Comwell Varberg Kusthotell

Sidste chance!   2 timer tilbage

Varbergs Kusthotell ligger kun 52 skridt fra havet i maleriske Apelviken og tilbyder en eksklusiv flugt fra hverdagen. Glæd jer til veltilberedte måltider i restauranten og rolig fordybelse i det luksuriøse spaområde med bl.a. havvandspool og dampsauna.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kun et stenkast fra havet i Apelviken står Varbergs Kusthotell som et sandt mesterværk af luksus og afslapning. Med sin storslåede udsigt over Kattegat tilbyder hotellet en perfekt blanding af naturskønne omgivelser og udsøgt komfort, hvor den friske havbrise kombineres med en stemningsfuld indretning, som indbyder til dyb afslapning og livsnyderi.

 

Som en del af jeres ophold kan I se frem til at besøge hotellets spa, som er Sveriges eneste thalasso-spa, og hvor poolen fyldes med renset saltvand direkte fra Kattegat, mens tang integreres i behandlingerne for en række sundhedsmæssige effekter. Her kan I veksle mellem kolde bade og varm forkælelse i havvandspoolen, og I finder derudover flere saunaer og oplevelsesbrusere, som bidrager til den fulde spaoplevelse.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Varbergs Kusthotell indbyder til afslapning og luksus - kun et stenkast fra havet 
 • Adgang til Sveriges eneste thalasso-spa med opvarmet havvandspool, dampsauna, et klassisk spabad og meget mere
 • Inkl. 3-retters middag i restauranten

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 3-retters middag - én aften
 • Adgang til hotellets thalasso-spa (havspa)
 • Morgenmad

 

Vælg mellem:

 • 1 overnatning
  SPOTpris 1.298 kr.
 • 2 overnatninger 
  SPOTpris 1.998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 31. maj 2024 (ophold i påsken er også muligt).

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 


 

Comwell Varberg Kusthotell

Glæd jer til at besøge hotellets restaurant, hvor de sæsonbaserede retter sammensættes med udgangspunkt i lokale råvarer og med smage fra havet. Restaurantens indbydende atmosfære er realiseret gennem en sofistikeret farvepalet af varme toner, som komplementerer det naturlige lys, der strømmer ind gennem de store vinduer. Interiøret er nøje sammensat med en blanding af moderne og klassiske møbler, og de mørke træelementer giver restauranten en følelse af hjemlig varme, der understreger rummets sofistikerede, omend afslappede, udtryk.

 

I kan også roligt glæde jer til at besøge hotellets thalasso-spa, hvor havets helende egenskaber indkapsles og udnyttes i behandlinger såvel som i den opvarmede havvandspool. Grundet sit høje saltindhold har havvandet antiseptiske egenskaber og indeholder mineraler, som er sunde for huden. 

 

Synk ned i den 32 grader varme havvandspool, nyd varmen i en af de mange saunaer, og mærk de kolde gys i et af de kolde bade, inden spaoplevelsen fuldendes med et dyp i havet fra anløbsbroen uden for spaen. Temperaturskiftene mellem kulde og varme giver ikke bare et forfriskende adrenalinsus, men er også godt for kroppen og blodomløbet.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dejligt dobbeltværelse, hvor farverne er holdt i varme nuancer, som harmonerer flot med hotellets naturrige omgivelser. I har naturligvis eget badeværelse og adgang til gratis wi-fi.

 


 

Om området

Nyd tiden ved stranden, snup en dukkert i havet, eller tag på en forfriskende gåtur langs strandpromenaden, som følger havet helt fra Apelviken strand og hen til Varbergs fæstning. Fæstningen er Varbergs absolutte vartegn og et imponerende bygningsværk. Vi kan også varmt anbefale en gåtur rundt i Varberg bymidte, som med sin rige historie og charmerende atmosfære inviterer til kulturelle oplevelser og shopping. 

 


Comwell-Varberg-Kusthotell.jpg

Reserver opholdet på bokning.varbergskusthotell@comwell.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal og den unikke kode samt ønske for ankomstdato, antal overnatninger, navn og telefonnummer. 

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 31. maj 2024 (ophold i påsken er også muligt).

Én unik kode gælder for det købte antal overnatninger for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 3-retters middag - én aften
 • Adgang til hotellets thalasso-spa (havspa)
 • Morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Comwell Varbergs Kusthotell.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Comwell Varbergs Kusthotell

Nils Kreugers Väg 5 , 43253 Varberg , Sverige
Hjemmeside |

Sidste chance: 17. april 2024 kl. 23:59

Ophold på Comwell Varberg Kusthotell