Badehotelsidyl i Nordsjælland

Sidste chance!

Forsød tilværelsen med ren forkælelse på et af Danmarks mest idylliske badehoteller. Gilleleje Badehotel ligger i det naturskønne område omkring Gilbjerghoved, og her er der knitren i pejsen, dejlig gastronomi og fri adgang til badeafdelingen med sauna.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev nostalgien og den hyggelige stemning på vidunderlige Gilleleje Badehotel, der har bevaret den idylliske atmosfære fra dengang, det blev opført i 1908. Hotellet ligger ved Gilbjerghoved, Nordsjællands højeste punkt, og byder på en fantastisk udsigt over sundet til den svenske kyst.

 

De smalle stier, der snor sig langs de stejle klinter ved Kattegat, inviterer til lange gåture, og tilbage på hotellet kan I som den naturligste ting i verden slå jer ned i lobbyen eller i biblioteket, hvor I kan nyde et glas inden middagen og mærke varmen fra den knitrende pejs, der bliver tændt, når mørket sænker sig over landskabet.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Helt unik og idyllisk badehotelsstemning
 • Inkl. 3-retters middag og fri adgang til badeafdelingen med dampbad og sauna
 • Bo i de smukkeste nordsjællandske omgivelser

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i uspecificeret dobbeltværelse 
 • Badehotellets hjemmebagte kage og eftermiddagskaffe/-te i Pejsestuen
 • 3-retters aftenmiddag i spisesalen
 • Fri adgang til badeafdelingen (dampbad og sauna)
 • Badekåbe til brug under opholdet
 • Badehotellets morgenbuffet

 

SPOTpris 995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag i marts, april, september og oktober 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gilleleje Badehotel.

 

 • Tillæg fredage og helligdage: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt eller balkon: Fra 150 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Gilleleje Badehotel 

Et badehotel kan noget, som et almindeligt hotel ikke kan præstere, og Gilleleje Badehotel er i den henseende ingen undtagelse. Her værnes der om de klassiske dyder, og hotellet byder på noget af det bedste, I finder inden for genren.

 

Når I ankommer til den smukke hvide bygning fornemmer I straks stedets lange historie fra tiden, hvor det bedre københavnske borgerskab tog på landet for at rekreere. Det var dengang, man kunne leje badekabiner på stranden, og hvor der om aftenen var musikalsk underholdning i hotellets spisesal.

 

I dag er stemningen mere ’low-key’ og familiær, men komforten er stadig uovertruffen. Gilleleje Badehotel er et sted, der henvender sig til dem, der søger det ultimative sted at slappe af, og hvor lyden af blæsten, duften af havet, følelsen af nærhed og glæden ved de små ting i livet er i centrum.

 

Træk derfor stikket og lad jer indlogere til en tid i selvforkælelsens tegn.

 

Når alt bare spiller

Gennem tiden har Gilleleje Badehotel gennemgået en nænsom renovering med respekt for de gamle traditioner. Det smukke, hvide strandhotel knejser med sine tre etager højt hævet over havet, og det fremstår i dag, som et af Sjællands få originale badehoteller. Her er i bogstaveligste forstand højt til loftet og det ’hvide palæ’ er i allerhøjeste grad præget af nostalgi og romantik. Indretningen er sparsom, som den sig hør og bør på et rigtigt badehotel: lys og venlig.

 

Lige neden for hotellet ligger stranden, men i erkendelse af, at det ikke er alle gæster, som på alle tider af året er parate til at kaste sig ud i bølgen blå, er der i hotellets underetage indrettet en spaafdeling med blandt andet sauna og dampbad.

 

Det er naturen og roen, der er i centrum, men som en del af pakken får I naturligvis også serveret en 3-retters aftenmenu i den stemningsfyldte spisesal. Her vil stedets kok byde på en velkomponeret spiseoplevelse, der balancerer mellem klassisk fransk og det nye, nordiske køkken. 

 

Maden, vinene og serveringen. Raffineret og underfundigt. Gastronomi i øjenhøjde. Alt sammen nøje afstemt og aldeles fremragende.

 

Velkommen til Gilleleje Badehotel.

 

Sådan skal I bo

Interiøret på de enkle, hyggelige værelser er holdt i smukke farver med mønstrede tapeter. Hvid og almueblå er de gennemgående farver, og gennem vinduet ses det skiftende lys, der i mere end 100 år har fascineret de besøgende. Alle 24 værelser har eget bad og toilet, og mange af dem har udsigt over havet og Danmarks smukkeste solnedgang.Flotte anmeldelser

Både Børsen, det amerikanske magasin Vogue og de besøgende, der anmelder Gilleleje Badehotel på Tripadvisor, er glade for badehotellet. Læs bare et udpluk af anmeldelserne her:

 

Børsen

"Bekvemt uden at være luksuriøs og afslappet uden at være kedeligt. Skulle man være en større tilhænger af indendørs bade end havbade, så kan denne trang stilles i hotellets badeafdeling, som tilbyder aromadampbad, sauna, jacuzzi og massage". 

 

Vogue

Amerikanske Vogue har også været på besøg på badehotellet, og omtaler det i artiklen "Go Beyond Copenhagen: 4 Charming Danish Countryside Escapes". Her står der bl.a:

 

'The hotel was originally built in 1908, but it’s now modernized with pretty whitewashed wood walls and blue accents throughout. Venture out for a walk on the beach and a swim in the sea, or just relax on your balcony and watch the bathers from a (warm) distance."

 

Tripadvisor

"Vi følte os hjemme og havde alt hvad vi skulle bruge på Gilleleje Badehotel

Vi var på Pigetur og havde valgt et ophold i Danmark i stedet for at skulle bruge tid på at rejse. Inden ankomst havde vi set en video, som ligger på hotellets hjemmeside, hvor Pia fortæller lidt om hotellet og byder velkommen. Det virkede rigtig godt og som en forlængelse af velkomsten, at det var Pia selv, som tog imod os, da vi ankom.
Personalet var meget venligt og professionelt. Om aftenen fik vi anvist, hvordan vi kunne lukke og slukke efter os, så vi kunne afslutte vores samtale i ro og mag.
Dampbadet og saunaen fik 2 af veninderne helt ned i gear og 2 andre nød den friske luft ved at vandre sammen ad Nordkyststien, som man får adgang til få meter fra hotellet.
Maden var rigtig god. Vi fik en velafbalanceret 3-retters middag med mulighed for at vælge et godt match fra et ikke for stort og ikke for småt vinkort.
Tusind tak fordi I fik os til at føle os hjemme til Pia og resten af personalet."

Anmeldt februar 2024.

 

"Jeg har netop fejret min svigermors 85 års fødselsdag på Gilleleje Badehotel med middag og overnatning for hele familien.
Det var en rigtig god oplevelse - maden og vinen var lækker, værelserne dejlige og frem for alt en utrolig hyggelig atmosfære. Vi nød at sidde foran den åbne pejs, hvor der altid er ild.
Personalet var alle venlige og imødekommende og især Irene har været meget professionel både før og under festen."

Anmeldt februar 2024.


Gilleleje-Badehotel.jpg

Du reserverer dit ophold hos Gilleleje Badehotel ved at sende en mail til info@gillelejebadehotel.dk - der kan kun bookes på e-mail, og der kan forventes en svartid på op til 48 timer. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Ved spørgsmål til opholdet eller booking kan Gilleleje Badehotel kontaktes på mail info@gillelejebadehotel.dk. Henvendelse kan kun ske pr. mail. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag i marts, april, september og oktober 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i uspecificeret dobbeltværelse 
 • Badehotellets hjemmebagte kage og eftermiddagskaffe/-te i Pejsestuen
 • 3-retters aftenmiddag i spisesalen
 • Fri adgang til badeafdelingen (dampbad og sauna)
 • Badekåbe til brug under opholdet
 • Badehotellets morgenbuffet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gilleleje Badehotel.

 • Tillæg fredage og helligdage: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt eller balkon: Fra 150 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gilleleje Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15 , 3250 Gilleleje
Tlf.: 48 30 13 47 | CVR: 29042675 | info@gillelejebadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. april 2024 kl. 23:59

Ophold på Gilleleje Badehotel