Tag en tur i Marselisborgskoven og få en gennemført madoplevelse i unikke omgivelser. Restaurant Skovmøllen hører til i et gammelt, 1800-tals stråtækt bindingsværkhus, der ligger lige midt i skoven, tæt på stranden og samtidig kun godt og vel 10 minutter fra centrum af Aarhus. Det må siges at være en beliggenhed i topklasse!
Når kokkene på Skovmøllen folder sig ud, kan du forvente en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Og i køkkenet er stor respekt for de danske råvarer og deres producenter - heriblandt lokale avlere som landmand Henrik fra Olsgaard ved Solbjerg, frugtavler Bent fra Karensminde ved Hou, Urte Lars fra Lisbjerg, honning fra egne bistader og urter og svampe fra Moesgaard skove.
Tilbuddet gælder for Møllerens weekendbrunch, der består af
- Godt pålæg & danske oste
Gode pølser fra slagter Munch med hjemmegjort tilbehør
Skovmøllens egen rullepølse med sennep & løg
Hjemmegjort peberpostej med cornichoner
Arlas sæson danbo & henkogte bær
Gl. knas med havtorn - Møllefruens ”Croqe Madame”
Pocheret landæg & hollandaise
Færøsk laks, toast Melba & urtesalat med rævesauce - ”Æbleflæsk”
Lun kompot af æbler fra Karensminde & baconknas
En slags forårsrulle med plukket nakke af glad gris & tyttebær - ”Fynsk brunsviger”
Arme ridder & luftig farinsauce
Mandelis & lokale pærer - Brødet (Skovmøllens eget)
Koldhævede rundstykker fra eget surdejsbageri
Rugbrød med øl fra brygmester Niels Buchvald, Aarhus Bryghus
Tilkøb (Betales direkte til Restaurant Skovmøllen - skal forudbestilles)
- Børnebrunch til børn under 12 år - 111 kr.
Værdibeviset kan indløses lørdage og søndage i perioden fra den 9. januar til 16. april 2017 samt i vinterferien (15. - 19. februar) og påsken (12. 17. april) fra kl. 9.30.
Bordet SKAL forlades senest kl. 11.30.
Begrænset antal!
Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen grundet sæson og beskaffenhed.
Et sted med historie, godt håndværk og masser af patina
Skovmøllen med de lavloftede stuer, skæve vægge, massive trægulve og de smukke gamle møbler danner rammen om gæsternes besøg.
Der er således dømt ren Morten Korch stemning og mere charme og idyl skal man lede længe efter!
Bag Skovmøllen står Anders Udengaard og Rune Aabye. De to herrer driver også Restaurant Unico ved golfbanen, som med dygtighed og entusiasme er bragt helt op i eliteklassen blandt de århusianske restauranter.
I august 2013 overtog Udengaard og Aabye så også forpagtningen af den historiske Restaurant Skovmøllen. Dermed er der kommet liv i den gamle Skovmølle, som nu byder på spiseoplevelser af den bedste slags. Store spiseoplevelser kræver god betjening, og ifølge Jyllands-Posten er den i top:
'Betjeningen var i topklasse: Diskret, men venlig og konstant opmærksomhed med lidt jysk eufemisme i kvalitetskontrollen: Går det an? spurgte tjeneren, da han korrekt kort efter serveringen skulle høre, om maden var i orden. Jo, det gik bestemt an'
Betjeningen er med andre ord i topklasse: Diskret, men venlig og opmærksomhed, og baren er således hævet betragteligt for, hvad man kan forvente af et besøg på det gamle traktørsted.
Velsmag og kvalitet
D'herrer Udengaard og Aabye satser på gourmetkvalitet med fokus på det moderne, uden at det dog går hen og bliver molekylært. En oplevelse på Skovmøllen byder på smagen af rå natur, forarbejdet, så det giver gæsten gyldne øjeblikke - og det er ikke for meget sagt, at stedet er garant for enkelt velsmag.
I køkkenet udfolder kokken alle sine talenter og kræser for gæsterne med en udsøgt frokost.
Du skal reservere bord på http://restaurantunico.b.dinnerbooking.com/onlinebooking/453/2?. Her vælger du antal gæster, Spotdeal og tidspunkt på den ønskede dato.
Skulle du mod forventning ikke få brugt dit spotdealbevis inden for den gældende periode, kan det efterfølgende bruges som betaling i restauranten. Værdien er dog kun svarende til anskaffelsesbeløbet.
Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.
Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.
Værdibeviset kan indløses lørdage og søndage i perioden fra den 9. januar til 16. april 2017 samt i vinterferien (15. - 19. februar) og påsken (12. 17. april) fra kl. 9.30.
Bordet SKAL forlades senest kl. 11.30.
Én unik kode gælder for én person og inkluderer Møllerens weekendbrunch, der består af
Godt pålæg & danske oste
Gode pølser fra slagter Munch med hjemmegjort tilbehør
Skovmøllens egen rullepølse med sennep & løg
Hjemmegjort peberpostej med cornichoner
Arlas sæson danbo & henkogte bær
Gl. knas med havtorn
Møllefruens ”Croqe Madame”
Pocheret landæg & hollandaise
Færøsk laks, toast Melba & urtesalat med rævesauce
”Æbleflæsk”
Lun kompot af æbler fra Karensminde & baconknas
En slags forårsrulle med plukket nakke af glad gris & tyttebær
”Fynsk brunsviger”
Arme ridder & luftig farinsauce
Mandelis & lokale pærer
Brødet (Skovmøllens eget)
Koldhævede rundstykker fra eget surdejsbageri
Rugbrød med øl fra brygmester Niels Buchvald, Aarhus Bryghus
Tilkøb (Betales direkte til Restaurant Skovmøllen - skal forudbestilles)
Børnebrunch til børn under 12 år - 111 kr.
Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen grundet sæson og beskaffenhed.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Skovmøllen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.
Skovmøllen**
Skovmøllevej 51, 8270 HøjbjergTlf.: 86 27 12 14 | CVR: 35394540 | mail@skovmollen.dk | Hjemmeside |
Sidste chance: 24. december 2016 kl. 23:59