Azorerne - naturoplevelser i verdensklasse

Sidste chance!

Midt i Atlanterhavet ligger den smukke ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af naturfænomener og nogle af jordens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret af National Geographic, og det er ganske let at forstå.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter.

 

Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. I kommer til at bo tæt på Azorernes hovedby, Ponta Delgada, i gåafstand til både centrum og den stemningsfulde havnepromenade.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Azorerne - Naturoplevelser i verdensklasse
 • God beliggenhed i smuk by med hyggelig atmosfære
 • Inkl. delfin- og hvalsafari med katamaran

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Azorerne t/r.
 • 7 overnatninger på Antillia Hotel & Lejligheder i 2-værelses lejlighed (Balkon/terrasse IKKE garanteret)
 • Morgenmad
 • Inkl. 1 udflugt: Hval- og delfinsafari (Katamaran)
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 4. juni 2024 - SPOTpris 4.999 kr. (UDSOLGT)

Den 11. juni 2024 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 18. juni 2024 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 25. juni 2024 - SPOTpris 5.999 kr.

Den 13. august 2024 - SPOTpris 6.999 kr.

Den 20. august 2024 - SPOTpris 6.999 kr.

Den 27. august 2024 - SPOTpris 6.999 kr.

 

København:

Den 4. juni 2024 - SPOTpris 4.999 kr. (UDSOLGT)

Den 18. juni 2024 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 25. juni 2024 - SPOTpris 5.999 kr.

Den 20. august 2024 - SPOTpris 6.999 kr. (UDSOLGT)

Den 27. august 2024 - SPOTpris 6.999 kr. (UDSOLGT)

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  SPOTpris 4.499 kr. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 160 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Antillia Hotel & Lejligheder 

Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig dejlig beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.


I har kun 350 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan i gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.


Antillia har et lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også et mindre fitness og jacuzzi.


Antillia ligger perfekt i forhold til Ponta Delgadas bycentrum og omkring fem km fra stranden. Lejlighedshotellet er i en god standard og velegnet til børnefamilier. Hotellet har et mindre beauty-center, frisør, mindre fitness, jacuzzi og vaskeservice – flere imod betaling. På hele hotellet er der gratis wi-fi.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo i en 2-værelses lejlighed. Lejlighederne er nye, lyse og velindrettede med bad/toilet, aircondition og satellit-tv. I køkkenet er der 2 kogeplader, mikroovn, køleskab, el-kedel eller kaffemaskine samt svamp, sæbe og viskestykke. 

 

Pension

Rejsen er inklusiv morgenmad.

 

Godt at vide 

Det koster 10€ pr. stk. for leje af poolhåndklæder.

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og jeres rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet.

 

Indendørspool er i øjeblikket lukket.


Udflugter 

På jeres ferie kan I se frem til en spændende udflugt, der er inkluderet i prisen.

 

Hval- og delfinsafari i Katamaran

I havet omkring São Miguel finder I mange forskellige hvalarter og ikke mindre end otte ud af 12 af verdens delfinarter. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store grupper med ca. hundrede individer i hver – og derfor er der gode chancer for at se dem.


Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Det kan også ske, at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer ca. tre timer.


Denne udflugt er uden dansktalende rejseleder.


Vær opmærksom på at, vi ikke anbefaler gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende at deltage på denne tur. Katamaranen kan have klapvogn og rollator med ombord, dog kan man ikke manøvre rundt med dem.


Om området 

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. I skal bo i den største by Ponta Delgada med den smukke havnepromenade. Her kan I besøge de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. 

 

I kan nøjes med at nyde og opleve, men I har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller prøv klatring eller en tur i kajak.

 

På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst.

 

São Miguel har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

 

Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne og blot et par grader lavere i foråret og efteråret.


Flyinformation 

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
  Ankomst Azorerne kl. 10.00
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Bemærk, der er en mellemlanding i Billund på ud- og hjemrejsen.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

 Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Azorerne t/r.
 • 7 overnatninger på Antillia Hotel & Lejligheder i 2-værelses lejlighed (Balkon/terrasse IKKE garanteret)
 • Morgenmad
 • Inkl. 1 udflugt: Hval- og delfinsafari (Katamaran)
 • Dansktalende rejseleder

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 160 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Bravo Tours 1998

    Bethaniagade 40, 7400 Herning
    Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 03. april 2024 kl. 23:59

    Rejse til Azorerne