Hotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Orø Kro og Hotel. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Orø Kro & Hotel

Bygaden 57 , 4305 Orø
Tlf: 32 20 03 00 | CVR: 18774836 | aj@oroekro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. august 2020 kl. 23:59

Ophold for 2 på Orø Kro & Hotel