Belgisk klassiker med muslinger og pommes frites

Sidste chance!

Midt i København mellem Rådhuspladsen og Ørstedsparken finder du den hyggelige Bistro Gustav, hvor du kan nyde den dejlige ret Moules Frites med friske, smagfulde muslinger dampet i hvidvin serveret med sprøde pommes frites.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bistro Gustav i Indre By inviterer for første gang SPOTdeals kunder på den klassiske, belgiske ret Moules Frites til en særdeles fordelagtig pris.


Hos danskerne er Moules Frites er en yndet café-spise, hvor de friske, smagfulde muslinger bliver dampet i hvidvin med timian, urter og citron og serveret med sprøde pommes frites. Retten rammer plet hos de fleste, og du får derfor en uimodståelig undskyldning for at invitere kæresten eller vennerne på et dejligt måltid hos Bistro Gustav.


Du får:

 • Moules Frites hos Bistro Gustav

 

SPOTpris 65 kr. Normalpris: 199 kr. Spar 67 %

 

Værdibeviset kan indløses torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17:30 til og med den 24. november 2023. OBS: Restauranten holder lukket den 19. oktober 2023.


Om Bistro Gustav

Midt i København mellem Rådhuspladsen og Ørstedsparken finder du den hyggelige Bistro Gustav.

 

Her er du sikret et solidt og velsmagende måltid, hyggelige omgivelser og gode drinks, hvis tørsten melder sig. Køkkenet serverer alle dage klassisk bistro-mad som f.eks. Chili con carne, dagens gryderet, burger og selvfølgelig den populære Moules Frites. 

I har bordet i maks 1,5 time.

 

Det er ikke nødvendigt at bestille bord, før du ankommer, da der køres efter først-til-mølle princippet. OBS: Det er dog nødvendigt med bordbestilling, hvis I vil indløse den 23. eller 24. november 2023. Bestil bord på mail til bistrogustav@gmail.com.

 

Husk at medbringe dit værdibevis printet eller på mobil ved indløsning.

 

Det er ikke muligt at kombinere denne deal med andre deals/tilbud.

 

Billedet er vejledende.

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af gyldighedsperioden.

 

Værdibeviset kan indløses torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17:30 til og med den 24. november 2023. OBS: Restauranten holder lukket den 19. oktober 2023.

Én unik kode gælder til:

 • Moules Frites hos Bistro Gustav

 

Det er nødvendigt med bordbestilling, hvis I vil indløse værdibeviset den 23. eller 24. november 2023. Bestil bord på mail til bistrogustav@gmail.com.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Turesen.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bistro Gustav

  Teglgårdstræde 5, kld. , 1452 København K , kontakt@bistrogustav.dk

  Sidste chance: 25. september 2023 kl. 23:59

  Moules Frites hos Bistro Gustav