Ølsmagning i Carlsbergbyen

Sidste chance!

Gå på opdagelse i Carlsbergs spændende øl hos Carl's Øl & Spisehus, der ligger i Carlsbergbyen ved de gamle bryggerier. Her inviteres du på en ølsmagning af 4 øl, som du selv vælger og får serveret på et flot smagebræt. God fornøjelse.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Er du tørstig efter en øloplevelse udover det sædvanlige? Så tag til Carl's Øl & Spisehus, der ligger ved Carlsbergs gamle bryggerier i Carlsbergbyen. Her inviteres du lige nu til at nyde en ølsmagning, der tager dig igennem Carlsbergs omfattende sortiment. 

 

Til ølsmagningen får du serveret 4 x 20 cl på et flot smagebræt. Du vælger selv, hvilke fire øl, du vil smage og med et udvalg på over 75 øl, kan det blive en udfordring at vælge. Udvalget består af klassikere som bl.a. Turborg Grøn og Jacobsen Brown Ale samt specialiteter som Jacobsen Experimental, Brooklyn Bel Air Sour og Grimbergen Double Ambrée, du måske ikke har stødt på før.

 

Dette er din billet til en velsmagende eftermiddag eller aften, hvor øllets verden åbner sig for dig med hver slurk. Tag vennerne, familien eller kollegerne under armen, sæt jer til rette på den store terrasse i solen og skål i velsmagende kvalitetsøl.


Du får:

 

 • Ølsmagning af 4 x 20 cl

 

SPOTpris 69 kr. Normalpris 145 kr. Spar 52 %

 

Værdibeviset kan indløses alle dage i åbningstiden til og med den 1. oktober 2024.


Om Carl's Øl & Spisehus

 

I hjertet af byen ligger Carl’s Øl & Spisehus og lader Københavns bryggerihistorie komme til udtryk. Siden 1847 har dette spisested været et samlingspunkt for bryggere og deres venner. I dag serveres her sublim øl og suveræne måltider med særligt fokus på økologi og bæredygtighed. Dedikationen til kvalitet og autentiske råvarer sikrer, at hvert måltid er en hyldest til de traditioner og den historie, stedet værner om. Gæster inviteres indenfor til at opleve, hvorledes fortid møder nutid i en herlig harmoni.

Det er ikke nødvendigt at bestille bord i forvejen.

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil. 

 

Værdibeviset kan indløses alle dage i åbningstiden til og med den 1. oktober 2024.

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Carl's Øl og Spisehus.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Carl's Øl og Spisehus

  Bag Elefanterne 20, 1799 København V
  Tlf.: 26 33 16 33 | CVR: 44348381 | lukas@schimming.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 19. juni 2024 kl. 23:59

  Ølsmagning i Carlsbergbyen