KRYDSTOGT FRA ATHEN TIL GENOVA

Sidste chance!

Tag med på dette spændende krydstogt i Middelhavet med anløb i Grækenland, Malta og Italien. Der venter tid til selvforkælelse ombord på det flotte krydstogtskib, og der er masser af spændende oplevelsesmuligheder i land.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kom vidt omkring i Middelhavet på denne skønne efterårstur, der byder på en fantastisk blanding af natur, historie og kultur. I flyves til Athen og køres til skibet, MSC Musica, der venter i havnebyen Piræus. De næste ni dage fragter hun jer rundt til fire forskellige øer og det italienske fastland, inden endestationen, Genova, nås den 13. november. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Tag på et dejligt efterårskrydstogt sydpå
 • Oplev byer og øer i både Grækenland, Malta og Italien
 • Bo på et fantastisk krydstogtskib med et væld af faciliteter ombord

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København - Athen og fra Milano - København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - skib t/r
 • 8 overnatninger ombord på MSC Musica i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 5. november 2023:

 • Indvendig kahyt Fantastica, IR1, ca. 14 m2, dæk 5-11
  SPOTpris 7.990 kr.
 • Udvendig kahyt Fantastica, OR1, ca. 17 m2, dæk 5
  SPOTpris 9.990 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BR2, ca. 15 m2, dæk 10-14
  SPOTpris 11.990 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BL1, ca. 18 m2, dæk 8-9
  SPOTpris 12.490 kr.
 • Balkonkahyt Aurea, BA, ca. 18 m2, dæk 9-11
  SPOTpris 13.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes på forhånd eller på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer


Kahytstyper Fantastica og Aurea

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet, ligesom følgende services også indgår:

 

 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling

 

Ved tilkøb af Aurea får I samme ydelser som i Fantastica samt:

 

 • ”My Choice Dining” med flexible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og eksklusivt soldæk
 • Gratis udbringning af room service
 • Priority boarding
 • Badekåbe og tøfler i kahytten
 • Velkomstpakke med prosecco og chokolade

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

5. november: Fly til Athen og transfer til skib for check in. 22:00 Afgang Piræus
6. november: 08:00 – 18:00 Santorini, Grækenland
7. november: 08:00 – 18:00 Mykonos, Grækenland
8. november: På havet
9. november: 08:00 – 18:00 Valletta, Malta
10. november: 08:00 – 18:00 Siracusa/Sicilien, Italien
11. november: 08:00 – 18:00 Salerno, Italien
12. november: 08:00 – 18:00 Civitavecchia/Rom, Italien
13. november: 08:00 Ankomst Genova. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

 

På Santorini og Mykonos foregår landgangen med mindre tenderbåde.

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Rejsen inkluderer fly og transfers t/r.

 

Flytider:

 • Afgang København kl. 08.30
  Ankomst Athen kl. 12.40
 • Afgang Milano kl. 20.00
  Ankomst København kl. 22.05

 

Der må forventes ventetid i lufthavnen på hjemrejsen.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Rejsebeskrivelse

Skibet forlader Piræus den første aften, og allerede næste morgen anløbes vidunderlige Santorini. Den vulkanske ø med de velkendte blå og hvide huse, der har prydet postkort i årtier, vil charmere jer med sin fortryllende lagune, sine spektakulære lavastrande og hyggelige små byer med smalle, snoede gader. Der hviler en særlig afslappende atmosfære over øen, der for mange er indbegrebet af det ”rigtige og autentiske” Grækenland.

 

Mykonos indbyder til en gåtur gennem hovedbyens labyrintiske gader. Her møder I masser af fotoværdige motiver i form af malede døre, små kapeller og balkoner fyldt med farverige blomster foruden de berømte vindmøller, der er øens vartegn. De stammer fra det 16. århundrede, hvor Mykonos var et handelscentrum på ruten mellem Venedig og Asien. I kan også besøge det Antikke Grækenland ved at sejle til den lille naboø, Delos, der siges at være fødestedet for den græske gud Apollo og derfor var den helligste ø i Grækenland. I dag er øen et åbent museum med mange interessante arkæologiske fund.

 

Nu forlades Grækenland, og der sejles vestpå til Malta, som er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik.

 

Den fjerde og sidste ø, I skal besøge, er Sicilien, hvor der lægges til i Siracusa. Det er ikke for at prale, at byens indbyggere ofte anvender udtryk som ”ældste”, ”største” og ”bedst bevarede” om de mange seværdigheder i deres by. Disse superlativer er nemlig retvisende i byen, der har et af de største teatre i hele den antikke græske verden, katakomber langt større end Roms, et af Italiens største romerske amfiteatre og en af de mest komplette befæstninger fra den græske æra. Føj dertil en katedral med en hel mur dannet af søjlerne i et gammelt tempel til ære for Athena, Siciliens næstvigtigste arkæologiske museum og fascinerende stenbrud, hvor romerne og grækerne fandt sten til deres enorme komplekser – så er det ikke svært at forstå, at Siracusa er på mange historie- og arkæologiinteresseredes ”must see”-liste. Som en ekstra bonus er Siracusa ikke en forladt by, som det er tilfældet med mange andre antikke byer. Her er der stadig liv i gaderne, så fortiden og nutiden smelter sammen til en hel særlig blanding.

 

Turen går videre til den berømte Amalfikyst, som er en af juvelerne på Italiens lange støvleformede kyststrækning. Her ligger flere fascinerende byer med farverige bygninger på bakketoppe og bjergsider, hvorfra I har uforglemmelige udsigter. Det er kystens største by, Salerno, der anløbes. Byen er mindre kaotisk end storbyen Napoli, der ligger længere mod nord, og dermed er Salerno en mere afslappende oplevelse. Byen har en mindre, hyggelig historisk bykerne med smalle, snoede gader og en flot katedral. Langs kysten ligger flere maleriske byer med velklingende navne som Positano, Sorrento og selve Amalfi, der var en af de store sømagter i Middelalderen. Amalfi blev ødelagt af et jordskælv i 1343, men dens tidligere storhed fornemmes stadig i dag, hvor smuldrende ruiner blander sig med de hvidkalkede huse og skaber en sjov kulisse for en gåtur. Fra Salerno er det også muligt at besøge Pompeji, der blev begravet under aske og lava, da Vesuv gik i udbrud i år 79.

 

Rejsens sidste anløb er i Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen en gang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

 

Og så er I fremme i Genova, hvor I forlader skibet og køres i lufthavnen for hjemrejse efter en afslappende, men begivenhedsrig rejse.


Skibet

Turen sejles med det velkendte MSC Musica. Det tilhører rederiets ”Musica klasse” og er et mellemstørrelsesskib, der medtager op til ca. 3.000 passagerer. Det er et flot skib med indbydende interiør og smarte løsninger.

 

På skibet har I adgang til 8 forskellige lounger og barer, hvor I i flere af dem kan nyde musik hver aften. MSC Musica har naturligvis også et flot teater, hvor der hver aften er fri adgang til shows eller konkurrencer. Skibets kasino er også et område, der trækker folk hver aften.

 

Ombord på MSC Musica kan I også være aktive. Der er fri adgang til skibets fitnesscenter, som nok byder på skibets flotteste udsigt. Derudover er der fri adgang til joggingbane, minigolf og squashbaner. Der er også en meget flot spa og wellnessafdeling, hvor I mod betaling kan få adskillige behandlinger eller adgang til spaområdet. På pooldækket har I udover en dejlig pool også flere jacuzzis. Til afslapning er der biograf, bibliotek og shoppingområde.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Musica er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller I kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibeviser. 

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pris pr. person 2.320 kr.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Pris pr. person 3.200 kr.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Pris pr. person 4.400 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pris pr. person 1.040 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Athen til Genova med MSC Musica tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Der tages forbehold for annullering ved for få tilmeldte.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Athen og fra Milano - København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - skib t/r
 • 8 overnatninger ombord på MSC Musica i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes på forhånd eller på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Købet kan ikke fortrydes

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. juni 2023 kl. 23:59

Krydstogt i Middelhavet