Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Nyhed: Krydstogt til Island og Grønland - August 2019

Tag med MSC Orchestra til magiske Island og majestætiske Grønland, der er fyldt med spændende historie, fascinerende kultur og betagende natur. Rejs 10. august 2019 fra Hamborg inkl. 21-nætter med helpension ombord. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT ISLAND & GRØNLAND - 21-nætter med MSC Orchestra - Rejs fra Hamborg d. 10. august 2019.

Pris20.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Her er en unik mulighed for at opleve både Island og Grønland foruden en smule af Skotland på ét og samme krydstogt. Bad i Den Blå Lagune, se gletsjere, geysere og kæmpe isbjerge, hold udkig efter de store hvaler og vandr i det skotske højland på denne fascinerende rejse, der har fokus på den smukke, barske natur.

MSC Orchestra stævner ud fra Hamborg og sætter kursen mod nordvest. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette flotte krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Invergordon i Skotland. Tilløbsstykket her er selvfølgelig Loch Ness og dens sagnomspundne uhyre, men du kan også besøge både slotte, slagmarker og whisky-destillerier og smage på de gyldne dråber.

I Island anløbes i alt fire havne – to på udrejsen og to på hjemrejsen. De to første stop bliver i Seydisfjordur og Akureyri på henholdsvis øst- og nordkysten. Fra Seydisfjordur kan du udforske det østlige Islands smukke natur, der domineres af vandfald og bjerge samt frodige dale. Herfra kan du også træde i elvernes fodspor på en udflugt, der tager dig med igennem de skiftende landskaber på jagt efter det ”gemte folk”. Med udgangspunkt i Akureyri kan de se det brusende Godafoss vandfald, de ubarmhjertige lavalandskaber mellem de grønne enge og den geologisk interessante Myvatn sø. Eller hvorfor ikke udnytte muligheden for at tage på hvalsafari?

Når Island forlades for denne gang sættes kursen mod kontrasternes land, verdens største ø Grønland, hvis skønhed næsten ikke kan beskrives, men skal opleves. På vejen syd om Grønland, sejler MSC Orchestra gennem Prins Christian Sund, der er et panorama af høje spidse fjelde og gletsjere, der løber ud i havet og kælver isbjerge - et naturfarvespil, du sent vil glemme.

Hovedstaden Nuuk bliver dit første stop. Denne arktiske metropol er en livlig by omgivet af storslået natur. Det moderne centrum har fine restauranter og modebutikker som enhver anden storby, mens de traditionelle livsformer dominerer i den gamle bydel. Nuuk er landets hjerte og byder på oplevelser, som du ikke får andre steder i Grønland. Se mumier på nationalmuseet, smag lokal fadøl på et mikrobryggeri eller tag med på en byvandring og besøg en lokal familie, der måske byder på kaffemik.

I Ilulissat venter rejsens nok største naturoplevelse. Isfjorden er på Unescos Verdensarvsliste, og det er der en god grund til. Her er det umuligt at glemme, hvor tæt du er på den fantastiske natur. Selv med lukkede øjne, kan du høre isen knage og buldre i baggrunden. Ilulissat betyder ”isfjelde”, og disse tårner sig op rundt om byen, så de er synlige, uanset hvor du befinder dig. Det er muligt at komme på vandreture ud til isbjergene. Disse findes i forskellige sværhedsgrader, så de fleste kan være med. Oplev også den magiske aftenstemning på et mindre skib rundt i fjorden, eller se det hele fra oven fra en helikopter.

Det sidste besøg i Grønland bliver i Qaqortoq i den sydlige del, hvor naturen er mere frodig. Byen rejser sig stejlt over fjordsystemet og her om sommeren kaldes området ofte ”Grønlands Riviera” – dog i den særegne grønlandske udgave med isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden. Qaqortoq, der opleves bedst til fods, har flere interessante kunst- og kulturtilbud. Byens museum kan således stolt fremvise en flot samling af de særprægede tupilakker – udskårne figurer i forskellige materialer, der beskytter sin ejermand mod fjenden – og den gamle bykerne, hvorigennem en elv flyder, er fyldt med historiske bygninger og hyggelige spisesteder, hvor du kan prøvesmage nogle af de grønlandske specialiteter – hvis du tør.

Nu forlades Grønland, og MSC Orchestra sætter kursen sydpå, tilbage til Island, hvor Isafjordur i nordvest og hovedstaden Reykjavik i sydvest skal besøges. Isafjordur byder på mere uspoleret og dramatisk natur med smukke fjorde, floder, bjerge og dale. Islands ældste hus står også her, og der er rig mulighed for at lære mere om ”gamle dage” og Islands mange sagn og sagaer. Herefter anløbes Reykjavik, der har flere bemærkelsesværdige bygninger, og du kan slappe af i det varme vand i Den Blå Lagune, som nok er den mest kendte seværdighed i Reykjavik. Der er dog utallige andre muligheder i og omkring byen. Sæt dig f.eks. på ryggen af en islandsk hest eller i en jeep og oplev én af Islands 30 vulkaner, månelandskaber og geysere.

På sejlturen tilbage til Hamborg er der et sidste anløb i Kirkwall på Orkney øerne. På denne noget afsidesliggende øgruppe nord for det skotske fastland findes masser af levn fra vikingetiden bl.a. i form af byens mest iøjnefaldende bygning: Den smukke St. Magnus Katedral i røde sandsten. Besøg også stenalderlandsbyen Skara Brae og de katakteristiske Stenness Sten.

Mens du dag efter dag betages af den enestående natur og historie, sørger besætningen ombord på MSC Orchestra for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! For før du ved af det, er du tilbage i Hamborg efter 3 ugers sejlads med oplevelser, der for evigt har brændt sig fast på din nethinde.


Rejsen inkluderer:

 • 21 nætter ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse fra Hamborg d. 10. august 2019
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 20.990 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 21.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 24.990 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 25.990 kr.
Balkon Kahyt Bella: SPOTpris 31.990 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 32.990 kr.

* Kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr el.lign.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport til og fra Hamborg
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
  Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved
 • bestilling
 • Gratis roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten.

Rejserute:

10/8: Ombordstigning i Hamborg. Afgang kl. 18.00
11/8: På havet
12/8: Kl. 08.00-19.00 Invergordon, Storbritannien
13/8: På havet
14/8: Kl. 08.00-17.00 Seydisfjordur, Island
15/8: Kl. 09.00-19.00 Akureyri, Island
16/8: På havet
17/8: Passage gennem Prins Christian Sund
18/8: På havet
19/8: Kl. 06.00-16.00 Nuuk, Grønland
20/8: Kl. 16.00 ankomst Ilulissat, Grønland
21/8: Kl. 18.00 afgang Ilulissat, Grønland
22/8: På havet
23/8: Kl. 09.00-21.00 Qaqortoq, Grønland
24-25/8: På havet
26/8: Kl. 07.00-19.00 Isafjordur, Island
27/8: Kl. 07.00-19.00 Reykjavik, Island
28/8: På havet
29/8: Kl. 09.00-19.00 Kirkwall, Orkneyøerne, Storbritannien
30/8: På havet
31/8: Kl. 08.00 ankomst Hamborg.


Transport til Hamborg

Egen bil
Du kan vælge at køre til Hamborg. Skibet anløber den nye krydstogtsterminal ”Cruise Center Steinwerder”. Skal du indstille din GPS, vælger du Buchheisterstrasse 16, 20457 Hamburg. Når du kommer til terminalen, kører du gennem den venstre port, hvor der er skiltet med ”Parkplatz A”. Du afhenter din P-billet og parkerer frit på de ledige pladser, og din bagage kan sættes af. Herefter fortsættes til ”Einsatzzentrale Parken”, hvor du enten parkerer eller kører til anvist parkering. Anvises parkering udenfor området, bliver du kørt med shuttle til skibet. Prisen for 11 dage er ca. 120 euro. Parkering kan forhåndsbookes.

Tog
Der er dagligt mange togforbindelser til Hamborg fra både Sjælland og Jylland. Vi vil anbefale, at du bestiller online hos Deutsche Bahn www.deutschebahn.com. Tog t/r fra ca. 100 euro. Fra hovedbanegården til Cruise Terminalen er der ca. 10 km – vi anbefaler en taxi.

Fly
Fra København har SAS flere daglige afgange til Hamborg, som passer med skibets afgangstid. Billetterne koster d.d. fra ca. 1.500 kr. pr. person inkl. bagage, hvis du selv bestiller på www.sas.dk. Der er ca. 20 km fra lufthavnen til skibet. Der afgår busser/tog ind til hovedbanegården, eller du kan tage en taxi.

Skibet
Du skal sejle med MSC Orchestra, som tilhører rederiets populære Musica-klasse. Det medtager godt 3000 passagerer, som kan hygge sig med underholdning, kasino, spa- og wellness, fitness og meget mere. Der er 8 lounger og barer, hvor du kan lade dig servicere - om det er med en god kop kaffe eller en dejlig cocktail, bestemmer du selv. Hver aften er der musik i flere lounger af forskellig art. På turen er der fri adgang til forestillinger i det flotte teater, og her får du oplevelser på internationalt niveau.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 2.100 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 4.620 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 6.090 kr. (220 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.990 kr.
Voksne: 12.990 kr.

 

Vil du hellere på krydstogt til Island og Grønland til næste år? Så kig på denne SPOTdeal, hvor skibet MSC Poesia sejler via en lidt anden rute. Der er afgang fra København den 8. august 2020.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen pr. person ved to personer i delt kahyt.

Re
jsen inkluderer:

 • 21 nætter ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.


Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport til og fra Hamborg
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 30. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst