Tropeparadis, tigersafari og Taj Mahal

Sidste chance!

Tag på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I både kan se frem til at slænge jer på stranden i tropeparadiset på Andaman- og Nicobarøerne, tage på tigersafari i Jim Corbett National Park og opleve verdensvidunderet og UNESCO-stedet Taj Mahal i Agra.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Andaman- og Nicobarøerne er en eksotisk oase gemt langt ude i det Indiske Ocean. Med strålende hvide sandstrande, azurblåt hav og frodige regnskove inviterer øgruppen til et eventyr, der kombinerer naturlig skønhed, ægte afslapning og kulturel mangfoldighed.

 

Nyd solrige dage i det pudderagtige hvide sand, eller tag på snorkeltur, hvor I kan udforske det betagende koralrev og farverige fisk. Læn jer tilbage og slap af på de smukke sandstrande, mens palmeblade blafrer let i vinden, og solen maler himlen i nuancer af orange og pink. Mød den venlige lokalbefolkning der tager imod med smil og åbne arme, og oplev deres unikke kultur, dans og musik, der bringer liv til øernes atmosfære.

 

For at berige turen yderligere skal I på en 2-dages junglesafari, hvor I har mulighed for at opleve den bengalske tiger på nært hold. Senere skal I opleve Indiens kronjuvel, det arkitektoniske mesterværk Taj Mahal.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Rejs i de kolde måneder i slutningen af 2024 og starten af 2025 på en fantastisk rejse, hvor kultur- og naturoplevelser kombineres med strandferie og afslapning
 • Pak solhat og badetøj, og tag med på en uforglemmelig rundrejse, hvor I bl.a. skal opleve de tropiske perler Andaman- og Nicobarøerne samt på tigersafari og til Taj Mahal
 • Inkl. transfers, 13 overnatninger på 4-stjernede hoteller og mindeværdige oplevelser

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Delhi t/r
 • Fly fra Delhi til Nicobarerne t/r
 • Mad og drikke på flyet + 20 kg bagage
 • Transfer fra lufthavn til Jim Corbett National Park t/r
 • Transfer fra lufthavn til Havelock Island på Andaman- og Nicobarøerne
 • Transfer fra lufthavn til Agra t/r
 • 2 overnatninger på 4* resort ved Jim Corbett National Park
 • 1 overnatninger på 4* hotel i Delhi
 • 6 overnatninger på 4* resort på Andaman- og Nicobarøerne
 • 1 overnatninger på 4* hotel i Port Blair
 • 3 overnatninger på 4* hotel i Agra
 • Morgenmad på alle hoteller
 • 1 x frokost og 1 x aftensmad på safari
 • Indgangsgebyr til Jim Corbett National Park
 • 2 x morgensafari og 1 x aftensafari i Jim Corbett National Park
 • Udflugt: Heldagsudflugt i Agra med Taj Mahal
 • Alle entréer i Jim Corbet National Park og i Agra
 • Engelsktalende guide på safari og udflugter

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

 

København:

 

Den 27. oktober - 10. november 2024
SPOTpris 19.990 kr.

 

Den 18. november - 2. december 2024
SPOTpris 22.990 kr.

 

Den 19. januar - 2. februar 2025
SPOTpris 21.990 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Enkeltværelsestillæg for hele turen: 6.900 kr.
 • Opgradering af resortet på Andaman- og Nicobarøerne til 4* Tilar Siro CGH Earth (Garden room balcony): 4.190 kr. pr. person ved 2 personer pr. værelse
 • Udflugt: Halvdagstur i Port Blair: 290 kr. pr. person
 • Udflugt: Halvdagstur til Elephant Conservation and Care Center: 350 kr. pr. person

 

Læs mere om tilkøbsudflugterne, og se flyinformation længere nede.


Dagsprogram

 

Dag 1

Afrejse fra København om aftenen. Undervejs vil der blive sørget godt for jer med mad og drikke. I flyver direkte fra København til Delhi – en tur på godt 7 timer. 

 

Dag 2

I ankommer om morgenen til Delhi International lufthavn, hvor jeres transport videre venter. I forlader storbyen straks for at komme ud på landet og sætte kurs mod de første oplevelser. Foran jer venter en køretur på 240 km frem til Jim Corbett National Park. En park, som er kendt for at have bl.a. tigere, antiloper, elefanter, sorte bjørne, vildsvin m.m.

 

Vel ankommet bliver I checket ind, og jeres værelser er klar fra kl. 14.00. Resten af dagen er til fri disposition, og mon ikke I er klar til at slappe lidt af ved poolen, inden der er aftensmad på hotellet.

 

Om parken

I Jim Corbett National Park træder I direkte ind i Indiens vilde skønhed på en helt unik måde. Den 520 km2 store park er en skattekiste af natur og dyreliv med både bjerge og floddale. Forbered jer på at blive fortryllet af Tiger Trail, hvor hvert et hjørne kan afsløre den majestætiske bengaliske tiger, der regerer over parkens rige. Og oplevelserne stopper ikke der. I parken findes også indiske elefanter, som glider lydløst gennem junglen, mens safariguiden forsøger at spotte dem uden at forstyrre deres naturlige rytme. Eller hvad med sorte bjørne og pangolin (skældyr)? For fuglekiggere venter en farverig fest med over 650 fuglearter, og med kameraet i hånden kan I fange de mange fjerklædte skønheder, der pryder himlen og grenene i parken. Undervejs vil jeres engelsktalende safariguide fortælle om de store pattedyr og om den frodige vegetation, der skaber en naturlig have. Parken er er ikke bare en spændende nationalpark, men også en rejse gennem en verden af farver og liv.

 

Dag 3

Det er tidligt op i dag, og efter en kop kaffe kører I afsted, bedst som de første solstrejf ses på himlen. I skal på jeres første safari i Jim Corbett, og I kører i åbne safaribiler, hvor alle har en perfekt udsigt. Sørg for lidt varmt tøj – det kan være køligt i morgentimerne. Parkens rangers har et fint samarbejde, så de informerer hinanden, når nogen spotter de store pattedyr. Har I tidligere været på safari, så ved I, hvad der venter - og hvis ikke, så kan I se frem til en morgen med spænding og intensitet. På safari er der aldrig nogen garantier for, hvad man er heldig at se, men mon ikke alle drømmer om særligt at se en tiger eller en flok elefanter?

 

Efter 3 timer er I tilbage og får serveret morgenmad på hotellet. Nyd resten af dagen med en god bog ved poolen, hvor I kun forstyrres af tid til en let frokost.

 

Midt på eftermiddagen er der igen afgang på safari. Mens jeres åbne safaribil kører gennem junglen, er der stor sandsynlighed for at se den bengalske tiger, der strejfer rundt. På grund af vildtkoncentrationen i området, så er Corbett en af de mest populære safari-nationalparker i Indien. Jeres eftermiddagssafari varer frem til solnedgang, hvor I kører tilbage til hotellet og får jeres aftensmad. 
 

Dag 4

Endnu en dag, hvor I skal tidligt op. Efter en kop kaffe kører I atter afsted, så I kan nyde solopgangen, mens I starter jeres morgensafari. Det er netop på dette tidspunkt, de fleste dyr er mest aktive. Forhåbentlig har I allerede mødt et stort antal af Jim Corbetts vilde dyr, men uanset hvor mange i allerede har mødt, så er hvert møde en helt ny og særlig oplevelse. At se elefanter 5 meter fra safaribilen bliver aldrig vanedannende – og hvis man første gang har set en tiger på afstand, så er man næste gang måske heldig at se en, som ligger med frit udsyn og nyder solens første stråler med en fyldt mave eller sågar med en unge, der løber omkring.

 

Efter endnu en intens morgen går det tilbage til jeres hotel, hvor I får serveret jeres morgenmad. Herefter forlader I hotellet og kører mod Delhi. Denne gang går det mod et hotel nær lufthavnen, hvor I har en overnatning, inden I skal videre til Nicobarerne tidligt næste morgen. Jeres lufthavnshotel har både en pool, restaurant og en bar, så mon ikke I kan få tiden til at gå, indtil I skal sove. 

 

Dag 5

Tidlig morgentransfer til lufthavnen – så tidlig, at I ikke kan nå morgenmaden. I har dog mulighed for at købe i lufthavnen eller vente til flyveturen, hvor I får serveret et måltid.

 

I har indenrigsfly fra Delhi til Port Blair på Nicobarerne. Flyvetiden er på ca. 3,5 - 4 timer, og ved ankomst er der transfer til den lille havn, hvor I skal med båden til Havelock Island. Fra den lille jetty på nordsiden af Havelock er der transfer til jeres hotel. Vel fremme er resten af dagen til fri disposition, så I kan  nyde de nye omgivelser. Jeres værelser er klar fra kl. 14.00.

 

Havelock Island er perlen i Andamanhavet og kendt for sine betagende strande. Her er sandet silkeblødt, og havet glitrer som en hel bøtte diamanter. Med det tropiske klima er I ankommet til en vidunderlig strandferie, hvor tiden nærmest står stille, og bekymringer forsvinder som sand mellem tæerne. I bor på øens østkyst ikke langt fra færgelejet. Her ligger Govind Nagar og Vijay Nagar beaches – lokalt også kaldet No3 og No5 – to af øens mest populære strande. Her finder I også øens eneste område med lidt liv, herunder lidt butikker og restauranter. Her er der dømt ferie i laveste gear uden natteliv og fest, og der er fred og ro – perfekt til afslapning. Langs stranden ses de høje majestætiske kokospalmer, hvor hyggelige resorts ligger let skjult inde bag, og et par steder langs stranden ligger også en lille beachbar og et par restauranter, hvis sulten skulle melde sig. Sæt jeres smagsløg på en lille tango med lækre friske ingredienser som friskfanget fisk og saftige frugter. Oppe i byen er udvalget af spisesteder lidt større, ligesom jeres resort også har et glimrende menukort.

 

Øen er ikke stor. Fra nord til syd er der 14 km, og fra øst til vest er der mellem 3-5 km. Måden at komme omkring på øen er enten ved at leje en cykel eller måske en auto-rickshaw. Det er absolut til at betale. Tag f.eks. på tur til Radhanger Beach, der er kåret som verdens smukkeste strand, og som ligger lidt mere øde på vestkysten. Oplev solnedgangen der - det er ikke bare en begivenhed, det er en forestilling. Køb jeres yndlingsdrinks, sæt jer på stranden, og nyd det spektakulære syn af solen, der spejler sig i havet i gyldne nuancer.

 

For eventyrlystne sjæle er der også mulighed for at tage på trekking gennem øens frodige skove og for at deltage i vandsport som kajakroning og parasailing. I kan også tage en bådtur for at udforske de omkringliggende øer og opleve det unikke maritime liv og betagende landskaber. Tag på opdagelse i det magiske undervandsunivers, hvor fiskene er mere farverige end regnbuen, og hvor korallerne stadig ikke er ødelagte af mennesket. Eller bare nyd roen og strandlivet.

 

Kun 8 km fra jeres hotel ligger Elephant Beach, som er yderst populær og tilbyder alt, hvad man kan ønske sig, af vandsportsaktiviteter, herunder snorkeling, parasailing, jetski osv. Stranden er i dag fyldt med aktiviteter og liv, men i tidernes morgen kom der elefanter og badede i havet her - og de sidste forsvandt først tilbage i 2017. Det kræver en ca. 2 km gåtur fra Radhanagar Beach på en sti gennem jungle og mangrove for at komme til stranden.

 

Dag 6 - 10

Morgenmad på hotellet.

 

Dagene er frie til at nyde strandlivet og måske tage lidt på opdagelse på den lille ø. 

 

Dag 11

Morgenmad på hotellet.

 

Efter morgenmaden skal I med færgen retur til Port Blair, som er hovedstad for Nicobar & Andaman. Ved ankomst køres I til jeres hotel for en enkelt nat. Resten af dagen er til fri disposition. Øster Lindet tilbyder en udflugt denne dag, som passer ind, og som kan tilkøbes mod tillæg (se mere under tilkøb, og læs mere længere nede)

 

Dag 12

Morgenmad på hotellet.

 

Transfer til lufthavnen og med fly direkte til Delhi. Her bliver I hentet, så I kan komme på jeres sidste store oplevelse i denne omgang. I skal på en køretur 220 km mod sydøst til Indiens måske mest kendte by: Agra med det fantastiske mausoleum Taj Mahal. Køreturen tager ca. 4 timer. Ved ankomst er der check in, hvorefter I kan slappe af resten af dagen.

 

Om Agra og Taj Mahal 

Træd ind i eventyret, og lad jer omfavne af den uovertrufne skønhed, der er byen. I hjertet af den historiske by ligger den ikoniske juvel, Taj Mahal, der er et ægte mesterværk af kærlighed og marmor, som stråler som en diamant i solens stråler. Et bygningsværk, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Taj Mahal er en af verdens mest berømte bygninger og er et symbol på kærlighed og hengivenhed. Bygningens skønhed og elegance gør den til et af de mest fotograferede steder på jorden og et sted, der efterlader et uforglemmeligt indtryk på alle. Lad jer fortrylle af dens forførende symmetri, mens I lader fantasien flyve tilbage til en tid med romantik og pragt. Og lad os ikke glemme Agra Fort, der er en storslået fæstning, som står stolt og vogter over byen. Gå gennem dens massive porte, og udforsk de hemmelige gange og overdådige paladser, mens I forestiller jer de episke kampe og kongelige intriger, der engang fandt sted her. Og så er der Mehtab Bagh, haven ved Taj Mahal, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over det ikoniske mausoleum. Slap af under skyggen af duftende træer, og lad jer fortabe i skønheden i denne fredelige oase. Agra er også kendt for sin legendariske street food scene, hvor I kan lade jer friste af de lokale delikatesser som Petha og Jalebi. 

 

Dag 13

Morgenmad på hotellet. 

 

Denne dag er viet til at opleve Agra. I starter med en af turens højdepunkter, hvor I skal opleve Taj Mahal på tæt hold. I blander jer med øvrige turister og pilgrimme, mens I går ad den flotte allé og nyder marmor-maosolæets symmetri, mens I kommer nærmere. Det hersker en fred og ro, mens I stille hører om historien, og der bliver også tid til at dvæle ved denne skønhed. Senere skal I opleve Agra Fort, som er optaget på UNESCO's liste med verdens kulturarv. Fortet rummer en række smukke paladser, haver og residenser og er et enormt og imponerende byggeri fra 1500-tallet. Sidst på dagen slutter I af i Mehtab Bagh – også kaldet Moonlight Garden. En smuk have på den nordlige bred af Yamuna-floden – og mest kendt for sin vidunderlige udsigt over Taj Mahal på modsatte bred. Særligt i solnedgangen er lyset herfra som i 1001 nats eventyr. Der bliver også tid til frokost (ikke inkluderet) i løbet af dagen.

 

Dag 14

Morgenmad på hotellet.

 

I kan vælge at opleve byen på egen hånd eller tage med på en spændende udflugt til et Elefant Retreat, som sørger godt for de store kæmper (se mere under tilkøb, og læs mere længere nede).

 

Dag 15

Morgenmad på hotellet.

 

Herefter er der transfer til Delhi Airport, hvorfra I flyver direkte til København. I er i lufthavnen ca. 2 timer før flyafgang, og sidst på dagen – lokal tid – lander I tilbage i København med masser af nye minder.


Hoteller

På hver lokation er der nedenfor eksempler på 1-2 hoteller, som benyttes på turen. Ved flere hoteller har Øster Lindet ikke indflydelse på, hvilket der benyttes - men fælles for hvert sted er, at hotellerne er af samme standard.

 

Alle hotelophold er inkl. morgenmad. Under opholdet i Corbett National Park er der helpension inkluderet. For alle hoteller gælder, at værelserne er klar fra kl. 14.00 på ankomstdagen og skal forlades mellem 10.00 og 11.00 på afrejsedagen.

 


Tilkøbsudflugter

Det er muligt at tilkøbe udflugter hjemmefra direkte hos Øster Lindet. 

 

Halvdagstur i Port Blair – dag 11:

I starter med at besøge Corbyns Cove Beach, som ikke er langt fra byen. Efter et par timer skal I videre og se The Cellular Jail, som er et historisk fængsel, der oprindeligt blev bygget af de britiske koloniherrer i det 19. århundrede. Et imponerede bygningsværk, hvor I om aftenen også skal se ”light & sound show”. Fængslet blev brugt til at tilbageholde indiske frihedskæmpere og politiske fanger under den britiske kolonitid. I dag fungerer Cellular Jail som et nationalt mindesmærke og museum, der minder om Indiens kamp for uafhængighed og de lidelser, som de indiske frihedskæmpere oplevede under deres tilbageholdelse. 

 

Agra, halvdagstur til Elephant Conservation and Care Center – dag 14:

50 km fra Agra ligger Elephant Conservation and Care Center, der er mere end bare en turistattraktion. Her skal I møde savannen og junglens majestætiske giganter - elefanter, der engang led under misbrug og dårlige forhold, men som nu er i trygge og beskyttede omgivelser, hvor de får en kærlig omsorg.

 

En af de mest mindeværdige oplevelser ved Elephant Conservation and Care Centre er muligheden for at interagere med elefanterne på nært hold. I kan deltage i aktiviteter som fodring og pleje af elefanterne, mens I lærer om deres adfærd og trivsel fra de erfarne dyrepassere. Det bedste ved besøget er den følelse I sidder tilbage med efter besøget. Besøget er en 100% etisk korrekt oplevelse, og man mærker glæden langt ned i maven. Det er hjertevarmende og uforglemmeligt at se disse dyr, som nu kan se frem til et godt liv. Tilbage i Agra er resten af dagen til fri disposition. 


Mere om Nicobarerne & Andamanerne - med et lille dansk islæt


Nicobarerne og Andamanerne er en øgruppe på flere hundrede øer i det Indiske Ocean, hvoraf kun ca. 35 er beboede. Det samlede areal udgør 8.053 km2 og byder på en blandet pose bolsjer, hvor nogle af øerne er flade og golde, mens andre er bjergrige med regnskov og frugtbar jord. Mange er omgivet af smukke strande beskyttet af et ydre rev. Øerne ligger ca. 1.300 km fra Indiens kyst og 450 km fra den thailandske vestkyst ved Phuket.

 

Officielt hører landet til Indien, men sådan har det ikke altid været. I 1755-56 forsøgte Danmark at kolonisere øerne for at få en handelsstation i den asiatiske del af verden. Det blev aldrig en succesfuld kolonisering, da de danske kolonister og missionærer konstant var udfordret af tropesygdomme og det tropiske klima. Dette førte til, at kolonien blev opgivet, og selvom Danmark senere opgav direkte kontrol over øerne, forblev Nicobar-øerne ikke fuldstændigt afstået før i 1860, hvor de blev indlemmet under det britiske flag og styret som en del af Indien. Øgruppen blev selvstændig under indisk flag i 1947.


Flyinformation

Alle flyvninger er direkte fly med Air India. På internationale ruter til og fra København er både mad og drikke inkluderet på flyrejsen. Der er også små skærme, så man kan se film på flyrejsen. På ruten fra Delhi til Nicobarerne er der morgenmad inkluderet på rejsen. 

 

Flytider København:

 

Dag 1:

 • Afgang København kl. 19.50
  Ankomst Delhi kl. 07.30 (+1)

 

Dag 5:

 • Afgang Delhi kl. 05.25
  Ankomst Port Blair kl. 10.20*

 

Dag 12:

 • Afgang Port Blair kl. 10.40
  Ankomst Delhi kl. 14.55

 

Dag 15:

 • Afgang Delhi kl. 14.05
  Ankomst København kl. 17.50

 

*Der er teknisk mellemlanding uden flyskifte på vej til Port Blair.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Vejret

Klimaet på Nicobar- & Andaman-øerne er varmt og tropisk året rundt. Her er 2 årstider – monsunen og den tørre sæson. Det bedste tidspunkt at besøge øriget er i den tørre periode fra oktober til maj med gennemsnitstemperaturer på ca. 30 grader med lange og solrige dage. Badevandet ligger mellem 28-30 grader året rundt. Monsunen varer op til 120 dage – fra maj til september, og nedbøren varierer fra middel til kraftig og med en stærk vind.  

 

Visum

Der kræves visum til Indien, og at passet er gyldigt i mindst 6 mdr. efter hjemkomst. E-Tourist Visum kan søges online og koster ca. 25 USD: https://www.indianembassycopenhagen.gov.in/page/e-visa/

 

Diverse

Prisniveauet i Indien er yderst rimeligt, og man kommer ret langt for pengene.

 

Køreturene kan variere en del i tid afhængigt af lokal trafik på dagen.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende, fødselsdato, pasnr., udøbsdato på pas, hjemmeadresse og telefonnummer samt oplysninger om evt. tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til reception, evt. turleder eller Øster Lindets 24-timers døgnvagt på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Delhi t/r
 • Fly fra Delhi til Nicobarerne t/r
 • Mad og drikke på flyet + 20 kg bagage
 • Transfer fra lufthavn til Jim Corbett National Park t/r
 • Transfer fra lufthavn til Havelock Island på Andaman- og Nicobarøerne
 • Transfer fra lufthavn til Agra t/r
 • 2 overnatninger på 4* resort ved Jim Corbett National Park
 • 1 overnatninger på 4* hotel i Delhi
 • 6 overnatninger på 4* resort på Andaman- og Nicobarøerne
 • 1 overnatninger på 4* hotel i Port Blair
 • 3 overnatninger på 4* hotel i Agra
 • Morgenmad på alle hoteller
 • 1 x frokost og 1 x aftensmad på safari
 • Indgangsgebyr til Jim Corbett National Park
 • 2 x morgensafari og 1 x aftensafari i Jim Corbett National Park
 • Udflugt: Heldagsudflugt i Agra med Taj Mahal
 • Alle entréer i Jim Corbet National Park og i Agra
 • Engelsktalende guide på safari og udflugter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Enkeltværelsestillæg for hele turen: 6.900 kr.
 • Opgradering af resortet på Andaman- og Nicobarøerne til 4* Tilar Siro CGH Earth (Garden room balcony): 4.190 kr. pr. person ved 2 personer pr. værelse
 • Udflugt: Halvdagstur i Port Blair: 290 kr. pr. person
 • Udflugt: Halvdagstur til Elephant Conservation and Care Center: 350 kr. pr. person

 

Der tages forbehold for ændringer i flytider og hotelkapacitet.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. marts 2024 kl. 23:59

Rejse til Indien