Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED: Krydstogt til Island og Grønland - August 2020

NYHED! Tag med på dette enestående krydstogt til magiske Island og majestætiske Grønland, der er fyldt med spændende historie, fascinerende kultur og kontrastfyldt natur. Rejs 8. august 2020 inkl. 21 nætter og helpension. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT ISLAND & GRØNLAND - 21 nætter inkl. helpension m.m. Rejs fra København d. 8. august 2020.

Pris21.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

SPOTpris!

Her er en unik mulighed for at opleve både Island og Grønland på ét og samme krydstogt. Bad i Den Blå Lagune, se gletsjere, geysere og kæmpe isbjerge og hold udkig efter de store hvaler på denne fascinerende rejse, der har fokus på den smukke, barske natur.

Og mens du dag efter dag betages af den enestående natur og historie, sørger besætningen ombord på MSC Poesia for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! For før du ved af det, er du tilbage i København efter tre ugers sejlads med oplevelser, der for evigt har brændt sig fast på din nethinde.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer

 • 21 nætter ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Afrejse fra København d. 8. august 2020
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 21.990 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 22.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 25.990 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 26.990 kr.
Balkon Kahyt Bella: SPOTpris 33.990 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 34.990 kr.

* Kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr el.lign.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten.

Rejserute:

08/8: Ombordstigning i København. Afgang kl. 18.00
09/8: Kl. 07.00-17.00 Warnemünde, Tyskland
10-11/8: På havet
12/8: Kl. 10.00-19.00 Akureyri, Island
13/8: Kl. 08.00-18.00 Isafjordur, Island
14/8: På havet
15/8: Passage gennem Prins Christian Sund
16/8: På havet
17/8: Kl. 06.00-16.00 Nuuk, Grønland
18/8: Kl. 16.00 ankomst Ilulissat, Grønland
19/8: Kl. 18.00 afgang Ilulissat, Grønland
20/8: På havet
21/8: Kl. 09.00-21.00 Qaqortoq, Grønland
22-23/8: På havet
24/8: Kl. 08.00 ankomst Reykjavik, Island
25/8: Kl. 18.00 afgang Reykjavik, Island
26/8: På havet
27/8: Kl. 08.00-18.00 Kirkwall, Orkneyøerne, Storbritannien
28/8: På havet
29/8: Kl. 08.00 ankomst København.


Skibet
Livet ombord på MSC Poesia er et kapitel for sig. MSC Poesia byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger ombord, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar.  Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme lækker gastronomi.

Hører du til de aktive, kan du tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe noget tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Poesia findes også et lækkert spaområde, hvor du mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

Du kan også lade dig underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må du ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Man har virkelig kræset om indretningen af dette skib.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 2.100 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 4.620 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 6.090 kr. (220 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.990 kr.
Voksne: 12.990 kr.


Rejsebeskrivelse
MSC Poesia stævner ud fra København og sejler i første omgang sydpå til den hyggelige tyske kystby Warnemünde med små butikker og barer samt en skøn strandpromenade. Byen er også et godt udgangspunkt for en udflugt til f.eks. Rostock. Herefter ændres kursen – nu går det nordpå. Efter et par dage på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette flotte krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, ankommer skibet til Island. 

I Island anløbes i alt tre havne – to på udrejsen og en på hjemrejsen. De to første stop bliver i Akureyri og Isafjordur på nordkysten. Med udgangspunkt i Akureyri kan de se det brusende Godafoss vandfald, de ubarmhjertige lavalandskaber mellem de grønne enge og den geologisk interessante Myvatn sø. Eller hvorfor ikke udnytte muligheden for at tage på hvalsafari? Isafjordur byder på mere uspoleret og dramatisk natur med smukke fjorde, floder, bjerge og dale. Islands ældste hus står også her, og der er rig mulighed for at lære mere om ”gamle dage” og Islands mange sagn og sagaer.

Når Island forlades for denne gang sættes kursen mod kontrasternes land, verdens største ø Grønland, hvis skønhed næsten ikke kan beskrives, men skal opleves. På vejen syd om Grønland, sejler MSC Poesia gennem Prins Christian Sund, der er et panorama af høje spidse fjelde og gletsjere, der løber ud i havet og kælver isbjerge - et naturfarvespil, du sent vil glemme.

Hovedstaden Nuuk bliver dit første stop. Denne arktiske metropol er en livlig by omgivet af storslået natur. Det moderne centrum har fine restauranter og modebutikker som enhver anden storby, mens de traditionelle livsformer dominerer i den gamle bydel. Nuuk er landets hjerte og byder på oplevelser, som du ikke får andre steder i Grønland. Se mumier på nationalmuseet, smag lokal fadøl på et mikrobryggeri eller tag med på en byvandring og besøg en lokal familie, der måske byder på kaffemik.

I Ilulissat venter rejsens nok største naturoplevelse. Isfjorden er på Unescos Verdensarvsliste, og det er der en god grund til. Her er det umuligt at glemme, hvor tæt du er på den fantastiske natur. Selv med lukkede øjne, kan du høre isen knage og buldre i baggrunden. Ilulissat betyder ”isfjelde”, og disse tårner sig op rundt om byen, så de er synlige, uanset hvor du befinder dig. Det er muligt at komme på vandreture ud til isbjergene. Disse findes i forskellige sværhedsgrader, så de fleste kan være med. Oplev også den magiske aftenstemning på et mindre skib rundt i fjorden, eller se det hele fra oven fra en helikopter.

Det sidste besøg i Grønland bliver i Qaqortoq i den sydlige del, hvor naturen er mere frodig. Byen rejser sig stejlt over fjordsystemet og her om sommeren kaldes området ofte ”Grønlands Riviera” – dog i den særegne grønlandske udgave med isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden. Qaqortoq, der opleves bedst til fods, har flere interessante kunst- og kulturtilbud. Byens museum kan således stolt fremvise en flot samling af de særprægede tupilakker – udskårne figurer i forskellige materialer, der beskytter sin ejermand mod fjenden – og den gamle bykerne, hvorigennem en elv flyder, er fyldt med historiske bygninger og hyggelige spisesteder, hvor du kan prøvesmage nogle af de grønlandske specialiteter – hvis du tør.

Nu forlades Grønland, og MSC Poesia sætter kursen sydpå, tilbage til Island, hvor hovedstaden Reykjavik i sydvest skal besøges. Her har du det meste af to dage, så du har tid til både at se på byen og komme på tur i omgivelserne. Byen har flere bemærkelsesværdige bygninger, og du kan slappe af i det varme vand i Den Blå Lagune, som nok er den mest kendte seværdighed i Reykjavik. Der er dog utallige andre muligheder i og omkring byen. Sæt dig f.eks. på ryggen af en islandsk hest eller i en jeep og oplev én af Islands 30 vulkaner, månelandskaber og geysere.

På sejlturen tilbage til København, er der et sidste anløb i Kirkwall på Orkney øerne. På denne noget afsidesliggende øgruppe nord for det skotske fastland findes masser af levn fra vikingetiden bl.a. i form af byens mest iøjnefaldende bygning: Den smukke St. Magnus Katedral i røde sandsten. Besøg også stenalderlandsbyen Skara Brae og de katakteristiske Stenness Sten.

Mens du dag efter dag betages af den enestående natur og historie, sørger besætningen ombord på MSC Poesia for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! For før du ved af det, er du tilbage i København efter 3 ugers sejlads med oplevelser, der for evigt har brændt sig fast på din nethinde.

Vil du hellere på krydstogt til Island og Grønland i år? Så kig på denne SPOTdeal, hvor skibet MSC Orchestra sejler via en lidt anden rute. Der er afgang fra Hamborg den 10. august 2019.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer

 • 21 nætter ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 30. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst