Michelinoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

Kokkeriet er store madoplevelser i stemningsfulde rammer. Michelinrestauranten er et tilløbsstykke og får da også 5-stjernede anmeldelser i en lind strøm på Tripadvisor. En skøn overraskelse til gourmetelskeren, der har mod på nye oplevelser!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På anmelderroste og michelinhædrede Kokkeriet i Kronprinsessegade i København får du oplevelser af den slags, du husker længe efter. På Kokkeriet bliver der talt til alle sanser; smukt udtryk på tallerkenen, store smagsoplevelser og stilfuld indretning.

Mad er smukkest, når det får lov at tale for sig selv, og når råvaren er i fokus og bliver behandlet med den dybeste respekt. 

Ordene kommer fra David Johansen, den ambitiøse køkkenchef hos Kokkeriet, der sammen med ejeren Sammy Shafi står bag den store succes. Kokkeriet er hædret med en stjerne i Michelinguiden og befinder sig i den absolutte top, hvis du spørger de mange besøgende fra hele verden. Se fx alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor. 

Og det er der bestemt heller ikke noget at sige til. For på Kokkeriet er ambitionsniveauet højt. Ikke blot, når det gælder maden, som genremæssigt befinder sig inden for dansk-nordisk gastronomi, men også når det gælder omgivelserne, stemningen og helhedsoplevelsen som sådan. 

Besøger du Kokkeriet, er det nemlig ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Indretningen, lydene og stemningen er også med til at gøre et besøg på restauranten til en af de helt særlige oplevelser, der står klart i erindringen længe efter.


Helaftensoplevelsen inkluderer enten 13 eller 17 serveringer + champagne, vinmenu og kaffe. 

Lille menu, kan anvendes mandag til torsdag

  • Champagne
  • 13 serveringer
  • Vinmenu (6 glas)
  • Kaffe.

13 serveringer: Pris 1.585 kr. Normalpris: 1.925 kr. Spar: 17%

Eller

Stor menu, kan anvendes mandag til lørdag:

  • Champagne
  • 17 serveringer
  • Vinmenu (8 glas)
  • Kaffe.

17 serveringer: Pris 1.985 kr. Normalpris: 2.425 kr. Spar: 18%

Tilbuddet kan indløses til og med 18. november 2016.


Menueksempel
Menuen skifter fra tid til anden, og nedenstående er tænkt som et eksempel på, hvordan den kan se ud (se evt. mere på Kokkeriets hjemmeside).

Snacks
jordskokker – karljohan – karse
kartoffeltærte – hytteost – blomster
torsk – rødbede – kapers
kylling – majs – skovsyre
gnaveben – solbær bbq – gran

Amuse-bouche
pocheret vagtelæg – røget sild – radise

Tilkøb
caviar - hvid chokolade - hasselnødder

Menu
gul bede – brunet smør – urter
kammusling – pære – verbena
rødspætte – rejer – tomat
klipfisk – sennep – kartoffel
rødbede – høfløde – trøffel
kalv – ærter – peberrod
gris – persille – selleri
due – svampe – skorzoner - Gammel Dansk
agurk – hvid chokolade - mynte
citron – karamel – havesyre
blåbær – chokolade – citrontimian

Vinmenu
2014 Chardonnay, Clos Windsbuhl, Domaine Zind-Humbrecht, Alsace
2014 Vidonia, Suertes Del Marqués, Tenerife
2014 Grüner Veltliner Federspiel, Tegernseerhof Frauenweingarten, Wachau
2013 Côte De Nuits-Village, Domaine De Bellene, Bourgogne
2014 Irancy, Domaine Bersan, Bourgogne
2011 Nebbiolo, Roero Riserva, Cascina Val del Prete, Priocca
2015 Rieslaner, Phillip Kuhn, Pfalz
NV La Bulle Gamay, Maison P-U-R, Beaujolais


Om stedet
Kokkeriet er den lille, diskrete hemmelighed, godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger.

Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider. Det giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

De store glasfacader ud til gaden gør det også muligt udefra at følge kokkenes arbejde dagen igennem, mens de for- og tilbereder aftenens menu.

Køkkenet af David Johansen, køkkenchef
Mit forhold til mad er et livslangt og monogamt kærlighedsforhold, som kan beskrives med følgende tre ord; passion, besættelse og ærlighed.

Mad er smukkest, når den får lov at tale for sig selv, og når råvaren er i fokus og bliver behandlet med den dybeste respekt.

Mad skal for mig bringe minder frem og have et genkendeligt element, samtidig med at den overrasker sanserne og hjernen. En ret bør være tro mod dens oprindelse, men samtidig er det vigtigt, at den bærer præg af kokkens egen fortolkning.

For mig kan den simple husmandsret, hvis den er udført perfekt, give mindst lige så stor en oplevelse som en moderne og teknisk krævende ret.

Jeg vil lave mad af høj gastronomisk kvalitet, der glæder mig selv og ikke mindst vores gæster – i en sådan grad, at du næsten hellere vil spise en portion mere, fremfor at få serveret næste ret. Det er mit allerhøjeste mål: Hvis alle retter kan dette, har vi efter min mening gjort vores ypperste.

Dansk/nordisk gastronomi
Dansk mad er for mig et nærliggende fokusområde, da det er de danske retter, der bringer minder frem i mig og de fleste andre danskere. Dansk og nordisk gastronomi er utrolig interessant, fordi vi i Norden har 4 vidt forskellige årstider, som gør, at der hele året er varierende råvarer at arbejde med. Mange har da også fået øjnene op for dansk og nordisk mad de seneste år, hvilket er glædeligt.

Kunsten er at anvende, det vi har i baghaven, i skoven og i de omkringliggende farvande. Maden er derfor ganske naturligt lidt tung om vinteren og fremstår mere let og elegant om sommeren.

Min mission i køkkenet er sammen med mit team at udforske og forbedre danske, klassiske retter, men med den største respekt for oprindelsen. Råvarerne i køkkenet er danske og nordiske i så stor udstrækning som muligt.

Eksotiske råvarer som banan og ananas bruges kun, så længe retten de indgår i har et dansk udtryk – som i frugtsalaten, vi engang fik hjemme hos mormor.

Et restaurantbesøg skal være en helhedsoplevelse, og det vigtigste er, at vi alle har gjort vores bedste for at gæsten får en vidunderlig oplevelse. Smagen, kvaliteten og et visuelt smukt udtryk på tallerkenen er det vigtigste for mig som kok – det er dér min passion ligger. Derfor er jeg også stolt af at arbejde et sted, hvor vi har dygtige og yderst nærværende tjenere, som gør deres ypperste for at fuldende denne helhedsoplevelse for gæsten – og skabe en bro mellem køkkenet og restauranten.

Rost til skyerne
Kokkeriet er hædret med en michelinstjerne. Læs mere her. 

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."
Børsen, 5 stjerner ud af 6. Læs hele anmeldelsen her.

Se endnu flere fremragende anmeldelser her. 

Bord bookes online via kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt den(de) unikke kode(r).

Book på: http://www.kokkeriet.dk/da/dinnerbooking.html 

Tilbuddet kan indløses til og med 18. november 2016.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for den valgte menu til én person.

Lille menu, kan anvendes mandag til torsdag

  • Champagne
  • 13 serveringer
  • Vinmenu (6 glas)
  • Kaffe.

    Eller

Stor menu, kan anvendes mandag til lørdag

  • Champagne
  • 17 serveringer
  • Vinmenu (8 glas)
  • Kaffe.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. august 2016 kl. 23:59

Michelinoplevelse på Kokkeriet