Autentisk ferieliv i Peloponnes

Sidste chance!

Peloponnes i Grækenland er et oplagt rejsemål, når I ønsker at kombinere badeferie med autentisk, græsk charme og kulturelle indspark. I kommer til at bo i Tolo, der er kendt for sit hyggelige lokale liv og afslappende feriestemning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En ferie indbegrebet af Grækenland! Tolo ligger med al sin charme og græske hygge på halvøen Peloponnes i det sydlige Grækenland. Her kan I opleve det autentiske ferieliv fra sin skønneste side.

 

Hver morgen sejler fiskerne stadig ud fra den lokale havn for at fange dagens fisk til de lokale tavernaer. Kan I lide fiskeretter, er I kommet til det helt rette sted.

 

På stranden kan I dase og slappe af. Det krystalklare vand giver jer med garanti lyst til en dukkert, mens solens stråler bager fra en skyfri himmel.

 

 

Særligt for denne rejse

 

 • Oplev den charmerende by Tolo, der ligger på den græske halvø Peloponnes i det sydlige Grækenland
 • 2 spændende udflugter inkluderet i prisen
 • Hyggeligt familiedrevet hotel tæt på stranden og mange gode tavernaer

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København – Athen t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Flisvos Royal (kat 3+)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Den græske ånd
 • Udflugt – Bådtur til Hydra/Spetses
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 10. august 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 17. august 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 24. august 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 31. august 2023
SPOTpris 3.999 kr.

 

Den 7. september 2023 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 14. september 2023 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 21. september 2023 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 28. september 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 5. oktober 2023
SPOTpris 3.999 kr.

 

København:

 

Den 10. august 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 17. august 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 24. august 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 31. august 2023
SPOTpris 3.999 kr.

 

Den 7. september 2023 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 14. september 2023 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 21. september 2023 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 28. september 2023
SPOTpris 4.299 kr.

 

Den 5. oktober 2023
SPOTpris 3.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

  Tilkøb

  Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

   

  • Opredning barn (2-13,99 år)
   SPOTpris 3.499 kr.

   

  Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

   

  Tilkøb og tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

   

  • Afbestillingsforsikring: 349 kr.
  • Årsrejseforsikring: 249 kr.
  • Transport til og fra hotel: 290 kr.
  • Mad om bord på flyet: 200 kr.
  • Bagage (15 kg t/r): 250 kr.

   

  Se flyinformation længere nede. 


  Flisvos Royal

  På Flisvos Royal kan I springe i den skønne pool, dase på solstolen eller nyde en kølig drink fra baren. Her bliver I mødt af en hyggelige og familiær stemning, hvor service altid er i højsædet.

  Hotellet ligger kun få skridt fra Tolos dejlige strandstrand, hvor I kan slappe af i solen eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Et par hundrede meter fra hotellet mod den lille bådhavn ligger restauranter og tavernaer på stribe.

   

  Sådan skal I bo

  I kommer til at bo på et dobbeltværelse med balkon eller terrasse med udsigt til enten haven eller poolen. Værelset er indrettet med køleskab, safeboks, tv, wi-fi, telefon og aircondition samt separat bad/toilet med hårtørrer.

   

  Godt at vide 

  Der er gratis wi-fi på hele hotellet inklusiv på værelserne. 

   

  Det er muligt at leje pool- og strandhåndklæder (mod betaling, ved tilgængelighed).

   

  Hotellet har egen restaurant og bar.

   

  Morgenmad 

  Opholdet er inklusiv morgenmad, der serveres i hotellets restaurant.


  Udflugter 

  På jeres ferie kan I se frem til to spændende udflugter, der er inkluderet i prisen.

   

  Den græske ånd:

  På denne heldagstur skal I opleve "Den græske ånd", der tager jer på tur rundt i Peloponnes. Udflugten starter ved Epidaurus, hvor der ligger et af de bedst vedligeholdte teatre, som har en akustik som ingen andre, samt oldgamle templer.

   

  Efterfølgende kører bussen til Nafplio, som er Grækenlands første hovedstad. Få et kig på de idylliske græske gader, og opleve de tyrkiske moskéer, venetianske paladser eller græske akropoliser. Der er også mulighed for en gåtur til den smukke havn.

   

  Herefter kører I videre til vinsmagning, der vil finde sted ved Koroniotis, som siden 1999 har lavet deres egne 7 forskellige vine. Ejeren vil personligt fortælle om tankerne bag vinene, og der vil selvfølgelig være mulighed for at smage lidt af de forskellige vine, samt se de store vinmarker. Og hvis man bliver fristet, kan man også købe en flakse eller to med hjem.

   

  Som prikken over i’et slutter dagen af med en sand græsk middag. Middagen finder sted på en familieejet taverna, som laver alt maden fra bunden. Familien, med deres smittende humør, vil forberede traditionel græsk mad og med græsk musik, der bliver spillet under og efter middagen, er der rig mulighed for, at I kan få lært lidt græsk zorba dans.

   

  Bådtur til Hydra/Spetses:

  På bådturen skal I opleve to smukke og hyggelige øer. Båden sejler ud fra Tolo havn og sætter kurs mod en af Grækenlands hyggeligste små-øer; Hydra. Her er al motor trafik forbudt, så alt ånder fred og idyl. Gå på opdagelse i de små hyggelige gader eller nyd en frokost på en lokal taverna.

   

  Efter lidt tid på havet lægges der til kaj ved endnu en perle, nemlig øen Spetses. Her kan I tage en dukkert i det krystalklare vand eller besøge øens hyggelige museum.


  Om området 

  Tolo har i mange år været forbeholdt de lokale grækere, der selv har elsket at holde ferie her. Flere hoteller ligger lige i vandkanten, og byen emmer af både feriestemning og autentisk liv. 

   

  På den hyggelige hovedgade har I alt, hvad I behøver. Små hyggelige butikker og restauranter, som de lokale også elsker. Her kan I rigtig nyde livet i et stille og roligt tempo – helt perfekt til en afslappende ferie.

   

  Har I lyst, kan I også besøge Athen, der ligger omkring 2 timers kørsel fra Tolo. Byen byder både på imponerende historie og masser af spændende, moderne oplevelser og gode shoppingmuligheder.


  Flyinformation 

   

  Flytider Billund:

  • Afgang fra Billund kl. 07.00
   Ankomst Athen kl. 11.35
  • Afgang fra Athen kl. 12.35
   Ankomst Billund kl. 15.20

   

  Flytider København:

  • Afgang fra København kl. 08.10
   Ankomst Athen kl. 12.25
  • Afgang fra Athen kl. 14.50
   Ankomst København kl. 17.10

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 


  Tryghedspakke

  Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

  Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

   

  Ombooking af din ferie

  Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

   

  Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

   

  Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

   

  24 timers råd og vejledning

  Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


  Om Bravo Tours

  Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

   

  Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

   

  Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

   

  Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

   

  Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

   

  Én unik kode gælder for 1 person. 

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København – Athen t/r
  • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Flisvos Royal (kat 3+)
  • Morgenmad
  • Udflugt – Den græske ånd
  • Udflugt – Bådtur til Hydra/Spetses
  • Dansktalende rejseleder
  • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling min 60 dage før afrejse

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

   

  Tilkøb

  Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

   

  • Opredning barn (2-13,99 år)
   SPOTpris 3.499 kr.

   

  Tilkøb og tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

  • Afbestillingsforsikring: 349 kr.
  • Årsrejseforsikring: 249 kr.
  • Transport til og fra hotel: 290 kr.
  • Mad om bord på flyet: 200 kr.
  • Bagage (15 kg t/r): 250 kr.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Købet kan ikke fortrydes

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S

   

  Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

   

  Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

   

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Bravo Tours 1998

   Bethaniagade 40, 7400 Herning
   Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 02. juni 2023 kl. 23:59

   Rejse til Peloponnes i Grækenland