Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rejs til eventyrlige Malta

Malta ligger som en eventyrlig perle i Middelhavet og byder sine gæster på azurblåt vand, forrygende oplevelser og fantastisk natur. Du får 4 eller 7 nætter på 3* hotel, morgenmad og fly. Rejs fra BLL eller CPH fra januar til maj 2020.

MALTA - 4 eller 7 nætter på 3* hotel med morgenmad. Rejs fra BLL eller CPH fra januar til maj 2020.

Pris 1.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

SPOTpris!

Som en eventyrlig perle i Middelhavet ligger Malta - knapt synlig på et verdenskort med en beskeden størrelse, der svarer til halvdelen af Bornholm. Alligevel er Malta som et skattekammer, der byder på forrygende oplevelser og fantastisk natur for de rejsende. Overalt langs kysten ser du det azurblå havvand bølge ind i de smukke laguner og bruse op ad de vilde klippekyster.

Midt i dette storslåede syn er der gavmildt strøet med små strande, hvor turisterne for længst har holdt deres indtog. Men Malta er mere end det - en turbulent fortid har sat sit præg på øen og dens kultur. Forfatteren Dan Turèll beskriver det måske bedre end nogen anden i sin bog "Mord på Malta", som også er skrevet på øen. Ud over sol og vand kan du her opleve autentiske middelalderbyer med smalle gader, hyggelige havnepromenader, smukke sejlture med besøg i grotter og ikke mindst et besøg i hovedstaden Valletta.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund med Ryanair eller København med Norwegian til Malta t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 4 eller 7 nætter på 3* Sunflower Hotel
 • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg – fra 400 kr. pr. nat. Ring og forhør om mulighed
 • 20 kg bagage fra Billund - 400 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen) - ved efterbestilling er prisen 600 kr.
 • 20 kg bagage fra København - 350 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Børn (0-2 år) uden flysæde - 500 kr.
 • Børn (2-11 år) får 25% rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne – forbehold for vær. til 3-4 personer
 • Transfer t/r - 200 kr. pr. person.

3* Hotel Sunflower
Hotellet ligger kun få minutters gang fra en lille strand, offentlig transport, butikker, barer, restauranter og mange andre faciliteter. Faciliteter og service inkluderer 24-timers reception, restaurant, bar, tagterrasse med swimmingpool og børnebassin, terrasse, indendørs swimmingpool, behandlings/massagerum (mod betaling), spillerum, trådløs internetadgang, elevator og parkering.

Værelserne har central aircondition/varme, tv, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), trådløs internetadgang, hårtørrer og badeværelse. Bemærk venligst, at nogle af ovenstående faciliteter kan være lukket på grund af vejr/sæsonbestemt. Bemærk venligst, at aircondition/opvarmning på værelserne styres centralt af hotellet, derfor er aircondition/varme kun tændt i bestemte timer i løbet af dagen, som kan variere.

St. Pauls Bay 
St. Pauls Bay er som så mange andre byer en lille fiskerby, som nu er vokset sammen med de populære feriesteder Bugibba og Qawra. Tilsammen byder de på et af Maltas mest eftertragtede ferieområder, som ligger på øens nordøstlige kyst. Alle tre byer ligger i gåafstand fra hinanden og kan nås langs den skønne strandpromenade.

Det er et område, hvor malteserne selv tager til, når de vil have en rolig, skøn ferie med tilstrækkeligt med aftenliv. Om aftenerne samles både lokale og turister i et herligt mix på den lange strandpromenade. Her findes et enormt udbud af restauranter, caféer og barer. Hvis du vil spise rigtigt godt, anbefales det at gå til St. Pauls Bays gamle kvarter, hvor de bedste restauranter findes. Det største shoppingudbud findes i Bugibba. Her finder du også det internationale kasino.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund med Ryanair eller København med Norwegian til Malta t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 4 eller 7 nætter på 3* Sunflower Hotel
 • Morgenmad alle dage.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg – fra 400 kr. pr. nat. Ring og forhør om mulighed
 • 20 kg Bagage fra Billund - 400 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen) - ved efterbestilling er prisen 600 kr.
 • 20 kg Bagage fra København - 350 kr. pr. person t/r. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Børn (0-2 år) uden flysæde - 500 kr.
 • Børn (2-11 år) får 25% rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne – forbehold for vær. til 3-4 personer
 • Transfer t/r - 200 kr. pr. person.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 27. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst