Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev Amalfikysten i Italien

Rejs til den smukke Amalfikyst i Italien, der ofte bliver omtalt som en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Rejsen er inkl. 4, 5 eller 7 nætter i delt dobbeltværelse på Villa della Porta. Der er i den grad lagt op til sol, sommer og strandferie.

AMALFIKYSTEN - 4, 5 eller 7 overnatninger inkl. halvpension og billeje. Fly fra CPH april - oktober.

Pris 3.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
27 solgte

SPOTpris!

Hotel Villa della Porta ligger i en skøn blomsterhave nærmest midt mellem byen Sorrento og Amalfikysten. Stedet ligger lige ved siden af Chiesa Natività Maria Vergine-kirken tæt på den smukke by Vico Equense. Herfra har du en betagende udsigt over Napolibugten, Sorrentohalvøen og Vesuv.

Selve Villa della Porta er en elegant restauraret renæssancebolig, der ligger nedsænket i en oase af grønne omgivelser kun få km fra Sorrento, Positano, Capri og Pompei. Herfra er der rig mulighed for at køre ud og få mange oplevelser i nærområdet.

Der er ca. 5 minutters kørsel til Vico Equense og 10 km til Sorrento. Har man lyst til at parkere bilen en dag, kan der bestilles transport til togstationerne i Sorrento, Pompeji og Vico Equense. Herfra kan du fange Circumvesuviana-linjen til Napoli.

Værelserne på Villa della Porta ligger nær parken, og det er muligt at tilkøbe et værelse med udsigt over Napolibugten. Alle værelserne er indbydende, lyse og stemningsfuldt indrettet med badeværelse med Vietri klinker, et courtesy set, pengeskab, aircondition, skrivebord, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar og telefon.

Morgenbuffeten omfatter søde og salte hjemmelavede lækkerier. Restauranten åbner efter anmodning til frokost og aftensmad, hvor der serveres spændende lokale retter.

Der er gratis parkering og gratis WiFi i fællesområderne.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Napoli t/r (direkte med Ryanair)
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 4, 5 eller 7 nætter i delt dobbeltværelse på Villa della Porta.
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad).
  • Billeje alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa el. lignende.

Pris pr. person ved 2 personer pr. værelse.Vi gør opmærksom på at der skal betales citytax på stedet på 2,5 € pr. person pr. dag.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Værelse med udsigt over havet/Napolibugten - 175 kr. pr. værelse pr. nat. Ved 7 nætter - 695 kr. pr. værelse.
  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr.
  • Ekstra bagage, ved online check-in hos RyanAir – ca. 400 kr. t/r pr. styk.

Aktivteter for store og små 
Som børnefamilie er der også noget at komme efter. I området findes en legeplads, som kan beskæftige børnene imens forældrene trækker stikket og slapper af. Er man til en solrig dag ved poolen er rammerne allerede sat.

Med en stor swimmingpool og dertilhørende solsenge, kan en ferie til Relais Freedom Club i den grad skabe ro og velvære. Skulle lysten til sportsaktiviteter opstå, kan de omkringliggende faciliteter benyttes mod et mindre tillægsgebyr.

Er du på ferie med mindre børn er Maiori nok den bedste by at vælge. Her finder man kystens længste strand, og byen ligger helt fladt ud til vandet. Til gengæld er der mange små spændende badebugter langs kysten, hvortil man kun kan komme med båd, eller ad mange trapper fra kystvejen. 

De smukke naturomgivelser
Vælger du at rejse til Amalfikysten, så kan du glæde dig over en fantastisk natur og stemningsfulde byer. Der findes et utal af stier og trapper, som forbinder de mange små bjergbyer. Det er en eventyrlig oplevelse af at gå rundt på de smalle stier og trappetrin.

En rejse til Amalfikysten giver dig mulighed for at opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund. Den ligger på den sydlige del af den sorrentinske halvø, mellem den eksklusive by Positano og den stemningsfulde Vietri sul Mare.

Langs kysten løber landevejen SS163, som forbinder byerne langs Amalfikysten. Fra Positano fortsætter vejen på tværs over bjergene mod byen Sorrento, som ligger ud til Napolibugten.

Selve kystvejen er ca. 50 km lang, og der er heldigvis mange stoppesteder. Her kan man stoppe og nyde den fabelagtige udsigt, eller købe de berømte citroner fra Amalfikysten. Trafikken er meget intens i højsæsonen, og hastigheden lav, så selv om afstandene er korte, kan det tage en rum tid at komme fra A til B.

Det skyldes dels de smalle veje, som er bygget ind i og på klipperne, dels de mange endagsturister, der som oftest kommer i busser. Ser du bjergkørsel som en stor mundfuld, kan vi anbefale de offentlige busser fra SITA. De kører ofte og sikkert langs hele kystlinjen. Så kan du nyde landskabet imens. Man kan også sejle langs hele kysten, og smukkere kan det næsten ikke blive.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. Pris pr. person ved 2 personer pr. værelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Napoli t/r (direkte med Ryanair)
10 kg håndbagage pr. person.
4, 5 eller 7 nætter i delt dobbeltværelse på Villa della Porta.
Halvpension (morgenmad og aftensmad).
Billeje alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa el. lignende.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på at der skal betales citytax på stedet på 2,5 € pr. person pr. dag.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):
Værelse med udsigt over havet/Napolibugten - 175 kr. pr. værelse pr. nat. Ved 7 nætter - 695 kr. pr. værelse.
Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr.
Ekstra bagage, ved online check-in hos RyanAir – ca. 400 kr. t/r pr. styk.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 26. februar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst