Rundrejse i Vietnam

Over Alle Bjerge tager jer med på en populær 12 dages rundrejse i Vietnam med udflugter og masser af eventyr. Sammen med en erfaren, dansk rejseleder skal I bl.a. besøge Hanoi, Ho Chi Mihn City og på minicruise på Halong-bugten. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Fantastisk rejse - Vietnam rundt. I kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra nord til syd inklusive en overnatning på båd i Halong bugten. Og med på hele turen er en erfaren, dansk rejseleder, der gør turen spændende og levende. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Populær rundrejse i Vietnam med udflugter og masser af eventyr
 • Rejsen tager jer både til Hanoi, minicruise på Halong-bugten, Ho Chi Mihn City og meget mere
 • Erfaren og dansk rejseleder

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Ho Chi Minh t/r
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 2 indenrigsflyvninger
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • 12 dages program med masser af spændende udflugter
 • Minicruise på Halong-bugten (inkl. overnatning)
 • Aftensmad på båden (dag 4)
 • Brunch på båden (dag 5)
 • 3 frokoster (i forbindelse med udflugter)
 • Alle entréer på nævnte udflugter - se program nedenfor
 • Dansk rejseleder: Mai Noesgaard
 • Vietnamesisk lokalguide

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 31. oktober 2024 - 11. november 2024

 

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 17.995 kr.
 • Enkeltværelse - SPOTpris 19.995 kr. 

 

 

Afrejse fra København den 18. januar 2025 - 29. januar 2025

 

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 17.995 kr.
 • Enkeltværelse - SPOTpris 19.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

 

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne: 250 kr.

 

Se flyinformation længere nede. 


Dagsprogram

 

Dag 1: Danmark til Vietnam

Turen starter i Københavns Lufthavn. Ved oktober afrejsen flyver I med Qatar Airways om morgen og mellemlander i Doha. I januar flyver i med Emirates om eftermiddagen og mellemlander i Dubai.

 

Dag 2: Ankomst til Hanoi

I ankommer til Hanoi og kører direkte til hotellet. Byen har knap 8 millioner indbyggere og har været landets hovedstad siden 1976 og var tilmed hovedstad i Fransk Indokina i en periode. Den ligger flot på den højre bred af den Røde flod. Byen huser et hav af museer fra frihedskrigene 1940-1976 samt en stor del arkitektur fra kolonitiden.

 

Dag 3: Rundt i Hanoi

I starter en fuld dags sightseeing af Hanoi fra morgenstunden og lægger ud med Ho Chi Minhs mausoleum. Landsfaderens sidste hvilested har arkitektoniske træk fra Lenins mausoleum i Moskva. Om eftermiddagen skal I se Litteraturtemplet Van Mieu. Det står på stedet, hvor Vietnams første universitet blev oprettet i 1070. Med sine altre, gårdhaver og svungne tage er Van Mieu et strålende eksempel på traditionel Vietnamesisk arkitektur. Herefter skal I stifte bekendtskab med det gamle Hanoi, når I kører en tur i rickshaw. Sidst på turen skal I overvære det meget traditionelle vanddukketeater. 

 

Dag 4: Halong bugten båd cruise       

I kører fra morgenstunden mod Halong bugten, hvor I ankommer midt på dagen. I skal ud på et 2 dages minicruise og se det berømte landskab ved bugten, der er en af Vietnams største attraktioner. Der er knap 2000 små øer og kalkstensformationer, og dette syn er spektakulært lige meget, hvilket vejr man oplever det i. Det unikke marine-landskab er ofte på forsiden af brochure om Vietnam, og stedet kom på UNESCOs liste i 1984. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad på båden. Om aftenen er der mulighed for at fiske fra jeres båd, som I overnatter på.

 

Dag 5: Halong bugten og Danang

I oplever det flotte syn af solen, der står op over Halong bugten. I løbet af formiddagen spiser I brunch på båden, inden I kommer i land. Nu går turen mod lufthavnen i Hanoi, og ruten fra Halong bugten bringer jer igennem den flotte tur gennem ”Red River Delta”. Her kan man se det typiske landskab med ris-terrasser langs vejen. I vil gøre et stop i en traditionel landsby, hvor tiden nærmest har stået stille. Her vil I møde det traditionelle Vietnam, når I går på de små snoede gader og ser på de små værksteder der laver krukker og anden keramik. Her er færdighederne gået i arv fra generation til generation, så man sikrer den håndværksmæssige tradition. Om aftenen flyver I til Danang.

 

Dag 6: Hoian

Efter en dejlig morgenmad tager I ud og oplever den gamle smukke by Hoian. Byen er anerkendt af UNESCO for dens meget velbevarede gamle gader og huse. I vil tage en let cykeltur ud for at se sceneriet på landet omkring den gamle by. Her skal I bl.a. se en landsby, som er kendt for aromatiske urter. I kan observere landmændene i deres daglige arbejde med at plante og plukke grøntsager. Ved frokost skal I smage på en lokal specialitet; ”Tam Huu” som er små stegte grillspyd med svinekød og rejer, men også andre af områdets lækre specialiteter. I tager tilbage om eftermiddagen, hvor man har frihed til at gå rundt i de gamle gader eller slappe af ved stranden.

 

Dag 7: Hoian og Hue

I sætter kursen mod Hue via det smukke ”Hai Van” bjergpas, hvor I gør et stop for at nye det smukke panorama af kystlinjen langs det centrale Vietnam. Hue var den gamle kejserlige hovedstad og er et must på en tur til Vietnam. Her ses tydeligt den magt og vælde, der kendetegnede det kejserlige Vietnam med pagoder, grave og monumenter. Det mest imponerende er Citadellet. Vietnam skelede i perioden meget til Kina og Kejseren ønskede at skabe sin egen udgave af den Forbudte by i Kina. I tager også en gåtur ved ”Dong ba” markedet som ligger langs floden.

 

Dag 8: Hue og Ho Chi Minh City

I vil besøge ”Thien Mu Pagoden” fra morgenstunden. Det betyder Himmelske dame og denne pagode, der er den højeste i Vietnam er bygget helt tilbage i 1601. Herefter fortsætter vi dagens oplevelser med Kejser Minh Mangs grav, der er et yderst charmerende område. Her kan I beundre den helt specielle arkitektur med 40 bygninger arrangeret på en 700 meter lang akse omgivet af bakker, søer og duftende fyrretræer. Om aftenen tager I flyet videre til Ho Chi Minh City.     

 

Dag 9: Ho Chi Minh og Mekong deltaet

Efter morgenmaden tager I ud til Mekong deltaget nærmere bestemt ”Ben Tre” også kendt som ”Det grønne Venedig”. I besøger en murstensfabrik med gamle traditioner og stiger herefter ombord på en båd for at cruise langs Chet Say floden, en af Mekong flodens mange bifloder. I gør en række interessante stop med båden ved forskellige traditionelle værksteder langs floden. Endelig vil båden stoppe i en lille landsby, hvor I har mulighed for at køre rundt og se byen i en ”Xe Loi” en slags motoriseret rickshaw. På denne tur vil man se traditionelt landbrug, rismarker og grøntsagsdyrkning og til sidst stoppe ved en lokal restaurant, hvor I kan smage de lokale specialiteter herunder ”Elefantøre-fisken” og ferskvandsrejser. Om eftermiddagen er I tilbage på jeres Sampan, hvor I slapper af og nyder sejlturen ad de små kanaler. 

 

Dag 10: Ho Chi Minh City (Saigon)

Om formiddagen skal I ud og se på de gamle bygninger fra Kolonitiden under Fransk Indokina. Det bringer jer til posthuset, Cha Tam kirken og Dong Khoi gaden, som er en bred boulevard med luksuøse butikker og hoteller. På denne tur skal I også se museet for Vietnamkrigen, som er en stærk påmindelse om krigens ødelæggelser og følger. I kan se det militære isenkram, som amerikanerne efterlod herunder våben, kampvogne og de store karakteristiske Chinook helikoptere. I runder turen af med et besøg på ”Ben Thanh markedet”, hvor man helt sikkert kan gøre en god handel. Husk at handle om prisen, når der købes tøj, sko eller andre souvenirer.

 

Eftermiddagen er til fri disposition, eller man kan deltage  en ekstra udflugt til Cu Chi tunnelerne. De er egentlig udgravet under krigen mod Fransk Indokina af Viet Minh (frihedsbevægelsen), men udvidet under Vietnamkrigen. På sit højeste var de 200 kilometer lange, 3-4 meter dybe og meget veludrustet med bl.a. mødelokaler, sovesale, køkkener og små hospitaler. Man kan selv komme ned i tunnelerne, men det er bestemt ikke anbefalet for folk med klaustrofobi. Vil man ikke på udflugt, kan man besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare en gåtur, hvor man iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur fra traditionelle pagoder og templer til Fransk kolonistil.

 

Dag 11: Hjemrejse

Dagen er til fri disposition til afslapning eller flere oplevelser. I kan besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare gå en tur, hvor I iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur lige fra traditionelle pagoder og templer til Fransk Kolonistil. Først på aftenen kører I mod lufthavnen og flyver hjem mod Danmark, hvor I ankommer ved middagstid dagen efter.


Om rejseleder Mai Noesgaard

Mai forelskede sig I at rejse efter hendes første rejse. Herefter har hendes passion for at rejse kun vokset sig større, og hun finder en af sine største glæder ved at dele disse oplevelser med jer. Dykke ned i samfundet, dens kultur og historie og formidle det videre. Hun har blandt andet kørt rundrejser i Cuba, Israel, Dubai, Thailand, Cambodia og Vietnam.

 

De seneste år er hun faldet for Østen, grundet den smukke natur, kulturen og ikke mindst en venlig befolkning, som altid står klar til at hjælpe med smil.
Mai nyder at finde uspolerede steder at besøge, lære lokalbefolkningen at kende, og deres forskellige skikke og levemåder.

 

Oprindelig kommer hun fra Torsted, en lille perle i det vestjyske.


Hoteller 

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Hanoi: Larosa 3*
 • Halong : Båd i traditionel stil med udvendig kahyt
 • Hoi An : Hoi An Garden Palace and Spa 4*
 • Hue: Park View 4*
 • Ho Chi Minh City: Elios 3*

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.


Flyinformation

Der flyves med Qatar Airways i oktober.

Der flyves med Emirates i januar.

 

 

Flytider København:

 

 

Afrejse den 31. oktober 2024 - 11. november 2024

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 08.35
  Ankomst Doha kl. 16.35
 • Afgang Doha kl. 20.30 (+1)
  Ankomst Hanoi kl. 07.10

 

Hjemrejse:

 • Afgang Saigon kl. 19.55
  Ankomst Doha kl. 23.50
 • Afgang Doha kl. 01.55 (+ 1)
  Ankomst København kl. 06.40

 

 

Afrejse den 18. januar 2025 - 29. januar 2025

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang Dubai kl. 03.40 (+1)
  Ankomst Hanoi kl. 12.40

 

Hjemrejse:

 • Afgang Saigon kl. 23.55
  Ankomst Dubai kl. 04.25 (+1)
 • Afgang Dubai kl. 08.30 
  Ankomst København kl. 12.30 

 

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kathrine@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Pas udstedelsesdato
 • Pas udløbsdato
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 21. juni 2024, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kathrine@overallebjerge.dk.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Ho Chi Minh t/r
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 2 indenrigsflyvninger
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • 12 dages program med masser af spændende udflugter
 • Minicruise på Halong-bugten (inkl. overnatning)
 • Aftensmad på båden (dag 4)
 • Brunch på båden (dag 5)
 • 3 frokoster (i forbindelse med udflugter)
 • Alle entréer på nævnte udflugter - se program nedenfor
 • Dansk rejseleder: Mai Noesgaard
 • Vietnamesisk lokalguide

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne: 250 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne samt hotel af samme standard.

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

  

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. juni 2024 kl. 23:59

Rundrejse i Vietnam