Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krohygge for 2 på Hotel Ballumhus i Sønderjylland

Kom helt ned i gear og nyd et ophold på Hotel Ballumhus i Sønderjylland. Kroen ligger midt i Danmarks største nationalpark tæt på Nordeuropas bedste badestrand med spændende heldagsture nord og syd for grænsen.

HOTEL BALLUMHUS i Sønderjylland - 1 overnatning for 2 inkl. vin, 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris 999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
85 solgte

Værdi1.998

Rabat50

Spar999

Som et blåt bånd gennem Tønder Kommune ligger et unikt stykke natur, der ikke findes andre steder i verden - Vadehavet. Området blev derfor udnævnt til nationalpark i 2010. Midt i Nationalparken Vadehavet i byen Ballum ligger Hotel Ballumhus. 

Fra hotellet kan I tage på flere heldagsture nord og syd for grænsen. I nationalparken kan I tage på vadehavsvandring - dvs. ud at gå på bunden af havet, mens det er 'tørlagt'. En vandretur på havets bund er en speciel oplevelse. I kan også tage på østerssafari eller sælsfari. Vadehavet har mere end 3000 spættede sæler, der søger ind mod kysten for at finde føde eller ligger og hviler sig på tørlagte sandbanker. Se hotellets udvalg af HER 

Besøg Sild eller Rømø
I er også tæt på flere øer. Kroen ligger kun en halv times kørsel fra Klanxbüll, hvorfra der er 20 min. i tog til Westerland/Sild - Tysklands mondæne ferieø. Det er dog også muligt at få sin bil kørt på et biltog i byen Nibøl på fastlandet.

I er også tæt på Rømø, der har Nordeuropas bedste badestrande. Rømø er ung endnu og skabt af sammenblæst sand så fint, at det minder om bittesmå diamanter.

I er også tæt på flere større og kulturspækkede byer, som f.eks. historiske Ribe, der sidste år blev kåret til Europas smukkeste mindre by. Der er heller ikke langt til det historiske Trøjborg Slot, der også er historien om familien Rantzau. På museet 'Kulturhistorie Tønder' vises i Trøjborgudstillingen genstande og billeder med tilknytning til renæssanceslottet.

Hotel Ballumhus ligger under en halv times kørsel fra den tyske grænse, så det er oplagt at købe ind til billige priser før hjemturen. 


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • 1 flaske Mousserende vin på værelset
  • 3-retters årstidsbestemt middag
  • Stor morgenbuffet

SPOTpris 999 kr. for 2 personer. Normalpris: 1.998 Kr. Spar 50%

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. september 2019.

Tilkøb (betales direkte til Hotel Ballumhus):

  • Opgradering til delux værelse - 100 kr. pr. ophold.
  • Opgradering til superior værelse - 150 kr. pr. ophold
  • Medbringelse af husdyr - 95 kr. (skal forudbestilles)

Nyistandsatte værelser
Hotel Ballumhus råder over 55 nyere istandsatte værelser, og det engagerede team bag hotellet, vil sørge for et behageligt og ophold. Hotellet har egen restaurant og bar, her tilbydes Wi-Fi og der er parkering lige ved hotellet. Her bydes på ro og afslapning uden for dagliglivets stress-zone.

Foruden restauranten, hvor I skal indtage jeres middag og morgenmad, har hotellet en bar, hvor I kan få en forfriskning eller en kop kaffe efter en lang, oplevelsesrig dag. 

Godt, dansk køkken
Restauranten på kroen har et menukort, der byder på hovedsageligt traditionelle, danske retter, der er hjemmelavet af gode og helst danske råvarer. Under opholdet skal I nyde en flot 3-retters menu og deres morgenbord. Menuen sammensættes af køkkenchefen efter årstiden råvarer.      

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Hotel Ballumhus på telefon: 40 99 50 50. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Ballumhus kontaktes på tlf.: 40 99 50 50

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. september 2019.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Hotel Ballumhus.

- 1 overnatning i standard dobbeltværelse
- 1 flaske Mousserende vin på værelset
- 3-retters årstidsbestemt middag
- Stor morgenbuffet

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. september 2019.

Tilkøb (betales direkte til Hotel Ballumhus):

- Opgradering til delux værelse - 100 kr. pr. ophold.
- Opgradering til superior værelse - 150 kr. pr. ophold
- Medbringelse af husdyr - 95 kr. (skal forudbestilles)

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Ballumhus' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Ballumhus. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel Ballumhus

Byvej 66, 6261 Bredebro

Sidste chance: 16. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst