Malta - i historiens fodspor

Sidste chance!

Maltas historie er fyldt med fortællinger om korsriddere og adelige fyrster. Glæd jer til at opleve øens kulturelle rigdom og idylliske fiskerlandsbyer. Rejsen inkluderer også vinsmagning og frokost med maltesiske specialiteter på en charmerende vingård.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En uforglemmelig rejse til Maltas perler byder på historiske seværdigheder og maleriske landskaber. Oplev UNESCO-byen Vallettas trange gader og kulturelle rigdom, Gozos fortryllende naturskønhed og den mystiske Blå Grotte, hvor legenderne stadig lever. Fra Maltas første hovedstad Mdina til idylliske fiskerlandsbyer som Marsaxlokk, der lokker med farvestrålende både og friskfanget fisk. Afslut i De Tre Byer, hvor tiden synes at stå stille blandt århundreders historie. 

 

Maltas placering i Middelhavet betyder, at efterårsvejret i september byder på behagelige temperaturer på omkring 25 grader – perfekt til dage med oplevelser, cafébesøg i solen og en lille lur ved poolen. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Smag på lokale vine og nyd maltesiske frokostspecialiteter på en charmerende vingård
 • Oplev den velbevarede middelalderby Mdina og hovedstaden Valletta, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste 
 • Nyd barok-arkitektur og imponerende middelalderfortællinger

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller Københavns Lufthavn - Malta Lufthavn t/r
 • Indchecket bagage (20 kg)
 • 7 overnatninger på Ax The Odecy
 • Dobbeltværelse med balkon/terrasse
 • Halvpension inkl. velkomstmiddag
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering ved bestilling senest 60 dage før afrejse
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • Alle udflugter, entreer og transport jf. program
 • Vinsmagning inkl. let frokost
 • Entre til St. Pouls Grotte, John Co-Katedralen, Den romanske villa, Casa Rocca Picolla og Ggantija templet
 • Sejltur til Gozo
 • Dagsprogram: 
  • Dag 1: Ankomst til Malta og velkomstmiddag
   Dag 2: Udsigt ved Dingli Cliffs, Middelalderbyen Rabat, Skt. Pouls Grotte, "Den Stille By" Media, efterfuldt af vinsmagning med frokost
   Dag 3: Dag på egen hånd
   Dag 4: Hovedstaden Valletta med byrundtur og tid på egen hånd
   Dag 5: Sejltur til naboøen, Gozo. 
   Dag 6: Dag på egen hånd
   Dag 7: Den blå grotte og fiskerlandsbyen Marsaxlokk samt "De Tre Byer" Birgu, Cospicua og Senglea
   Dag 8: På gensyn med Rejseklubben

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 5. september 2024
SPOTpris 10.999 kr.

 

Den 12. september 2024
SPOTpris 10.999 kr.

 

Den 19. september 2024
SPOTpris 10.999 kr.

 

Den 26. september 2024
SPOTpris 10.999 kr.

 

 

København:

 

Den 4. september 2024 
SPOTpris 10.999 kr.

 

Den 11. september 2024
SPOTpris 10.999 kr.

 

Den 18. september 2024 
SPOTpris 10.999 kr.

 

Den 25. september 2024
SPOTpris 10.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Rejseklubben.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Prissikring: 149 kr.
 • Havudsigt: 1.900 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Dagsprogram

 

Dag 1 - Ankomst til Malta

Efter en behagelig flyrejse til Malta, bliver I kørt til hotellet AX The Odycy i Skt. Pouls Bay, hvor I skal bo under hele rejsen. Når I har fundet jer til rette på hotellet, vil der være et intromøde sammen med rejselederen, som byder velkommen og fortæller mere om, hvad I har i vente den kommende uge.

 

Om aftenen er der en hyggelig velkomstmiddag på hotellet, hvor I har mulighed for at lære jeres medrejsende bedre at kende.

 

Dag 2 - "Den stille by" Mdina & vinsmagning

Efter en god morgenmad på hotellet sætter I kursen mod det vestlige Malta. I starter dagen med den smukke udsigt ved den imponerende klippeformation Dingli Cliffs, hvis højeste punkt er 244 meter over havet. Turen går herefter til middelalderbyen, Rabat. Til fods besøger I Skt. Pouls Grotte, hvor det siges, at apostlen Paulus boede under sit tre måneder lange ophold på Malta i år 60 e.Kr.

 

I fortsætter mod Mdina og inden for de enorme bymure, som beskytter byen, der var Maltas første hovedstad. Mdina kaldes også for ”Den Stille By”, da der hviler en nærmest spirituel aura over byen. Den anses for at være den mindste, mest kompakte og bedst bevarede middelalderby i verden. Med et areal på blot ½ km2 kommer I nemt rundt i byen til fods. I spadserer gennem den gamle bydel, som er bilfri zone, og ser bl.a. den romanske villa og flere eksempler på klassisk barokarkitektur. I besøger katedralen med de to tårnure og hører selvfølgelig forklaringen bag, at det ene ur viser den forkerte tid.

 

Maltesisk vin er de senere år blevet mere og mere anerkendt. I bruger derfor eftermiddagen på en charmerende vingård, hvor I smager på fire lokale vine og får serveret en frokost med maltesiske specialiteter.

 

Sidste stop er tilbage i Skt. Pauls Bay og Maltas tidligere lufthavn. Den gamle lufthavn er i dag omdannet til et lille marked, hvor der sælges lokalt håndværk.

 

Dag 3 - Dag på egen hånd

I dag er der ikke noget udflugtsprogram. I kan derfor nyde dagen i jeres eget selskab eller måske udforske Skt. Pouls Bay sammen med andre rejsende fra rejseklubben.

 

Dag 4 - I tempelriddernes fodspor gennem Valletta

Efter morgenmaden drager I mod hovedstaden Valletta – en moderne storby med smalle gader fyldt med restauranter, forretninger og hyggelige cafeer. Byen er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og i 2018 var byen europæisk kulturhovedstad.

 

Der er rig mulighed for at opleve nogle af byens mest kendte seværdigheder som De Øvre Barrakka-haver fyldt med blomster og statuer eller Skt. John Co-Katedralen. På ydersiden virker katedralen måske ikke så imponerende, men når I først træder indenfor, bliver I overvældet af overdådige udsmykninger med guld, skeletter, engle og meget andet.

 

I besøger naturligvis Stormesterens Palads, som er et must, når man rejser til Malta. Paladset er under ombygning og kan derfor kun opleves udefra. Sidste stop er Casa Rocca Piccola, et lille palazzo, hvor de adelige boede, og hvor man fornemmer datidens pomp og pragt.

 

I løbet af dagen vil der være tid på egen hånd til frokost og shopping i Maltas hovedstad.

 

Dag 5 - Maltas lillesøster Gozo

I dag skal I besøge Maltas ”lillesøster”, naboøen Gozo. Efter morgenmaden kører I til Cirkewwa, hvorfra I sejler til Mgarr på Gozo. Sejlturen tager ca. 25 minutter, og undervejs er der udsigt til den maltesiske ø, Comino, der er hjem for blot fire beboere.

 

Den lille ø, Gozo, kendes også som Maltas spisekammer, fordi øen huser meget af landets landbrug. Dagens udflugt på øen byder bl.a. på de mytiske Ggantija-templer, der med sine 5.000 år er verdens ældste fritstående bygningsværk, og som har vundet plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Øens knudepunkt og største by, Victoria, rummer et smukt fæstningsværk, Citadellet, hvorfra der er en imponerende udsigt over hele Gozo. I kommer til Dwejra Bugten, hvor I ser den smukke klippe Fungus Rock, der ligger isoleret uden for kysten og er imponerende 60 meter høj. I slutter dagen af i byen Xlendi, som er en af Gozos maleriske fiskerlandsbyer.

 

Dag 6 - Dag på egen hånd

Dagen i dag er uden program, og den kan bruges på at fordøje de mange indtryk, rejsen allerede har budt på.

 

Dag 7 - Marsaxlokk & De Tre Byer

I dag skal I besøge Den Blå Grotte. Det siges, at sirener boede i grotterne og sang så skønt, at søfolk blev draget hertil og efterfølgende gik på grund. Grotten siges at være smukkest tidligst på dagen, når solens stråler får koraller og mineraler til at spille i det klare, blå vand. I ser grotterne udefra, men hvis vejret tillader det, kan man tilkøbe en sejltur ind i grotterne. Sejlturen varer ca. 25-30 minutter.

 

Turen fortsætter til Marsaxlokk, som er en idyllisk og billedskøn fiskerlandsby kendt for sine farvestrålende fiskerbåde, som vugger i den lille havn. Her ser man stadig lokale fiskere, som sidder på kajen og ordner fiskenet eller i gang med små sysler på deres både. I nyder den maritime atmosfære, og man kan også nå at besøge det lokale marked langs havnen.

 

Eftermiddagen går til Birgu, Cospicua og Senglea, som tilsammen udgør ”De Tre Byer”. I gør holdt i Birgu, som er den mest spændende af de tre byer. Byen har været beboet i mere end 3.000 år og består af en labyrint af små gader, som alle i sidste ende fører til byens centrale plads. I spadserer en tur i gaderne og ser bl.a. Skt. Laurentius kirken, Frihedsmonumentet, Fort Angelo og Ridderhospitalet, inden I vender retur til jeres hotel.

 

Dag 8 - Farvel og tak for nu, Malta

Jeres maltesiske eventyr er nået til vejs ende. I kører i lufthavnen og flyver retur til Danmark og siger på forhåbentligt snarligt gensyn i Rejseklubben.

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

kort.jpg


AX the Odecy 

AX The Odycy er et helt igennem fremragende hotel beliggende med en fantastisk udsigt ud over Middelhavet. Hotellet ligger i bydelen Qawara i Skt. Pauls Bay på den nordlige del af Malta med butikker, restauranter og byliv lige uden for døren.

 

På hotellet er der flere pools – herunder en kun for voksne med tilhørende tagterrasse. Hotellet råder over flere restauranter, som en gastropub, et italiensk trattoria og en restaurant med fokus på middelhavsretter.

 

Sådan skal I bo

I bor på et flot dobbeltværelse udstyret med bl.a. tv, aircondition, skrivebord, smart-tv, minibar samt separat bad/toilet og balkon/terrasse.


 

Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 09.35
  Ankomst Malta kl. 12.55
 • Afgang fra Malta kl. 05.45
  Ankomst Billund kl. 09.10

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 08.55
  Ankomst Malta kl. 12.10
 • Afgang fra Malta kl. 12.55
  Ankomst København kl. 16.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Rejseklubben

Rejseklubben er ejet af Bravo Tours og tilbyder rundrejser og oplevelsesrejser til hele verden med mere end 45 unikke rejser – alle med erfarne, dansktalende rejseledere. Med Rejseklubben rejser du sammen med andre rejselystne danskere, når vi sammen oplever rejsemålets største seværdigheder og små hemmeligheder. På rejsen vil du opleve et fællesskab, der tager udgangspunkt i vores fælles passion for at opleve verden.

 

Du kommer helt sikkert hjem med en masse fantastiske oplevelser i bagagen – og formentligt også nye bekendt- og venskaber rigere. En ting er helt sikkert – det er aldrig kedeligt med Rejseklubben. 

 

Rejseklubben og Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Rejseklubben på tlf.: 96 27 38 38. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket om søndagen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Rejseklubben på tlf.: 96 27 38 38.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller Københavns Lufthavn - Malta Lufthavn t/r
 • Indchecket bagage (20 kg)
 • 7 overnatninger på Ax The Odecy
 • Dobbeltværelse med balkon/terrasse
 • Halvpension inkl. velkomstmiddag
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering ved bestilling senest 60 dage før afrejse
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • Alle udflugter, entreer og transport jf. program
 • Vinsmagning inkl. let frokost
 • Entre til St. Pouls Grotte, John Co-Katedralen, Den romanske villa, Casa Rocca Picolla og Ggantija templet
 • Sejltur til Gozo

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Rejseklubben.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Prissikring: 149 kr.
 • Havudsigt: 1.900 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne og ændringer i dagsprogrammet.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Rejseklubben og Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Bravo Tours 1998

   Bethaniagade 40, 7400 Herning
   Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 05. juni 2024 kl. 23:59

   Tilbud: Rejse til Malta