Privat villa i Toscana

Sidste chance!

Tag familien eller vennerne med på en ferie i Toscana. Den private Villa Podere della Bruciata er klar til at byde jer velkommen og byder på en helt unik og autentisk atmosfære i Val d’Orcia - midt i Bel Paese "det smukke land"

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Villa Podere della Bruciata er ideelt til jer, der ønsker en autentisk toscansk landferie i private, smukke og dejlige omgivelser - og med store, flotte værelser. Her kan I nyde en uge med familien eller vennerne og nyde alt det bedste, Italien har at byde på.

 

Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som er en del af en familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af familien Catia, Ermanno, Andrea og Elisa, og de står klar til at byde jer velkommen og give jer den bedst mulige oplevelse i Toscana og Italien. Det er især kvalitet, bæredygtighed og god atmosfære, som er i højsædet - og kombinerer man dette med familiens gæstfrihed og passion for mad og vin, er Podere della Bruciata et enestående sted!

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Bo i privat villa i det smukke Toscana
 • Familiedrevet sted med fokus på kvalitet og god atmosfære - en autentisk, italiensk oplevelse
 • Mange udflugtsmål i nærheden til byer, vinmarker og naturområder

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 uge for 10 personer i dobbeltværelser på Villa Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv
 • Slutrengøring

 

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

 • April, maj, oktober og november for 10 personer 2024 og 2025
  SPOTpris 19.995 kr.
 • Juni og september for 10 personer 2024 og 2025
  SPOTpris 23.995 kr.

 

Bemærk, ankomst-/afrejsedage er lørdag-lørdag.

 

Swimmingpoolen er åben fra 15. april til og med den 15. oktober (kan variere grundet vejret).

 

Bemærk venligst, at daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen.

 

Tillæg og tilkøb

Afregnes direkte til Villa Podere della Bruciata.

 

 • Varme efter forbrug: 4,5 euro pr. m3.
 • Tilkøb af morgenmad: 8 euro pr. person pr. dag. Kan bestilles i forvejen, og I behøver ikke at bestille til alle dage. Morgenmaden består af forskellige brød, oste og salamier og skinke, æg, kager, yoghurt, te og kaffe
 • Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer ca. kl. 18:00):
  • Antipasto (forret) og en pasta: 9 euro pr. person.
  • Antipasto (forret) og en hovedret med kød: 11 euro pr. person.
 • 3-retters grillmiddag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina: 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen
 • Dessert (1 hel lokal kage): 22 euro pr. kage.
 • Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic: 16 euro pr. person.

 

Bemærk, at der skal lægges et depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse), og at der skal betales obligatorisk turistskat på 8 euro pr. person.

 

Tilkøb flere personer:

Der er mulighed for at ankomme flere personer mod et tillæg. Dette aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser. 

 

 • April, maj, oktober og november 2024/2025:
  • Op til 12 personer: 1.800 kr.
  • Op til 14 personer: 4.500 kr.
  • Op til 16 personer: 6.375 kr.
  • Op til 18 personer: 8.625 kr.

 

 • Juni og september 2024/2025:
  • Op til 12 personer: 1.500 kr.
  • Op til 14 personer: 3.600 kr.
  • Op til 16 personer: 5.250 kr.
  • Op til 18 personer: 7.800 kr.

   

  Transport

  Fly og transport er ikke inkluderet i prisen, men Vindrose Rejser kan hjælpe med fly, billeje eller transfer. Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel, og fra Firenze er der ca. 1 times kørsel.


  Villa Podere della Bruciata

  Ejendommen omfatter en hovedbygning og et anneks. Alle værelserne er store og rummelige med eget badeværelse og toilet, og de er indrettet efter et princip, der blander det moderne med klassisk toscansk stil - med unikke møbler skabt af lokale håndværkere.

   

  På hovedbygningens førstesal er der en lejlighed med 4 soveværelser, der kan rumme større familier, som ønsker at bo sammen. Lejligheden har møbleret stue og køkken samt to indgange – én til stuen og køkkenet og én ekstra indgang til et af værelserne.

   

  De resterende 5 værelser er fordelt i hovedbygningen og annekset ved siden af, og har alle egen udgang til den flotte natur. To af soveværelserne ligger i hovedbygningen i stueetagen med hver deres egen indgang og egen lille terrasse. Herfra har man udsigt til det historiske centrum af Chiusi samt rosmarinbuske, blåregn og mandeltræer. De tre resterende soveværelser ligger i annekset. Ved disse værelser finder man en stor terrasse, der vender ud mod parken, markene og swimmingpoolen.

   

  I stueetagen af hovedbygningen er der et alrum, et stort køkken og en flot spisestue. Spisestuen er rustikt opbygget, hvor man virkelig kan føle den toscanske charme. Her har I mulighed for at lave maden selv eller bestille mad til stedet. I kan også lave større middage her eller få madlavningskurser i det autentiske toscanske køkken - alt sammen lavet eller dirigeret kyndigt af Catia.

   

  Det er også her, I kan nyde morgenmaden hver dag, hvis I ikke ønsker at spise ude i de flotte omgivelser.

   

  Der også mulighed for at grille på stedet.

   

  Området omkring Podere della Bruciata

  Podere della Bruciata er omgivet af marker og en smuk park, som har et stort udvalg af forskellige planter og træer. Farverne og duftene ændres afhængig af sæson, hvilket giver en slående atmosfære til omgivelserne.

   

  Nogle af familiens vinmarker omgiver Podere della Bruciata, som ligger tæt på byen Chiusi. Her har de også olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Dertil har familien også en grøntsagsproduktion her, som bruges i køkkenet.

   

  Siden 2011 har familien produceret deres egen vin, og vinene som bliver produceret her, er af høj kvalitet og helt økologiske, fremstillet efter gamle traditioner og filosofier. Familien laver en fantastisk Vino Nobile di Montepulciano, en lokal rosé og en dejlig chianti.

   

  Det er muligt at spadsere i parken og se vinstokkene, olivenlunden eller tartufaia’en. Parken har også en swimmingpool, der måler 14m x 7m, som har en bred trappe, og et vandfald der aktiveres automatisk og derfor giver hydro-massage. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige samt skyggefulde områder takket være store planter.


  Om området

  Med Podere della Bruciata som base har I mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. Vi anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.

   

  Sarteano er en smuk lille by med et historisk centrum, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulær, og her er der et smukt panorama ud over landskaberne Val di Chiana og Val d'Orcia og med Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten. I centrum af byen er Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti er. Teatrets historie strækker sig tilbage så tidligt som i 1600-tallet.

   

  Montepulciano er bl.a. kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen Vino Nobile di Montepulciano. Montepulciano er dog ikke kun kendt for sin vin, men også for sin mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her vil I få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio.

   

  Pienza er utroligt kendt for sine Pecorino-oste, men udover oste, er Pienza også en utrolig flot lille by, hvor I kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

   

  Arezzo er en de gamle etrusker-byer, der siden blev erobret af Romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil I få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor I kan beundre frescoen.

   

  I Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg, vil I kunne opleve en typisk middelalderby med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan I opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor I  kan se hele vejen udover det toskanske landskab til Trasimenosøen i Umbrien.

   

  Siena er historisk set Firenzes evige rival, og det kan godt forstås, når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser, man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

   

  Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort, ser det ud til være den perfekte model af middelalderfæstning: en smal, indre ring, på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur, omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.


  Om Vindrose Rejser

  SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

   

  Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

   

  Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

   

  Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Afrejsedato
  • Eventuelle tilkøb
  • Den unikke kode fra værdibeviset

   

  Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

  Én unik kode gælder for 10 personer.

   

  Opholdet inkluderer:

  • 1 uge for 10 personer i dobbeltværelser på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv
  • Slutrengøring

   

  Swimmingpoolen er åben fra 15. april til og med den 15. oktober (kan variere grundet vejret).

   

  Bemærk venligst, at daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen.

   

  Tillæg og tilkøb

  Afregnes direkte til Podere della Bruciata.

  • Varme efter forbrug: 4,5 euro pr. m3.
  • Tilkøb af morgenmad: 8 euro pr. person pr. dag. Kan bestilles i forvejen, og I behøver ikke at bestille til alle dage. Morgenmaden består af forskellige brød, oste og salamier og skinke,  æg, kager, yoghurt, te og kaffe
  • Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer ca. kl. 18:00):
   • Antipasto (forret) og en pasta: 9 euro pr. person.
   • Antipasto (forret) og en hovedret med kød: 11 euro pr. person.
  • 3-retters grillmiddag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina: 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen
  • Dessert (1 hel lokal kage): 22 euro pr. kage.
  • Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic: 16 euro pr. person.

   

  Bemærk, at der skal lægges et depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse), og at der skal betales obligatorisk turistskat på 8 euro pr. person.

   

  Tilkøb flere personer:

  Der er mulighed for at ankomme flere personer mod et tillæg. Dette aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser. 

  • April, maj, oktober og november 2024/2025:
   • Op til 12 personer: 1.800 kr.
   • Op til 14 personer: 4.500 kr.
   • Op til 16 personer: 6.375 kr.
   • Op til 18 personer: 8.625 kr.
  • Juni og september 2024/2025:
   • Op til 12 personer: 1.500 kr.
   • Op til 14 personer: 3.600 kr.
   • Op til 16 personer: 5.250 kr.
   • Op til 18 personer: 7.800 kr.

    

   Transport

   Fly og transport er ikke inkluderet i prisen, men Vindrose Rejser kan hjælpe med fly, billeje eller transfer. Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel, og fra Firenze er der ca. 1 times kørsel.

    

   Købet kan ikke fortrydes.

    

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

    

   Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

    

   Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

    

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Vindrose Rejser

   Vester Voldgade 90, 1552 København V
   Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 05. juni 2024 kl. 23:59

   Privat villa i Toscana