Hotell Stadsparken - midt i Helsingborg

Hotell Stadsparken ligger helt centralt i hjertet af Helsingborg og tilbyder et perfekt udgangspunkt for at udforske havnebyens kultur- og madscene, opleve de mange seværdigheder og tage på eventyr i naturskønne Skåne.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Skånes næststørste by refereres ofte til som Øresunds Perle, og det er let at forstå, når man besøger den smukke havneby, som byder på en fantastisk kombination af kultur, natur, seværdigheder og gastronomi.

 

Fra jeres base på Hotell Stadsparken kommer I nemt omkring i den spændende by, og I finder således både stranden, borgtårnet Kärnan og Sveriges måske mest spændende kulturcenter, Dunkers, inden for kort gåafstand. Søger I kulinariske oplevelser, finder I et godt og varieret udvalg rundt i byen, hvor bl.a. Nordhavnens promenade er fyldt med indbydende restauranter, og for de golfglade venter hele 20 golfbaner inden for en radius på 40 kilometer.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Start opholdet med et glas bobler, inden I tager på eventyr i den smukke havneby
 • Hotellet ligger i hjertet af Helsingborg og tæt på de mange seværdigheder, caféer og butikker
 • Der er kun 20 minutters sejlads fra Helsingør til Helsingborg - og I kan gå fra færgelejet til Hotell Stadsparken på blot 5-10 minutter

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 1 glas bobler pr. person ved ankomst
 • Morgenmad

 

SPOTpris 830 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 30. juni 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotell Stadsparken.

 

 • Fredagstillæg: 200 SEK pr. værelse (ca. 135 kr.)
 • Lørdagstillæg: 300 SEK pr. værelse (ca. 200 kr.)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Hotell Stadsparken

På Hotell Stadsparken mødes I af en hjemlig atmosfære, som sammen med en personlig service og et gennemgående fokus på komfort skaber de dejligste rammer om jeres ophold. Hotellet har fået sit navn fra Stadsparken, som ligger lige overfor og indbyder til hyggelige gåture og afslapning.

 

Efter en god nats søvn kan I slå jer ned i hotellets spisestue, hvor de byder på en lækker morgenmad, som ofte roses af gæsterne, og som sætter dagen i gang på bedste vis.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse med en seng af højeste kvalitet, adgang til wi-fi, badeværelse, tv, elkedel og minibar. For at sikre jer den bedst mulige søvn har hotellet senge af forskellig fasthed, og I har derfor mulighed for at ønske en specifik fasthed, når I booker.

 

Godt at vide

Når I bor på Hotell Stadsparken har I gratis adgang til træning hos Friskis & Svettis, der ligger bare 200 meter fra hotellet.


Oplev Helsingborg

Helsingborg er Skånes næststørste by og byder på et væld af restauranter, caféer og specialbutikker samt kulturelle og historiske seværdigheder. Her kan I få mange timer til at gå, og faktisk starter oplevelserne allerede, når I ankommer med færgen. Her bliver I nemlig mødt at byens rådhus, som er et af byens vartegn, og som blev opført i nygotisk stil i 1897. Rådhuset imponerer bl.a. med sine tårn og tinder, den udsmykkede facade og et 65 meter højt klokketårn. Også indendørs kan I lade jer imponere af det fine interiør med bl.a. glasmosaikker og malerier.

 

I den hyggelige park Slottshagen, lidt øst for rådhuset, finder I Kärnan, der er et 35 meter højt borgtårn fra 1300-tallet. Fra borgtårnets top har I en smuk udsigt over byen og sundet, og herfra kan I danne jer et godt indtryk af Helsingborg by.

 

Nede i byen bør I bl.a. lægge vejen forbi Sankt Maria Kirka, som er byens ældste kirke, og som kan dateres helt tilbage til den 12. århundrede. Byens nuværende gotiske stil stammer dog fra det 15. århundrede, hvor kirken blev genopbygget.

 

Kommer I i bil, kan vi anbefale at tage turen til Sofiero Slot og blomsterpark, som ligger blot 6 kilometer nord for Hotell Stadsparken. Her kan I beundre de cirka 10.000 rododendronbuske, det smukke slot og den vidunderlige udsigt over Øresund. Haven betragtes som den smukkeste i Europa og er lige så smuk om vinteren, som den er om sommeren.

 

Også Fredriksdals Frilands- og Havemuseum er værd at besøge. Museet er Sveriges største friluftsmuseum og ligger et par kilometer nordøst for Helsingborgs centrum. Her finder I omkring 50 historiske bygninger, hvor bl.a. en gammeldags skånsk bondegård og herregården Fredriksdal kan opleves. I finder derudover flere forskellige haver, der rummer alt fra vildtvoksende planter til roser.


The-Vault-Hotel.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Hotell Stadsparken reception@hotellstadsparken.se. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 30. juni 2024.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 1 glas bobler pr. person ved ankomst
 • Morgenmad

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotell Stadsparken.

 • Fredagstillæg: 200 SEK pr. værelse (ca. 135 kr.)
 • Lørdagstillæg: 300 SEK pr. værelse (ca. 200 kr.)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotell Stadsparken.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotell Stadsparken

Bruksgatan 40 , 25224 Helsingborg , Sverige , reception@hotellstadsparken.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 24. april 2024 kl. 23:59

Ophold på Hotell Stadsparken