Vin og snacks

Sidste chance!

Groth & Persson er en eksklusiv vinbar i Kattesundet i en af de ældste dele af København bare 100 meter fra Strøget. Her bydes du indenfor til 2 glas bobler, hvidvin eller rødvin samt snacks.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Groth & Persson er en eksklusiv vinbar i hjertet af København, hvor de nyrenoverede og smukke lokaler emmer af god stemning. Det er den optimale ramme for at læne sige tilbage og lade de liflige dråber af hvidvin, rødvin eller bobler forkæle dine smagsløg. Og vinen bliver naturligvis kun bedre af godt selskab, så inviter endelig kæresten eller vennerne med på et glas inden I skal ud at spise eller som en afrunding på shoppingturen.

 

Du har også mulighed for at besøge vinkælderen, der er indrettet med loungemøbler, vintønder og barstole, så der på bedste vis kan nydes vin i den rette atmosfære.


Vælg mellem:

 • 2 glas bobler (Prosecco Brut, Extra Dry eller Rosé) med snacks
  SPOTpris 99 kr. Normalpris 175 kr. Spar 43 %

 

 • 2 glas Pinot Grigio eller Chardonnay med snacks
  SPOTpris 99 kr. Normalpris 143 kr. Spar 30 %

 

 • 2 glas Merlot doc Piave eller Cabernet doc Piave med snacks
  SPOTpris 99 kr. Normalpris 143 kr. Spar 30 %

 

Værdibeviset kan indløses onsdag kl. 14:00 - 20:00 samt torsdag, fredag og lørdag kl. 14:00 - 22:00 til og med den 25. december 2023.


Om Groth & Persson Vinbar

Stedet er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson. Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 11 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine.

 

Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.

 

Derfor er dine smagsløg i utroligt gode hænder, når du får serveret vin hos Groth & Persson.

Du skal booke bord senest 1 dag før ved at skrive en mail til info@grothpersson.com. Husk at nævne, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses onsdag kl. 14:00 - 20:00 samt torsdag, fredag og lørdag kl. 14:00 - 22:00 til og med den 25. december 2023.

Én unik kode gælder til 2 glas af den valgte type vin.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Groth & Persson Vinbar.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Groth & Persson Vinbar

  Kattesundet 10, 1458 København K
  Tlf.: 24 64 34 14 | CVR: 37168645 | info@grothpersson.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 04. oktober 2023 kl. 23:59

  Vin og snacks hos Groth & Persson