FLODKRYDSTOGT TIL DONAUS HOVEDSTÆDER

Sidste chance!

Tag på et charmerende 5-dages flodkrydstogt på Donau, og oplev den fredfyldte natur med All Inclusive. Krydstogtet tager jer til hovedstæderne i Østrig, Ungarn og Slovakiet, hvor I tages med på udflugter, og efter krydstogtet har I 1 overnatning i Wien.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvem kan ikke trænge til en ferie med ren afslapning i et stille og roligt tempo – men stadig fyldt med oplevelser? Tag med og lad jer forkæle i lækre omgivelser, nyd den flotte natur og fordyb jer i de spændende og historiske steder undervejs på dette dejlige flodkrydstogt. På flodkrydstogter sejles med forholdsmæssigt små, men eksklusive skibe med typisk et par hundrede gæster ombord. Det gør et flodkrydstogt til en rigtig hyggelig, intim og fredfyldt oplevelse.

 

Så følg med på dette krydstogt til tre af hovedstæderne langs Donau, der alle bugner af skønne seværdigheder. Wien er som et frilandsmuseum og særligt berømt for koncertsalene, hvor de store komponisters fodspor stadig giver genlyd. Budapests overdækkede markedshal er kendt for de spektakulære Zsolnay tagsten og det kæmpe udbud af madvarer som f.eks. de velkendte paprika-guirlander. Og glem ikke Bratislava, der ligger ved foden af de små Karpater og lyser op i det skovklædte og klippefyldte landskab. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Flodkrydstogt på ikoniske Donau
 • Nyd sommerstemningen i storbyerne Wien, Budapest og Bratislava inkl. udflugter
 • All Inclusive ombord på skibet

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København til Wien t/r
 • 8-10 kg håndbagage
 • 4 overnatninger ombord på MS L’Europe i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet med et bredt udvalg af drikkevarer
 • Udflugter i Wien, Budapest og Bratislava med engelsktalende guide
 • Wi-fi ombord (ekskl. streaming)
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter 
 • Havneafgifter
 • 1 overnatning inkl. morgenmad på hotel i Wien efter krydstogtet

 

Afrejse den 8. – 13. juli 2024:

 • Udvendig kahyt med vindue - Main Deck: SPOTpris 8.490 kr.
 • Udvendig kahyt med vindue, der kan åbnes - Middle Deck: SPOTpris 9.990 kr.
 • Udvendig kahyt med vindue, der kan åbnes - Upper Deck: SPOTpris 10.490 kr. 

 

Afrejse den 24. – 29. juli 2024:

 • Udvendig kahyt med vindue - Main Deck: SPOTpris 8.490 kr.
 • Udvendig kahyt med vindue, der kan åbnes - Middle Deck: SPOTpris 9.990 kr.
 • Udvendig kahyt med vindue, der kan åbnes - Upper Deck: SPOTpris 10.490 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Transfers i Wien
 • City tax, som betales direkte til hotellet i Wien
 • Personlige forsikringer

Rejseplan

 

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Fly til Wien og checkin på skibet. Kahytten er til rådighed fra 18:00
Dag 2: Wien med udflugt
Dag 3: Budapest med udflugt
Dag 4: Bratislava med udflugt
Dag 5: Skibet forlades i Wien. Checkin på hotel
Dag 6: Fly til Danmark.

 

Transport

Rejsen er inklusive fly til Wien fra enten Billund eller København

 

Fra Billund:

 

Afrejse den 8. – 13. juli 2024:

 • Afgang Billund kl. 11.00
  Ankomst Wien kl. 12.50
 • Afgang Wien kl. 17.25
  Ankomst Billund kl. 19.15

 

Afrejse den 24. – 29. juli 2024:

 • Afgang Billund kl. 10.30
  Ankomst Wien kl. 12.20
 • Afgang Wien kl. 13.15
  Ankomst Billund kl. 15.05

 

Fra København:

 

Afrejse den 8. – 13. juli 2024:

 • Afgang København kl. 08.20
  Ankomst Wien kl. 10.05
 • Afgang Wien kl. 18.55
  Ankomst København kl. 20.40

 

Afrejse den 24. – 29. juli 2024:

 • Afgang København kl. 07.00
  Ankomst Wien kl. 08.40
 • Afgang Wien kl. 21.00
  Ankomst København kl. 22.40

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Bagage

Flyver I fra Billund, må I medbringe 10 kg håndbagage samt en lille håndtaske til at ligge under flysædet foran jer. I kan ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vælge at ændre de 10 kg håndbagage til 20 kg bagage til checkin. Dette koster 400 kr. pr. person og skal gøres af alle rejsende.

 

Flyver I fra København, må I medbringe 8 kg håndbagage samt en lille håndtaske til at ligge under flysædet foran jer. I kan ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vælge at ændre de 8 kg håndbagage til 20 kg bagage til checkin. Dette koster 400 kr. pr. person og skal gøres af alle rejsende.


Rejsebeskrivelse

Jeres storbysommerferie starter i enten Billund eller København, hvorfra I flyver til Wien. Her kan I aflevere jeres bagage på skibet, inden der er tid til at nyde denne fantastiske by på egen hånd. I juli måned skinner solen sandsynligvis, og der vil være liv og glæde i gaderne og på fortovscaféerne samt langs flodbredden. Middagen serveres ombord på skibet, og så kan I opleve Wien by night. 

 

Næste dag tages I med på udflugt i Wien. Her kører I langs de træbeklædte boulevarder, der ofte betegnes som nogle af de smukkeste i verden, og kommer bl.a. forbi imponerende bygningsværker som Statsoperaen, det kunsthistoriske museum, paladset og den smukke Votivkirke med de imponerende spir. I skal også opleve ”det skjulte Wien” på et backstage-besøg i det store Konzerthaus, hvor både kammer- og symfoniorkesteret holder til. Og I skal selvfølgelig heller ikke snydes for cafélivet, som Wien også er kendt for. Aftenens middag er med østrigsk flair, inden I kan slå jer løs med dans i skibets lounge.

 

På tredjedagen står den ungarske hovedstad, Budapest, på programmet. Budapest er Donaus dronning. Den gamle kejserby er en af Europas smukkeste hovedstæder, og den er også optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. En moderne og levende storby med en historisk kulisse. Overalt er der små hyggelige torve, som skaber hygge, mens gamle borge og bastioner skyder op i baggrunden. De store pompøse bygninger og de brede boulevarder sender tankerne tilbage i historien. Storhedstiden som politisk magtcentrum i Europa er fortid i Budapest. Men rollen som en af de store kulturmetropoler er bevaret sammen med en arkitektur og infrastruktur, hvor sporene fra fortidens prominente position stadig er synlige, imponerende og smukke. Byen består af to dele: Naturskønne Buda og livlige Pest. Under en panoramatur mellem Budas bakker og Pests flade områder følger I floden og ser bl.a. Parlamentet. Ligeledes besøges den store markedshal, der emmer af liv og skønne dufte. Her vil det være muligt at smage på nogle af de traditionelle ungarske produkter, ligesom middagen også vil bære præg af, at I befinder jer i Ungarn.

 

Efter Budapest lægges igen fra land, og I flyder videre mod den slovakiske hovedstad, Bratislava. Byen er forholdsvis ny som hovedstad, idet den kun har haft betegnelsen siden 1993, hvor Tjekkoslovakiet blev delt i Tjekkiet og Slovakiet. I årene 1536-1784 var Bratislava faktisk hovedstad for det ungarske rige. I hele den gamle bydel ser I spor fra det østrig-ungarske imperium. Historien er utrolig spændende at lære om. Bratislava er et spændende mix af farverige stræder, pastelfarvede facader og sublim barok-arkitektur, og på en panoramatur kommer I rundt i byen og op til det store slot, hvorfra der er en flot udsigt over byen og floden. Den charmerende gamle bydel er fyldt med storslåede bygninger, smukke kirker og hyggelige torve, og her er det perfekt at vandre rundt og nyde atmosfæren. Tilbage på skibet er det tid for turens gallamiddag.

 

Den efterfølgende morgen er I tilbage i Wien, der er rendyrket elegance. Byen stråler og er smuk som en teaterkulisse. Det er her, vi finder rødderne til den europæiske kulturhistorie, og det er også her, vi finder ud af, hvorfor en stor del af Europa ser ud, som det gør i dag. Den gamle romantiske kejserby byder ikke kun på imponerende barokke og gotiske bygninger. Det er også en pulserende og kreativ by med glimrende faciliteter for livsnydere og feinschmeckere. UNESCO har erklæret Wiens gamle bykerne for bevaringsværdig, og dermed er den en del af verdens kulturarv. Dette gælder bl.a. den smukke domkirke, Stephansdom - et af Wiens vigtigste vartegn. Udenfor kirken venter de berømte hestekareter på at køre turisterne en tur i byen. Udover de verdensberømte koncertsale, store museer, pragtfulde bygninger og nostalgiske butikker er det også en by med unge gallerier, moderne arkitektur og trendy butikker, og hvor flere verdensberømte kunstnere har sat deres præg. Af de mere spektakulære af slagsen kan nævnes maleren Gustav Klimt, som har en stor udstilling på Belvedere, der er værd at besøge. Af de mere aparte kunstnere er der Friedensreich Hundertwasser – en modig og anderledes kunstner, som i dag både har sit eget museum og har gjort et helt særligt lejlighedskompleks i Wien verdensberømt. I det hele taget er der rigeligt at opleve i Wien, så det er heldigt, at ferien ikke er slut endnu, selvom I forlader skibet efter morgenmaden. Der er nemlig sørget for en hotelovernatning til jer, inden I flyver hjem, så der bliver mere tid til at nyde fabelagtige Wien.


Livet ombord på MS L’Europe

Skibet er opkaldt efter ”det gamle kontinent” og er et elegant skib bygget i 2006 og fuldstændig renoveret i 2016. Hun er 110 m lang og knap 12 m bred og kan medtage 180 passagerer fordelt i 90 kahytter. MS L’Europe har 4 dæk: Main, Middle, Upper og Sundeck. Kahytterne, der er ca. 13 m2, ligger på de tre nederste dæk. Alle kahytter har aircondition, tv, safety boks og eget badeværelse med hårtørrer. Interiøret er i varme farver, der skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære. Restauranten, hvor alle måltider serveres, ligger på Main deck og har store panoramavinduer, så I kan nyde udsigten, mens I spiser. Skibet har også en loungebar med dansegulv og en lille, intim pianobar. Soldækket byder på solstole og overdækkede områder, så I både kan finde plads i solen og i skyggen.

 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs.

 

Personalet ombord gør sit for at forkæle jer, så opholdet kan nydes i fulde drag. 

 

Forplejning

Krydstogtet er med All Inclusive, så I får morgenmad, frokost og aftensmad serveret ombord. Den ene aften er der gallamiddag. Et bredt udvalg af drikkevarer er også inkluderet i dag- og aftentimerne. Det gælder både vand, soft drinks, varme drikke, øl, vine, drinks og cocktails.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette flodkrydstogt på Donau med MS L’Europe tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation. I disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Donau. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, indløser du det inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Du skal da oplyse følgende: 

 • Hvor du har købt tilbuddet, ordre ID og den unikke kode fra værdibeviset
 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Adresse og telefonnummer

 

Senest en måned før afrejse skal Øster Lindet også informeres om nedenstående. Du er dog også meget velkommen til at give disse oplysninger allerede ved indløsningen af værdibeviset:

 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende, som ikke er med på rejsen

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København til Wien t/r
 • 8-10 kg håndbagage
 • 4 overnatninger ombord på MS L’Europe i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet med et bredt udvalg af drikkevarer
 • Udflugter i Wien, Budapest og Bratislava med engelsktalende guide
 • Wi-fi ombord (ekskl. streaming)
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter 
 • Havneafgifter
 • 1 overnatning inkl. morgenmad på hotel i Wien efter krydstogtet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Transfers i Wien
 • City tax, som betales direkte til hotellet i Wien
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Der sejles på Donau, og i disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Donau. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.
Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et tyskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og de officielle skibssprog er tysk og engelsk. Ombord møder du forskellige nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. april 2024 kl. 23:59

Flodkrydstogt på Donau