Kreta med All Inclusive

Sidste chance!

Hvidkalkede landsbyer, lyserøde strande, oceanblåt hav og sortgrønne oliven. Kreta er én stor farvepalet, der breder sig over et hav af nuancer blandt den smukke natur, i de små bugter og rundt i flere af de lokale byer. Bo tæt på Kretas længste strand.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er ikke uden grund, at Grækenlands største ø er en af danskernes græske feriefavoritter. Kreta er én stor farvepalet, der breder sig over et hav af nuancer blandt den smukke natur, i de små bugter og rundt i flere af de lokale byer. 

 

I kommer til at bo tæt på Georgioupoli, der er en idyllisk fiskerlandsby på den nordvestlige del af Kreta. Området er især kendt for sine lange, fine sandstrande og lave, krystalklare vand. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Nyd hyggeligt feriebyliv med udsigt til Kretas ”hvide bjerge”
 • Tæt på Kretas længste strand
 • All Inclusive 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København – Kreta t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse med udsigt til haven på Summer Beach (kat 3+)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 26. maj
SPOTpris 4.499 kr. Normalpris 7.699 kr. Spar 41 %

 

Den 2. juni
SPOTpris 4.799 kr. Normalpris 7.599 kr. Spar 36 %

 

Den 9. juni
SPOTpris 4.799 kr. Normalpris 7.599 kr. Spar 36 %

 

Den 16. juni
SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 8.099 kr. Spar 38 %

 

Den 11. august
SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.099 kr. Spar 29 %

 

Den 18. august
SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.099 kr. Spar 29 %

 

Den 25. august
SPOTpris 5.499 kr. Normalpris 7.999 kr. Spar 31 %

 

Den 1. september
SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 26 %

 

Den 8. september
SPOTpris 5.799 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 25 %

 

Den 15. september
SPOTpris 5.799 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 25 %

 

Den 22. september
SPOTpris 5.799 kr. Normalpris 7.699 kr. Spar 24 %

 

Den 29. september
SPOTpris 5.499 kr. Normalpris 7.399 kr. Spar 25 %

 

 

København:

 

Den 26. maj
SPOTpris 4.499 kr. Normalpris 7.699 kr. Spar 41 %

 

Den 2. juni
SPOTpris 4.799 kr. Normalpris 7.599 kr. Spar 36 %

 

Den 16. juni
SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 8.099 kr. Spar 38 %

 

Den 11. august
SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.099 kr. Spar 29 %

 

Den 18. august
SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.099 kr. Spar 29 %

 

Den 25. august
SPOTpris 5.499 kr. Normalpris 7.999 kr. Spar 31 %

 

Den 8. september
SPOTpris 5.799 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 25 %

 

Den 15. september
SPOTpris 5.799 kr. Normalpris 7.799 kr. Spar 25 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning barn (2-10,99 år)
  SPOTpris 2.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours. 

 

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

Summer Beach

Blot få minutters gang fra Georgioupolis bytorv og ca. 500 meter fra byens fiskehavn ligger hotel Summer Beach. Udover en placering nær by- og havneliv, er en af hotellets nærmeste naboer Kretas længste strand. Modsat mange af strandene vest for Chania får I her en fin, gylden sandstrand.

 

Er I på udkig efter en afslappende ferie med All Inclusive, dase-dage på stranden, hyggelige stunder ved poolen krydret med smukke udsigter og charmende landsbyliv? Så bor I helt rigtigt på Summer Beach!

 

Hotellet har en udendørs swimmingpool med børnepool samt en indendørs pool. I forbindelse med den indendørs pool finder I også en spa – perfekt til ekstra selvforkælelse med bl.a. sauna, jacuzzi og muligheder for at tilkøbe forskellige behandlinger som massage og diverse skønhedsbehandlinger.

 

Feriens hovedmåltider serveres fra hotellet buffetrestaurant, men i løbet af dagen kan I forsyne jer med både drikkevarer og snacks fra hotellets bar og poolbar, hvor personalet står klar til at betjene jer.

 

Hotellet har solstole og solsenge tilgængelige på stranden, som er gratis for hotellets gæster at benytte. Der er dog begrænset antal, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. På stranden kan I fortsat nyde godt af All Inclusive – hotellet har nemlig All Inclusive-drikkevarer direkte på stranden.

 

Fra Georgioupoli er der en smuk udsigt til ’Lefka Ori’ – eller ’de hvide bjerge’, som ligger centralt på øen længere mod vest. 

 

Sådan skal I bo

Hotellet er renoveret i 2018, og værelserne fremstår derfor lyse og med moderne interiør.

 

I bor i superior dobbeltværelser med balkon/terrasse og haveudsigt. Værelset er indrettet med separat bad/toilet, toiletartikler, hårtørrer, satellit-tv, aircondition, safebox (mod betaling), køleskab samt en elkedel. Værelserne er 18-20 m2.

 

Godt at vide

Prisen for at leje safebox er ca. 17 euro pr. uge. Fra hotellet tager det ca. 20-25 minutter at køre til Rethymnon og 40 minutter at køre til Chania.

 

Du kan forudbestille transfer med Bravo Tours eller tage en taxa fra lufthavnen til/fra hotellet. En taxa koster ca. 70 euro pr. vej. 

 

All Inclusive

Måltider:

 • Serveres fra hotellet restaurant fra buffet
 • Morgenmad: Kl. 07.30-10.30
 • Frokost: Kl. 12.30-14.30
 • Aftensmad: Kl. 19.00-21.00

 

Mellemåltider:

 • Fra hotellets poolbar serveres der lette snacks i følgende tidsrum: Kl. 11.00-12.30 samt kl. 14.00-16.00

 

Drikkevarer:

 • Følgende drikkevarer af nationale mærker er inkluderet i All Inclusive-programmet: Vand, sodavand, øl, vin, te, kaffe samt et udvalg af drinks med whisky, vodka, rom, gin og tequila
 • Spiritus af internationale mærker samt øvrige drikkevarer kan være mod betaling

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

All Inclusive slutter kl. 12.00 på hjemrejsedagen. 


Mere om området

Georgioupoli har en suveræn placering i en smuk bugt fyldt med eukalyptustræer og et smukt bjerglandskab i ryggen. Det tiltrækker flere vandre-turister til området. Derudover er det især den lange strand, som gør området til et yndet turistmål.

 

Georgioupoli ligger imellem de to større byer; Chania ca. 35 km mod vest og Rethymnon godt 22 km mod øst. Infrastrukturen i området er rigtig god, og det er derfor nemt at komme fra Georgioupoli til de nærliggende byer med bus, bil eller taxa.

 

Georgioupolis strand betragtes som Kretas længste strand – hele 10 km kun afbrudt af enkelte lettere stenede områder. Ellers er det fint, gyldent sand, der møder jer, når I går til stranden. Den høje vandkvalitet betyder, at stranden er blevet udstyret med et blåt flag. Der er livreddere på stranden i dagtimerne over sommeren.

 

Mellem stranden og byen finder I en flere kilometerlang strandpromenade, som indbyder til hyggelige gåture.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 16.35
  Ankomst Kreta kl. 21.10
 • Afgang fra Kreta kl. 22.10
  Ankomst Billund kl. 00.50

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 16.00
  Ankomst Kreta kl. 20.25
 • Afgang fra Kreta kl. 21.25
  Ankomst København kl. 23.55

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Kreta t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse med udsigt til haven på Summer Beach (kat 3+)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og Københavns lufthavn – ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning barn (2-10,99 år)
  SPOTpris 2.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours. 

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 21. april 2023 kl. 23:59

  Rejse til Kreta