Spaoplevelse hos Samadhi Spa

Sidste chance!

Samadhi Spa ligger lige ved Kongens Nytorv og byder indenfor til en magisk spaoplevelse for 1 eller 2 personer. Vælg mellem 60 minutters massage for 1 person, forkælelsespakken eller tropehygge for 2 personer og afhold en skøn wellnessdag.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Uanset, om det er dig selv, der trænger du til at få løsnet op i kroppen eller en, du kender, som fortjener at blive forkælet fra top til tå, er Samadhi Spa stedet at tage hen.  Her får man tanket helt op på velvære-kontoen med skræddersyede spabehandlinger i de smukkeste omgivelser.

 

Sæt en wellnessdag i kalenderen og træd indenfor i den hyggelige oase for velvære hos Samadhi Spa. Glæd jer f.eks. til en skræddersyet massage, der efterlader jer fuldstændig afslappet og fri for smerter. Vælger I en af pakkerne, kan I desuden glæde jer til et behageligt fodbad og fodmassage, den varme saltstens sauna, forfriskninger, privat spabad, kropspeeling og meget mere. Læs mere om de eksklusive behandlingspakker nedenfor, og vælg den pakke, der passer bedst til jeres behov.

 

Om det er tid til egenomsorg, tid til en venindedag eller forkælelse til dig og kæresten, står de kompetente folk hos Samadhi Spa klar til at give jer en spaoplevelse i verdensklasse. Det vidner de flotte anmeldelser også om, da de på Trustpilot scorer 4,4 ud af 5 stjerner og Tripadvisor belønner dem med 4,5 ud af 5 stjerner. 

 

Der er desuden en helt ekstraordinær lang gyldighed på 3 år ved denne deal, så I har god tid til at finde en dag i kalenderen.


Vælg mellem:

 • Massage for 1 person (60 minutter)
  SPOTpris 495 kr. Normalpris 825 kr. Spar 40 %

 

 • Forkælelse deluxe pakken for 2 personer (90 minutter)
  SPOTpris 1.299 kr. Normalpris 2.195 kr. Spar 40 %

 

 • Tropehygge spa for 2 personer (135 minutter)
  SPOTpris 1.599 kr. Normalpris 2.645 kr. Spar 39 %

 

Værdibeviset kan indløses alle ugens dage kl. 10.00 - 22.00 til og med den 7. november 2026.


Om behandlingerne

60 minutters massage for 1 person:

 • Helkropsbehandling: Få behandling fra top til tå. Der rettes op på hver eneste muskel og smertepunkt, så du føler dig revitaliseret og forynget.
 • Personlig tilpasning: De erfarne massører tilpasser hver behandling til dine unikke behov. Vælg din yndlingsæteriske olie og oplev en massage, der er skræddersyet til dig.
 • Stressfri oplevelse: Slip af med stress og spændinger. Samadhis massage reducerer stressniveauer, lindrer smerter og efterlader dig fuldstændig afslappet.
 • Luksuriøs efterbehandling: Efter din foryngende massage kan du slappe af i den elegante lounge med en forfriskende smoothie i hånden. Den perfekte afslutning på en perfekt behandling.

 

Forkælelse deluxe pakken for 2 personer:

 • Eksklusiv dobbeltforkælelse: Skab Jeres Egen Wellness-Oplevelse!
 • Skræddersyede deluxe behandlinger: Vælg 2 luksuriøse behandlinger fra deluxe udvalget, herunder ansigtskur, fodmassage, kropsmassage eller en dybdegående helkropsmassage. Skræddersy jeres oplevelse efter jeres præferencer og mærk stressen forsvinde.
 • Privat Aloe Vera-Skumbad: Dyk ned i ren lykke med Samadhis lækre aloe vera-skumbad. Lad jer forkæle med boblende fornøjelse og nyd hinandens selskab i vores afslappende spabad.
 • Luksuriøse forfriskelser: Forkæl jeres smagsløg med de delikate smoothies og chokoladefondue. Nyd det bedste fra begge verdener og lad jer forkæle med et glas bobler. Ønsker I alkoholfrie alternativer? Bare nævn det ved booking, så sørger Samadhi Spa for det!
 • Fælles troperegn: Afrund jeres oplevelse med en forfriskende tur under troperegnen. Samadhi Spas egne peelings og produkter står til jeres rådighed, så I kan forlade spaen med silkeblød og strålende hud.
 • Varighed: Denne eksklusive behandling varer i 90 minutter og fortsætter med afslapning i den luksuriøse lounge. Her kan I fordybe jer i øjeblikket og forlænge jeres velværeoplevelse.

 

Tropehygge spa for 2 personer:

 • Velgørende fodbad og massage: Start rejsen med et luksuriøst fodbad beriget med kokospeeling efterfulgt af en afslappende massage. Lad dine fødder fordybe sig i ren lykke og vælg roen.
 • Dybdegående kropsmassage med aromaterapi: Nyd 1 times dybdegående kropsmassage, hvor de erfarne terapeuter bruger aromaterapi til at bringe dig i en tilstand af total afslapning. Lad dig fordybe i de helende dufte og mærk stress og bekymringer smelte væk.
 • Saltstens Sauna og Forfriskninger: Sæt gang i din blodcirkulation i saltstens saunaen, og lad dig forkæle med forfriskende drikkevarer. Oplev varmen og lad spændingerne forsvinde som dug for solen.
 • Privat spabad med luksuriøst Aloe vera skumbad: Slap af i et privat spabad, mens du forkæles med chokoladefondue, en forfriskende smoothie og et glas bobler. Lad luksusen omfavne dig, mens du nyder det varme vand og de skummende bobler.
 • Afsked med friskhed: Afslut din paradisiske oplevelse med et herligt brusebad, ledsaget af de eksklusive kropspeelinger og produkter. Din hud vil føles silkeblød og fornyet.
 • Varighed: Denne eksklusive behandling varer ca. 135 minutter, hvor du kan glemme alt om regn og rusk og i stedet give dig hen til tropisk varme og velvære.

 

Invester i dit velvære - slå til nu og book din/jeres magiske spaoplevelse!


Om Samadhi Spa

Samadhi Spa er en oase for total afslapning og velvære i hjertet af København. Her tilbydes du en lang række dybdegående behandlinger, spaoplevelser, massager med mere i en magisk og eventyrlig atmosfære.

 

Samadhi stammer fra sanskrit og beskriver en følelse af helhed. En følelse, hvor din krop er afslappet, dit sind er roligt og dine tanker er helt frie. Hos Samadhi Spa er det målet at give dig den bedste behandling i unikke og afslappende omgivelser, så du går derfra med fornyet energi og med en følelse af velvære og helhed.

Der skal bookes tid via hjemmesiden eller ved at ringe på 33 91 10 90. Husk at oplyse, der er tale om en SPOTdeal.

 

Afbestilling skal ske senest 24 timer inden behandlingen starter.

 

Ved udeblivelse fra behandlingen, vil dit værdibevis blive betragtet som indløst.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses alle ugens dage kl. 10.00 - 22.00 til og med den 7. november 2026.

Én unik kode gælder til den valgte behandling.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til SAMADHI SPA ApS.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  SAMADHI SPA

  Rådhusstræde 1, 1466 København K
  Tlf.: 33 91 10 90 | CVR: 30820800 | celina@samadhi-spa.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 28. november 2023 kl. 23:59

  Magisk spaoplevelse hos Samadhi Spa