4* solferie på Zakynthos inkl. udflugt

Sidste chance!

Den græske ferieperle Zakynthos er indbegrebet af hvide sandstrande og azurblåt hav, men Zakynthos har meget mere at byde på en det: Historiske seværdigheder, et spektakulært dyreliv og betagende natur. Rejs fra BLL/CPH i maj/juni.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Zakynthos er efterhånden blevet berømt for sine kridhvide sandstrande og sit krystalklare vand, og det er ikke helt uden grund. På Zakynthos finder du nemlig flere fantastiske strande med finkornet sand, og mange af dem ligger ud for de populære feriebyer. Hvis du gerne vil lidt væk fra de mere turistede strande, så er Dafni Beach et rigtig godt bud. Stranden ligger temmelig afsides, men den er er helt sikkert et besøg værd. På trods af at stranden ikke er særlig stor og ikke nær så velbesøgt, så er er der stadig et par liggestole, du kan slænge dig i.

Tsilivi – familievenligt og roligt
Fem kilometer nord for Zakynthos By omgivet af olivenlunde og appelsintræer ligger feriebyen Tsilivi. Byens bløde og finkornede sandstrand og smukke, lave vand er meget børnevenligt, og Tsilivi er derfor et ideelt valg for familier. Byen er en af de større byer på Zakynthos, men tempoet er stadig forholdsvis roligt, og atmosfæren er afslappet. Badebyen er kendt for at have nogle helt spektakulære udsigter, og når vejret klart og skyfrit, kan du fra Tsilivi både se over til naboøen Kefalonia og til fastlandet.

Stranden i Tsilivi
Stranden i badebyen Tsilivi er et stort trækplaster for turisterne i byen, men også for de turister, der bor i de omkringliggende feriebyer.  Ved stranden finder du masser af liggestole og parasoller, og hvis adrenalinen helst skal pumpe løs i kroppen, så er Tsilivi det helt rigtige sted. Her er nemlig flere former for vandsportsaktiviteter, hvor du kan prøve kræfter med både vandski, parasailing og meget mere.

Udflugt – Kystens perler
Nyd en dejlig afslappende halvdagstur til havs ved Grækenlands længste bugt; Laganasbugten. Det Ioniske hav omkring Zakynthos er et paradis for hav-skildpadderne; Caretta Caretta. Stranden omkring Laganas er en storfavorit for skildpadderne at ligge æg ved. Bådturen starter i Laganasbugten, hvor vi langsomt sejler hen over det bølgende hav, mens kaptajnen leder efter de fredede havskildpadder. Personalet om bord har stor erfaring i at lede efter disse skildpadder og de gør deres bedste for at finde dem. Det krystalklare hav gør det let at spotte de smukke dyr. Derefter sejler vi ud til skildpadde-øen Marathonisi, hvor båden lægger til og holder turens første badestop. Her får vi mulighed fra at springe fra båden og ned i det flotte, turkisblå vand.

Vi sejler derefter videre mod halvøen Keri og her lægger båden til ved kyst-grotterne. Her har den eventyrlystne mulighed for at svømme ind i grotterne, mens de som bare vil nyde solen stråler og havbrisen kan sidde på bådens dæk. Turen er, som navnet også fortæller, nemlig en rigtig perle hvor man får set Zakynthos fra den bedste side.

OBS: Transport er inkluderet.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København – Zakynthos t/r.
  • 7 overnatninger på Caretta Paradise Hotel (kat 4).
  • 2-værelses lejlighed med balkon og udsigt til pool.
  • Udflugt: Kystens perler.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer.

Billund
04. maj: SPOTpris 3.498 kr.
11. maj: SPOTpris 3.498 kr.
18. maj: SPOTpris 3.498 kr.
25. maj: SPOTpris 3.498 kr.
01. juni: SPOTpris 4.398 kr.
08. juni: SPOTpris 4.398 kr.
15. juni: SPOTpris 4.398 kr.

København
18. maj: SPOTpris 3.998 kr.
25. maj: SPOTpris 3.998 kr.
01. juni: SPOTpris 4.898 kr.
08. juni: SPOTpris 4.898 kr.
15. juni: SPOTpris 4.898 kr.

Opredning barn (2-12 år) – (ifølge med 2 fuldt betalende voksne pr. lejlighed):
Kr. 2.698 (maj fra Billund)
Kr. 2.998 (juni fra Billund + maj fra København)
Kr. 3.198 (juni fra København)

Max 4 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 278 kr.
  • Mad om bord på flyet – 190 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 130 kr.
  • Morgenmad – 315 kr.
  • Halvpension - 1.015 kr.
  • All Inclusive - 2.065 kr.
  • Bagage – 190 kr.

Caretta Paradise Hotel – Kategori 4
Det dejlige, familievenlige Caretta Paradise Hotel ligger tæt på både stranden og byen. Hotellet har alt, hvad der skal bruges, for at familieferien bliver helt i top. Hotellet har et skønt poolområde med en børnepool. Derudover har hotellet også en Splashpark med fire vandrutsjebaner, så du rigtig kan slippe din indre vandhund løs. Splashpark er dog mod betaling, hvis du ikke har All Inclusive. 

Caretta Paradise Hotel har en dejlig restaurant, hvor der bliver serveret en alsidig buffet både morgen, middag og aften. Hotellet har desuden en poolbar med kolde forfriskninger og en snackbar, hvor du kan få stillet den lette sult. Hotellet tilbyder også flere forskellige faciliteter både til børn og voksne. Her er en lille legeplads til de yngste gæster, et mindre spaområde, et motionsrum og sportsaktiviteter som f.eks. bordtennis.

Den lille strand Amboula Beach ligger en kort gåtur fra hotellet. Amboula er ikke så besøgt som mange af de andre strande på Zakynthos, men her er stadig mulighed for at leje solsenge og parasoller. Har du brug for en strand, hvor der sker lidt mere, så ligger den berømte Tsilivi Beach kun 2.5 km væk. Her kan du vælge at slå dig ned i det lidt mere rolige område i udkanten af stranden, eller du kan bevæge dig længere ind på stranden, hvor du finder flere livlige barer og taverner og masser af mennesker.


Flyinformation

Flytider Billund:
Afrejse fra Billund kl. 08.10
Ankomst til Zakynthos kl. 12.20
Afrejse fra Zakynthos kl. 13.15
Ankomst til Billund kl. 15.30

Flytider København:
Afrejse fra København kl. 09.05
Ankomst til Zakynthos kl. 13.15
Afrejse fra Zakynthos kl. 14.20
Ankomst til København kl. 16.35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Sun Tours på 70 23 07 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Sun Tours.

En unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København – Zakynthos t/r.
7 overnatninger på Caretta Paradise Hotel (kat 4).
2-værelses lejlighed med balkon og udsigt til pool.
Udflugt: Kystens perler.
Dansktalende rejseledere.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 278 kr.
Mad om bord på flyet – 190 kr.
Transport til og fra hotellet – 130 kr.
Morgenmad – 315 kr.
Halvpension - 1.015 kr.
All Inclusive - 2.065 kr.
Bagage – 190 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer af flytider.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sun Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Sun Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Sun Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 23 07 20 | CVR: 21 | info@suntours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. januar 2020 kl. 23:59

4* solferie på Zakynthos inkl. udflugt