Plesners Badehotel - i hjertet af Skagen

Sidste chance!

SÆRLIGT ÅBNINGSTILBUD: Vær de første til at besøge det nyrenoverede badehotel i Skagen med et ekstraordinært ophold i samarbejde med Plesners Badehotel. Hotel Plesner, hedder nu Plesners Badehotel og har siden efteråret 2023 gennemgået en stor renovering.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag på ophold på toppen af Danmark og oplev Skagens nyeste hotel, hvor der er kælet ekstra meget for detaljerne. Hotellet har den helt rigtige uformelle badehotelsstemning - og er ganske enkelt bare et sted, hvor man føler sig hjemme og godt tilpas. 

 

Hotellet er indrettet med helt nyt interiør - for blot at nævne nogle få, vil I til middagen sidde i smukke opgivelser og behageligt i Carl Hansens y-stole, for derefter at kunne sove som en drøm i hotellets helt nye, specialdesignede Carpe Diem senge. Værelserne, i hovedbygningen er indrettet med de populære Hästens senge.

 

Velkommen indenfor til et hyggeligt besøg i fantastiske, smukke rammer - hvor I får muligheden for at blive hotellets første gæster.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Helt ekstraordinært åbningstilbud: Besøg det nye badehotel, når det igen slår dørene op den 23. marts 2024 - ingen weekendtillæg på åbningsdagen
 • Nyd snacks, 3-retters gastronomisk middag, afstemt vinmenu i Restaurant Plesner med den erfarne køkkenchef Ronni Sørensen og restaurantchef Dennis Lak spidsen
 • Badehotellet ligger midt i Skagen tæt på de mange seværdigheder og havet

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Plesners snacks - ved ankomst til bordet i Restaurant Plesner
 • 3-retters gastronomisk middag i Restaurant Plesner
 • 3-retters vinmenu med 1 glas vin pr. ret - afstemt efter menu og årstid
 • Kaffe/the efter middagen
 • Plesners morgenbuffet med egne specialiteter
 • Fri adgang til motionsrum
 • Kaffe/the faciliteter under opholdet
 • Fri parkering og wi-fi

 

SPOTpris 925 kr. Normalpris 1.557 kr. Spar 40 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 23. marts 2024 til og med den 4. maj 2024.

 

BEMÆRK, så længe ledige værelser haves. Ingen weekendtillæg på åbningsdagen den 23. marts 2024 - Først til mølle!


Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Plesners Badehotel.

 

 • Tillæg ved overnatning fredage og lørdage og helligdage: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb: Adgang til ny wellnessafdeling i 2 timer: 75 kr. pr. person (Normalpris 150 kr.)
 • Opgradering til dobbeltværelse deluxe: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til superior værelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til dobbeltværelse i den originale og charmerende Plesnerbygning med udsigt: 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Der er i øvrigt mulighed for at købe en ekstra overnatning inkl. morgenmad for 900 kr. pr. værelse pr. nat inkl. morgenmadsbuffet. Spørg hotellet for denne mulighed.

 

Kæledyr er ikke tilladt.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Plesners Badehotel

Glæd jer til at besøge det helt nye Plesners Badehotel, der nu genåbner med plads til at byde mange flere gæster velkommen på deres skønne badehotel. Hotellet, der ligger i hjertet af Skagen, har udvidet, så de nu har 60 værelser, 7 hotellejligheder og 8 sommerhuse i Lille Skagen. Badehotellet fremstår nu i nye klæder, men er renoveret med stor respekt for den historie og sjæl, der er i de over 100 år gamle, fredede Plesner bygninger.

 

Når I ankommer til badehotellet tjekker I ind i den charmerende, lyserøde bygning. Her møder I det søde personale i receptionen, der følger jer til jeres værelse. En del af Plesners Badehotel er blevet gennemrenoveret (vækst af værelser) fra gulv til loft, og der er ikke gået på kompromis med kvalitet og detaljer indretningen og valget af interiør.

 

Hotellet har fået en lækker wellnessafdeling med plads til 8 personer af gangen med sauna, dampbad og en skøn wellnessbruser. Som en del af åbningstilbuddet I har mulighed for at tilkøbe adgang til wellness til halv pris og få lidt ekstra forkælelse for krop og sind i forbindelse med jeres ophold. Se mere under tilkøb.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo på et dejligt dobbeltværelse, der enten er beliggende i stueetagen eller på 1. salen. Her emmer der af charmerende badehotelstil med høje paneler og velvalgte møbler i maritim stil, der skaber den helt rette stemning. Værelserne er indrettet med særproducerede senge fra det svenske mærke, Carpe Diem, der producerer senge efter ønske og behov. Skal I bo i hovedbygningen, er værelserne indrettet med de behagelige Hästens senge. Stilen er gennemgående på hele værelset også på badeværelset, hvor der er unikke klinkegulve og smukt retro-armatur. 

 

Restaurant Plesner

Kvaliteten møder jer også, når I træder ind i Restaurant Plesner - og dét både for øjne og mund. Her kan I glæde jer til at sætte jer til rette i den smukke restaurant, der er belyst af designerlamper fra Louis Poulsen, og møbleret med blandt andet Carl Hansens y-stole ved bordene.

 

Restauranten er åben både til frokost og aften og tilbyder tavleretter og a la carte, der følger sæsonerne. Der er fokus på at bruge byens lokale produkter og specialiteter - og derfor er fisk og skaldyr naturligvis at finde på kortet.

 

I kan glæde jer til at besøge restauranten til aften, hvor I bliver budt velkommen af det venlige personale, der vil tage sig godt af jer. I spidsen for tjenerskabet, står den erfarne restaurantchef Dennis Lak, der tidligere har været hos bl.a. Munkebo Kro og Ruths Hotel. Også Dennis' hustru, Kirstine Lak, er en del af restauranten. Hende vil I møde til morgenbuffeten, der blandet andet byder på friskbrygget kaffe og lækre specialiteter.

 

Når I har sat jer til bords om aftenen, får I først serveret Plesners snacks og kan derefter se frem til den 3-retters, gastronomiske middag, der er anrettet på det eksklusive Royal Copenhagen stel. Til middagen serveres den tilhørende vinmenu, der er afstemt efter menu og årstid.

 

I køkkenet står den nye køkkenchef, Ronni Sørensen, der kommer med stor erfaring fra Svinkløv Badehotel og Ruths Hotel. Sammen med sit kokketeam kommer Ronni Sørensen til at forene det franske, moderne køkken og har store drømme og ambitioner for madoplevelsen. Kerneværdierne bliver 'gastronomi, uformel og kvalitet'. 

 

Godt at vide

Visionerne går videre på det nyrenoverede badehotel, hvor kvalitet og service går hånd i hånd. Hotellet tilbyder 24 timers bemanding for at gøre jeres ophold så bekvemt som muligt. I parkeringsgården kan I parkere jeres bil - henvend jer blot i receptionen ved ankomst (bemærk det er først til mølle). Der er også 7 ladestationer til el-biler (gebyr betales). Hotellet har ligeledes gjort mange tiltag, der gør det nemt for kørestolsbrugere at overnatte. 


Om området

Skal man opleve hel unik natur, er Skagen stedet at besøge. Et must er at opleve Grenen - hvor Skagerrak og Kattegat mødes, og hvor man kan stå med en fod i hvert hav og mærke naturens kræfter helt tæt på. Landskabet omkring Grenen byder på vandreoplevelser blandt alle Grenens seværdigheder, og undervejs kan man blive klogere på området. Badehotellet ligger i umiddelbar nærhed af klitterne og kun nogle få hundrede meter fra det brusende Vesterhav, så det er muligt at spadsere de få hundrede meter dertil.

 

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Her kan man virkelig få fornemmelsen af at stå på toppen af Danmark midt i et nærmest ørkenlignende naturfænomen. I kan også tage nordpå og besøge Den Tilsandede Kirke, eller som kirken rigtigt hedder Sct. Laurentii kirke. Her ses kun kirketårnet, men under jordoverfladen gemmer sig elementer fra kirkens gulv og fundamenter.

 

I 2014 fusionerede Skagen Museum, Anchers Hus og Drachmanns Hus under det fælles navn Skagen Kunstmuseer. Her kan I se nogle af de mest kendte og betydningsfulde værker fra skagensmalere som Anna og Michael Ancher, Laurits Tuxen og P.S. Krøyer.  Skagen byder også på andre museer, som Skagen Bunkermuseum, hvor I kan gå på opdagelse i en bunker fra Anden Verdenskrig.

 

Skagen er en rigtig fin handels- og havneby med hyggelige butikker og et levende havnemiljø, men en gåtur rundt i gaderne er i sig selv også en oplevelse. Her bliver øjet fanget af de mange ikoniske, gule huse med rødt tegl, de vajende stokroser og særligt om sommeren summer der af liv og glade dage, som var man taget tilbage til 1930’ernes badeferie.


Hotel-Plesner.jpg

Booking via: plesner@hotelplesner.dk - Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og tlf.nr. Der kan ringes til hotellet på tlf. 98 44 68 44 i hverdage mellem 08.00-14.00 (weekend lukket frem til uge 12). Evt. tilkøb bestilles direkte ved reservation af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 23. marts 2024 til og med den 4. maj 2024.

 

BEMÆRK, så længe ledige værelser haves. Ingen weekendtillæg på åbningsdagen den 23. marts 2024 - Først til mølle!

 

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Plesners snacks - ved ankomst til bordet i Restaurant Plesner
 • 3-retters gastronomisk middag i Restaurant Plesner
 • 3-retters vinmenu med 1 glas vin pr. ret - afstemt efter menu og årstid
 • Kaffe/the efter middagen
 • Plesners morgenbuffet med egne specialiteter
 • Fri adgang til motionsrum
 • Kaffe/the faciliteter under opholdet
 • Fri parkering og wi-fi

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Plesners Badehotel.

 

 • Tillæg ved overnatning fredage og lørdage og helligdage: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb: Adgang til ny wellnessafdeling i 2 timer: 75 kr. pr. person (Normalpris 150 kr.)
 • Opgradering til dobbeltværelse deluxe: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til superior værelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til dobbeltværelse i den originale og charmerende Plesnerbygning med udsigt: 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Der er i øvrigt mulighed for at købe en ekstra overnatning inkl. morgenmad for 900 kr. pr. værelse pr. nat inkl. morgenmadsbuffet. Spørg hotellet for denne mulighed.

 

Kæledyr er ikke tilladt.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Plesners Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Plesners Badehotel.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Plesners Badehotel

  Holstvej 4-8, 9990 Skagen
  Tlf.: 98 44 68 44 | CVR: 44097990 | plesner@hotelplesner.dk |

  Sidste chance: 03. april 2024 kl. 23:59

  Ophold på Plesners Badehotel