Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* ophold for 2 i Berlin

Tag til Berlin med én du holder af og oplev den populære storby fra første række med et ophold på 4* centralt beliggende Hotel Golden Tulip. Vælg ml. 2, 3 eller 4 nætter med morgenmad alle dage og en 2-retters middag. Pris fra kun 1.629 kr. for 2.

BERLIN - Golden Tulip. 2-4 nætter for 2 inkl. morgenmad og én 2-retters middag.

Pris1.629

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

Værdi2.851

Rabat42

Spar1.222

Berlin er et skønt sted at holde miniferie. Seværdigheder, parker, skønne butikker, gallerier, restauranter, caféer og barer ligger side om side i den tyske hovedstad, der rummer alt, hvad hjertet kan begære af storbyliv.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 2, 3 eller 4 overnatninger i Comfort dobbeltværelse
  • Én 2-retters middag på Rienäcker Restaurant
  • Morgenmad.

Periode: 12.09 - 04.11
2 nætter: SPOTpris 1.829 kr. Normalpris 2.851 kr. Spar 35 %
3 nætter: SPOTpris 2.679 kr. Normalpris 3.783 kr. Spar 29 %
4 nætter: SPOTpris 3.529 kr. Normalpris 4.557 kr. Spar 22 %

Periode: 05.11 - 31.12
2 nætter: SPOTpris 1.629 kr. Normalpris 2.851 kr. Spar 42 %
3 nætter: SPOTpris 2.379 kr. Normalpris 3.783 kr. Spar 37 %
4 nætter: SPOTpris 3.139 kr. Normalpris 4.557 kr. Spar 31 %

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 28. december 2018. Restauranten holder lukket om søndagen.

Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest den 1. november 2018. Du kan se, hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Der tages forbehold for udsolgtes datoer. Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.)

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Barn 0-6 år sover gratis i forældres seng (max et barn pr. værelse)

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00


Populært hotel
Hotellet byder på mange gode faciliteter, som f.eks. Restaurant Rienäcker, Botho LOUNGE, udendørs sommerterrasse og room service.

Golden Tulip Berlin Hotel får flotte anmeldelser på Tripadvisor. Folk skriver bl.a.

'Super fint hotel med perfekt beliggenhed'

'Hvis du skal til Berlin og vil bo centralt, tæt på Ku´damm, KadeWe, U-Bahn, S-Bahn, og busser, ZOO, osv. så tøv ikke med at vælge Golden Tulip Berlin - Hotel Hamburg. Det er et stille og rolig hotel, uden larm fra gangene og de andre værelser. Morgenbuffet en var super og med stort udvalg (..).

Overnattede august 2014.

'Diskret hotel af høj kvalitet'

'På en sidegade til Kurfürstenstrasse ligger dette hotel. Diskret på alle måder, men af en høj kvalitet. Det ligger lige mellem Kurfürstendam og Tiergarten. Rent, lækkert, høj kvalitet. Sød og professionel betjening. Restauranten er overset som gourmetrestaurant, men er det faktisk. Morgenmaden har jeg kun fået bedre på et eller to hoteller i verden (...).'

August 2014

Læs flere anmeldelser her.

Du kan se en 360 graders visning af hotellet på dette link, og nedenfor kan du se en vidoe af hotellet og området:

 

 


Berlin
Berlin byder på et væld af oplevelser og indtryk. Der er Mittes historiske bykerne med kulturarv, monumentale bygningsværker som Brandenburger Tor og gaden Unter den Linden. Og det nydelige Charlottenburg med de store, lige gader, de eksklusive restauranter og de dyre forretninger.

Byen er også fuld af stemningsfyldte vinbarer og et mylder af fremragende etniske restauranter, der byder på mad fra det kinesiske, thailandske eller vietnamesiske køkken.

Og er du kunstinteresseret, så er Berlin også hjemsted for alt lige fra avantgarde gallerier til hemmelige udstillingssteder i fabrikshaller, baggårde og kælderrum, hvor undergrundskunsterne giver deres bud på, hvordan kunstscenen skal se ud.

Must sees 
Den dramatiske grænseovergang Checkpoint Charlie er et besøg man ikke må snyde sig selv for. På mange måder er grænseovergangen et tydeligt symbol på Den Kolde Krig i Berlin, som danner mange  triste associationer. I 1990 blev Berlin genforenet og Checkpoint Charlie har siden stået tilbage som et minde fra grænseovergangen mellem Øst og Vestberlin. En kynisk og chokerende tid der via det nærliggende Mauermuseum kan genopleves. Museet ligger inde med en ganske omfattende og autentisk samling af billeder, fotos, film og avisudklip, som dokumenterer og genfortæller historien om Berlinmuren. Museet belyser de spektakulære flugtforsøg, som både foregik over, under og igennem muren. I alt flygtede 5.075 fra Øst til Vest og 1.008 døde i forsøget. Det var kun kreativiteten der satte grænser for de mange flugtforsøg, hvor der blev gravet tunneller under muren, nogle prøvede at flygte med en luftballon, og andre sejlede i kano – alle med livet som indsats.

Oplev også Mindesmærket Holocaust Denkmal, som står til evig minde om de mange jøder som blev dræbt under holocausten i Europa. Mindesmærket består af 2.711 betonpiller som varierer i højden og strækker sig over intet mindre end 19.000 kvadratmeter. Et blik hen over denne enestående plads, kan nemt give et lille gys gennem kroppen, når tankerne glider hen på de hændelser, som mange jøder måtte gå igennem under krigen. Men trods den lidt dyster fortid er pladsen et imponerende syn, som man ikke skal snyde sig selv for. Tilknyttet til pladens findes også et underjordisk museum, hvor man blandt andet kan lære mere om begivenhederne, og hvor udvalgte ofres livsforløb bliver læst op. 

Et andet museum som giver kuldegysninger og dramatiske minder er Stasi Museum. Stasi var det gamle Østtysklands hemmelige politi som udspionerede DDR’s borgere mellem 1953 og 1989. Stasi politi holdt øje med 600.000 informationer og stikkere, og deres største mission var at komme helt tæt på borgerne og vide alt om dem, så de kunne bevare deres magtposition. De var det mest effektive og undertrykkende sikkerheds og efterretningstjeneste i verden. Der er beregninger som tyder på, at hver 6,5 borger i Østtyskland var stasiagent. Efter murens fald blev Stasi hovedkvarter besat af demonstranter i østbydelen Berlin-Lichtenberg. Efterfølgende blev det omdannet til et nationalt mindested og til det autentiske museum det er i dag.

Værd at nævne er også den smukke boulevard Unter den Linden, som står tilbage som et evig minde fra den preussiske storhedstid. I dag er den 60 meter brede boulevarden stedet hvor turist og souvenir butikker holder til, og er man til gade underholdning kan man få mange timer til at gå her. Bygningerne ved Unter den Linden ser gamle ud, men det er de ikke. Under Anden Verdenskrig blev Berlin udsat for kraftigt bombardement, og i 1945 lå alt i ruiner. I dag er de mange bygninger rekonstrueret efter originaltegninger. Unter den Linden er det perfekte sted at gå en tur og slappe af efter en oplevelsesrig dag.   

Forsætter man i historiens tegn, er et besøg til East Side Gallery oplagt. Den 1,3 km lang del af muren er udsmykket med malerier på østsiden, udarbejdet af kunstnere fra hele verden. Blandt andet har de danske kunstnere Lotte Haubert og Karina Bjerregaard udført værket ”Himlen over Berlin”, som er nr. 66 i samlingen. Galleriet står i Mühlenstraße i bydelen Friedrichshain-Kreuzberg og løber parallelt med floden Spree mellem Oberbaumbrücke og Berlin Ostbahnhof. Det er gratis at besøge friluftgalleriet og en dejlig gåtur, hvis man gerne vil nå at se alle 106 værker. De mange værker symboliserer omvæltningerne i 1989 og 1990. Murstykket er samtidig det længste og mest berømte stykke af det gamle grænseanlæg. I dag er de mange inspirerende malerierne fredet og galleriet betragtes i dag, som værende verdens længste.

Berlin kan med fordel også udforskes fra vandet hvilket også er en glimrende måde at indtage byen på. Bådene sejler på forskellige ruter rundt i byen, gennem de mange kanaler og en af byens store folder Spree. Særligt turen omkring midtbyen er anbefalelsesværdig. Afgangsstederne ligger flere steder i byen og den centrale beliggenhed gør det til et oplagt mål inden turen fortsætter ned af en af byens smukkeste gader; Unter den Linden. De fleste både ligger fra land omkring Berliner Dom og Museum Insel.

Med et besøg til det skønne Berlin må man ej forglemme et besøg til nok et af byen mest kendte varetegn; TV Tårnet. Med sine højde på 207 meter og 360º udsigt, er der rig mulighed for at opleve hele byen fra denne smukke udsigt. Tårnet huser også en restaurant, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt over byen når mørket er faldet på, og de mange lys i byen tændes og skinner som funklende stjerner på natte himlen. 

Berlin har også et utal af shoppingmuligheder og blandt en af de mest ekstravagante finder man det berømte stormagasin Galeries Lafayette. Her får man et lille stykke af Paris i Berlin med fire etagers mode, must-have accessories, skønhedsprodukter, og mad fra det sofistikerede franske køkken. 

Prøv også Berlins nyeste center i den lange række af de mange shopping muligheder, Mall of Berlin. Centeret er Berlins største med hele 210.000 kvadratmeter fyldt med 270 butikker og 30 restauranter, alt sammen klart til at dykke ned i. Til sammenligning er det danske shopping center Fields 110.000 kvadratmeter. 

Berlin er også et sandt overflødighedshorn af loppemarkeder, som hver lørdag og søndag indtager byen med alt fra gammel ragelse til antikke kunstgenstande. Er man til tøj, sko, smukker, kunst og alverdens andre loppefund, så slå et smut forbi et af de mange Flohmarkts. Det kan varmt anbefales at besøge et af de to mest populære af dem; Berliner Flohmarkt på Straße des 17. Juni eller Flohmarkt am Mauerpark.

Når sulten melder sig, er Oranienstrasse en anbefaling værd. Området der ligger i Kreuzburg  er stedet hvor køkkener fra hele verden mødes. Duften fra alle verdenshjørner omgiver dig, og man kan få alt fra tyrkisk fastfood, til oplevelsen af små hyggelige kulinariske restauranter, som ligger langs kanalen med egne haver. 

Er humøret til lidt I den søde ende, er et besøg til Ritter Sport Chokoworld et ægte eldorado for enhver slikmund. Her kan man komponere sin helt egen Ritter Sport, med alt fra vingummibamser, ristede nødder til jordbær dimser. Mens man venter på sin helt egen unikke Ritter Sport bliver færdig, kan man nemt bruge ventetiden til at udforske den lille udstilling på første salen, som beskriver Ritter Sportens vej fra jungle til kiosk. Skulle man ikke have fået helt nok af chokolade, finder man rundt om hjørnet på Charlottestrasse 60, den 3 etagers høje chokolade butik Fassbender & Rauch. Her befinder man sig i en overflod af chokolade og chokolade skulpturer i imponerende former som Titanic, Rigsdagen og Brandenburger Tor. På butikkens første sal ligger chokolade restauranten, og her er det muligt at bestille en hel chokolade menu til aftensmad eller bare nøjes med en varm chokolade.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 28. december 2018. Restauranten holder lukket om søndagen. 

Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 01. november 2018. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER: https://betterbooqr.com/dk/deals/c1368-1488/calendar-old (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på tablet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:
* Klik på linket https://betterbooqr.com/dk/deals/c1368-1488/calendar-old 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:
2, 3 eller 4 overnatninger i Comfort dobbeltværelse
Én 2-retters middag på Rienäcker Restaurant
Morgenmad.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr)
Barn 0-6 år sover gratis i forældres seng (max et barn pr. værelse)

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Hotel Golden Tulip Berlins officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Betterbooqr // Golden Tulip Berlin

Landgraffenstrasse 4, 10787 Berlin

Sidste chance: 25. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst