Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fortryllende slotseventyr med 5-retters middag

Tag på et fortryllende slotseventyr, og bliv forkælet med en 5-retters slotsmiddag, aftenkaffe i stuerne, en skøn morgenmadsbuffet og en vingave. Du kan vælge mellem 6 skønne slotte i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

SLOTSOPHOLD - vælg mellem 6 smukke slotshoteller med 5-retters middag, morgenbuffet m.m.

Pris 1.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
388 solgte

Værdi2.910

Rabat48

Spar1.412

Danske Slotshoteller er en sammenslutning af seks smukke og spændende danske hoteller, hvor gastronomien er i fokus. Slottene tæller Sauntehus Slotshotel, Kokkedal Slotshotel, Vraa Slotshotel, Store Restrup Slotshotel, Hvedholm Slot og Sophiendal Gods.

Tidligere var slottene en mere lukket verden, men nu byder de dig velkommen til afslapning og rendyrket nydelse i de herskabelige rammer, der fortæller spændende historier om gamle tider. Gastronomien er et centralt element, og alle slotshotellerne har egen gourmetrestaurant.

Flere af slottene har været med i DR2-serien 'Danske Slotte', med Anne Hjernøe fra 'Annemad' og journalist Anders Agger som værter.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 5-retters slotsmiddag
  • Aftenkaffe med sødt og avec i stuerne
  • Morgenmadsbuffet
  • Vingave fra Danske Slotshoteller til at tage med hjem.

SPOTpris 1.498 kr. for 2 personer. Normalpris 2.910 kr. Spar 48%

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. juni 2020 (dog ikke d. 24. og 31. december).

Der kan max. købes 5 værdibeviser pr. kunde - kan ikke benyttes til selskaber på mere end 10 personer.

Tillæg (betales direkte til slottet):

  • Ved overnatning fra fredag til lørdag - 200 kr. pr. værelse
  • Ved overnatning fra lørdag til søndag - 400 kr. pr. værelse
  • Ønsker man at anvende opholdet på Hvedholm Slot eller Sophiendal Gods, er der et tillæg på 400 kr. pr. værelse pr. nat. Betales oveni et eventuelt weekendtillæg.


Sauntehus Slotshotel, Hornbæk

På Nordsjælland ved Hornbæk ligger Sauntehus Slotshotel. Smukt istandsat omgivet af Holbæk Plantage, der med sine mange sjældne træer og buske udgør Danmarks ældste plantage grundlagt i 1793. Området omkring slottet var tidligere et yndet udflugtsmål for maleren Jens Juel og digterne Holger Drachmann og August Strindberg, der fandt inspiration i de rolige og naturskønne omgivelser. Sauntehus Slotshotel har opvarmet indendørs pool.

Kokkedal Slotshotel, Brovst
Højt beliggende med en flot udsigt over Limfjorden til Aalborg og Nibe finder man Kokkedal Slot. Slottet omkranses af voldgraven, der vidner om, at det engang var en borg bygget til at modstå fjenders angreb. I dag hersker fred og idyl, og de smukke sale genlyder af glade gæster og historiens vingesus.

Vraa Slotshotel, Tylstrup
Ved Tylstrup nord for Aalborg ligger Vraa Slotshotel omgivet af en stor og velholdt herregårdspark anlagt i romantikken. Slottet, der blev opført i 1645, rummer en hyggelig restaurant i nederste etage med udgang til terrasse og have. Den imponerende riddersal ligger i hovedfløjens stueetage. Alle værelser har udsigt til parken.

Store Restrup Slotshotel, Nibe
Omkranset af skov og park ligger Store Restrup Slotshotel. Slottets hovedbygning blev opført af greve Chr. Levetzau i 1723 og er et strålende eksempel på 1700-tallets barokstil med imponerende riddersale og skønne værelser.

Hvedholm Slot, Faaborg
Hvedholm Slot ligger ved Horne ned til Faaborg Fjord med en betagende udsigt over det sydfynske Øhav. Slottet fik sit nuværende udseende i 1880 efter en ombygning forestået af lensgreve, Preben Bille Brahe Selby. I dag rummer Hvedholm Slotshotel smukt indrettede værelser, riddersal med udskåret loft, restaurant og mødelokaler.

Sophiendal Gods ved Skanderborg
I søhøjlandet mellem Ejer Bavnehøj og Himmelbjerget ligger Sophiendal Gods. Omgivelserne er rolige med søer, åer og skov, hvor man kan være heldig at støde på kronhjorte og ørne. Sophiendal hed tidligere Veng Kloster og er som en af landets ældste virksomheder stiftet i 1058. I dag er godsets hovedbygning indrettet som hotel med restaurant og rummer desuden en butik med brugskunst og vin.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Danske Slotshoteller på tlf.: 98 34 18 88, alle hverdage mellem kl. 8 - 20 eller på book@slotshotel.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til slottet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Danske Slotshoteller kontaktes på tlf.: 98 34 18 88.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. juni 2020 (dog ikke d. 24. og 31. december).

En unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Danske Slotshoteller.

Opholdet inkluderer:

1 overnatning i dobbeltværelse
5-retters slotsmiddag
Aftenkaffe med sødt og avec i stuerne
Morgenmadsbuffet.
Vingave fra Danske Slotshoteller til at tage med hjem.

Tillæg (betales direkte til slottet):

Ved overnatning fra fredag til lørdag - 200 kr. pr. værelse
Ved overnatning fra lørdag til søndag - 400 kr. pr. værelse
Ønsker man at anvende opholdet på Hvedholm Slot eller Sophiendal Gods, er der et tillæg på 400 kr. pr. værelse pr. nat. Betales oveni et eventuelt weekendtillæg.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Danske Slotshotellers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Danske Slotshoteller. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Danske Slotshoteller

Restrup Kærvej 10, 9240 Nibe


Sidste chance: 17. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst