Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmetophold på Spisehuset Thy

Spisehuset Thy er en sand mad- og hotelperle i det nordvestjyske, der byder på gourmet, service i særklasse og store naturoplevelser lige i nærheden. Oplev stedet, maden og naturen med et ophold for to. Et ophold her er en fantastisk gave til gourmanden.

SPISEHUSET THY Thisted - 1 overnatning med 4-retters gourmetmiddag og morgenmad.

Pris 998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
564 solgte

Værdi2.100

Rabat52

Spar1.102

Midt i landsbyen Østerild ligger Spisehuset Thy i de bygninger, der tidligere husede Østerild Kro. I dag er bygningerne blevet gennemrenoveret og indenfor venter en ganske særlig hoteloplevelse. Ikke mindst på grund af stedets anmelderroste gourmetrestaurant, hvor klassiske franske dyder kombineres med nordisk æstetik og lokale råvarer.

Men det er ikke kun maden, der gør Spisehuset Thy en køretur værd. Også den bemærkelsesværdige service og de store naturoplevelser lige i nærheden gør et ophold på Spisehuset Thy til noget helt særligt.Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Fyldte chokolader på værelset
  • 4-retters gourmetmiddag med indslag af lokale råvarer
  • Morgenmad serveret ved bordet med hjemmelavede specialiteter og brød.

SPOTpris 998 kr. for 2 personer. Normalpris 2.100 kr. Spar 52 %

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag, onsdag, torsdag og fredag til og med d. 15. juni 2020.

Tillæg (Betales direkte til Spisehuset Thy):

  • Tillæg for ankomst fredag - 100 kr.

Tjek ind: Mellem kl. 15.00 og 18.00
Tjek ud: Senest kl. 11Gourmet, natur og atmosfære

Det er fem år siden, at Spisehuset Thy slog dørene op i den lille by Østerild, og bød velkommen til både spisende og sovende gæster.

Bygningernes historie går imidlertid mange år tilbage i tiden, og flere af Østerilds borgere kan formentlig genkalde nostalgiske minder, når de slår vejen forbi. Spisehuset Thy ligger nemlig i Østerild Kros gamle bygninger.

I 2012 overtog Rasmus Bang Vognsen den gamle kro, og med en baggrund som kok og en forkærlighed for Thy var missionen klar. Han ville skabe et sted, hvor folk kom for den gode mad, den hyggelige stemning og de store naturoplevelser i nærheden. Og det er lykkes.

I 2014 genåbnede stedet med et nyt koncept og navn, og siden da har flere og flere fået øjnene op for den lille perle i Nordjylland.

Som gæst fornemmer man hurtigt, at der her er respekt for og en stor kærlighed til madlavning som et håndværk. Og det er et håndværk, som kokkene på Spisehuset Thy mestrer til fulde. Maden er kendetegnet ved franske dyder, nordisk æstetisk og et fokus på lokale på lokale råvarer. F.eks. kommer alt fisk og skaldyr fra Hanstholm, og mange af grøntsagerne er dyrket i Thy.

Nordjyskes madanmelder har tidligere givet restauranten 5 gafler med ordlyden:"Maden er så god, at det halve kunne være nok". Læs hele anmeldelsen

Også morgenmaden er en fryd for både øje og gane. Den er anrettet på bordet i små skåle og fade med hjemmelavede specialiteter, lokal fisk og kødpålæg, nylavede røræg af øko høns og ikke mindst hjemmebagt brød.Oplevelser i nærheden

Limfjorden – Kun cirka ti minutters kørsel fra Spisehuset Thy ligger Limfjorden. Ved Limfjorden er der masser af aktiviteter i naturen, og alt efter årstid kan I f.eks. tage på østerssafari eller sejle i kajak på den smukke fjord. I kan naturligvis også bare slentre en tur og nyde den smukke natur og udsigt over fjorden.

Besøgscenter Østerild – Bliv klogere på vindmøller på Besøgscenter Østerild, der kun ligger cirka ti minutters kørsel fra Spisehuset Thy. Her kan I få masser af viden, komme helt tæt på fremtidens vindmøller og lege med vind og vindtunneller.

Thisted – Den gamle handelsby ligger helt ud til Limfjorden. Her venter lokale specialiteter og hyggelige gader. Slå f.eks. vejen forbi byens smukke rådhus, eller gå en tur i Thisted Lilleby, der er en kopi af bymidten, som den så ud tilbage i 1950. Der er kun cirka 15 minutters kørsel fra Spisehuset Thy til Thisted centrum.

Vejlerne – Nordeuropas største vildtfuglereservat - Reservatet besøges hvert år af mange af fugleentusiaster, og der er registreret over 300 fuglearter på det 6.000 hektar store område. Det ligger cirka 20 minutters kørsel fra Spisehuset Thy.
Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Spisehuset Thy på tlf.: 97 99 70 03 - tast herefter 1. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Spisehuset Thy kontaktes på tlf.: 97 99 70 03.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag, onsdag, torsdag og fredag til og med d. 15. juni 2020.

En unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Spisehuset Thy.

Opholdet inkluderer:


1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
Fyldte chokolader på værelset
4-retters gourmetmiddag med indslag af lokale råvarer
Morgenmad serveret ved bordet med hjemmelavede specialiteter og brød.

Tillæg (Betales direkte til Spisehuset Thy):


Tillæg for ankomst fredag - 100 kr.

Tjek ind: Mellem kl. 15.00 og 18.00
Tjek ud: Senest kl. 11

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Spisehuset Thys officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Spisehuset Thy. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Spisehuset Thy

Østerild Byvej 65, 7700 Thisted

Sidste chance: 24. december 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst