Stegt flæsk på Bar 23

Sidste chance!

Glæd dig til vaskeægte krostemning med dette eksklusive tilbud, når Bar 23 serverer stegt flæsk, kartofler og persillesovs ad libitum til en særdeles god pris. Bar 23 er garant for kolde øl, gode madoplevelser og hyggelig stemning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Besøg Bar 23 i august eller september måned, og glæd dig til en traditionsrig madoplevelse. Bar 23 finder du i Pilekroens oprindelige lokaler, og baropsætningen er naturligvis lavet med respekt for stedets lange historie. Her har de et stort udvalg af fadøl og drinks til overkommelige priser - og som noget helt særligt i sensommeren er prisen gjort endnu mere overkommelig.

 

Glæd dig til at smage deres veltilberedte flæsk med kartofler og persillesovs. Det er ikke uden grund, at denne utrættelige middagsfavorit har været kåret til hele Danmarks nationalret, og hos Bar 23 ved de virkelig, hvordan denne klassiker skal serveres med sprødt flæsk, smagfuld sovs og rigeligt af det hele.


Du får:

 • Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs


SPOTpris 115 kr. Normalpris op til 175 kr. Spar op til 34 %

 

Værdibeviset kan indløses TIRSDAG, TORSDAG OG FREDAG kl. 17.00 - 20.00 til og med den 1. februar 2024. Booking på forkerte dage vil automatisk blive annulleret af Bar 23.


Om Bar 23

Det tidligere Pilekroen og nuværende Bar 23 er et hyggeligt mødested lige ved Søndermarken, hvor Frederiksberg-borgere gennem tiden er kommet pga. den gode stemning og personlige betjening.

 

Som beværtning går stedet mere end 100 år tilbage i tiden, og nogle af stamkunderne har fejret deres dåbsfest på stedet. I 60′erne og 70′erne kom personligheder som Dirch Passer og Oswald Helmuth forbi hver aften efter deres optræden på ABC-teatret, og de havde deres eget stambord nr. 8, der også går under navnet Dirch Passer-bordet.

Du booker bord online senest 24 timer før. Oplys at der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses - ellers kan du miste din reservation.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses TIRSDAG, TORSDAG OG FREDAG kl. 17.00 - 20.00 til og med den 1. februar 2024. Booking på forkerte dage vil automatisk blive annulleret af bar 23.

Én unik kode gælder til:

 • Stegt flæsk ad libitum med persillesovs og kartofler for 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bar 23.

 

      Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

      Bar 23

      Pile Allé 23 , 2000 Frederiksberg

      Sidste chance: 15. december 2023 kl. 23:59

      Stegt flæsk ad libitum