Verden ifølge Pelle i Tivolis Koncertsal

Sidste chance!

Oplev YouTube-fænomenet ”Pelle” i sit eget musikalske one-child comedyshow i Tivolis Koncertsal 22. april. Her vil ”fem og et halvt år gamle” Pelle ytre stærk satirisk samfundskritik sammen med hans gode venner, som alle spilles af Trine Gadeberg.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Trine Gadebergs populære satirefigur, “Pelle”, har over ni millioner visninger på Facebook og YouTube og har medvirket i en række optrædener hos de danske revyer.

I oktober 2022 var der premiere på figurens allerførste one-child comedyshow med titlen Verden ifølge Pelle, der også inviterer andre af Trine Gadebergs velkendte karakterer med på scenen.

Med mere end 20.000 solgte billetter og 35 shows med fyldte sale i løbet af de seneste måneder forlænges den succesfulde turné nu med 15 ekstra shows i foråret 2023.

Publikum er vilde med Trine Gadeberg og den ”fem og et halvt år gamle” Pelle, når harsk samfundskritik og satire strømmer igennem videoerne på YouTube - og hele efteråret har den ukronede revydronning for første gang haft “Pelle” med under armen på landevejen og rejst Danmark rundt med sit one-child comedyshow, Verden ifølge Pelle.


Du får:

 • 1 billet til Verden Ifølge Pelle i Tivolis Koncertsal 22. april 2023.


SPOTpris 299 kr.


Bemærk:
Værdibeviset gælder som entrébillet til Tivoli.

 

Værdibeviset kan indløses den 22. april 2023, hvor koncerten foregår. 


Mere om Pelle
Pelle” fik sit helt store gennembrud på de sociale medier med sin nytårstale i 2020, der fik over tre million visninger og 70.000 delinger på Facebook, og når han træder på scenen de næste måneder, kan publikum glæde sig til, at han med sit barnesprog gengiver samtaler, han overhører sine forældre have, om alt fra krig, klima og pandekager.

Han er dog ikke alene, og gæster kan derfor også se frem til at møde hans gode venner, der vil være med på scenen.

Alle rollerne spilles af Trine Gadeberg, og vennerne, der kommer forbi, er blandt andet den 81-årige enke Emma Poulsen, der har en glubende appetit på hankøn i alle afskygninger, samt Pelles manager Svolle, som, trods stor erfaring inden for showbizz, har sit hyr med at holde styr på den fem og en halv-årige. Selvfølgelig får Pelle også besøg af dansktop-sangerinden Ingerlise, der har en sang til stort set alle lejligheder, men det er ikke altid, at det er en fordel.

Pelle kom oprindeligt til verden i 1989 under navnet Svend-Bent, da Trine Gadeberg arbejdede som pædagogmedhjælper og fik opsnappet guldkorn af børnene i institutionen. Efter kort tid blev Svend-Bent til en reel revyfigur, som optrådte i lokalområdet. Pelle, som vi kender i dag, blev dog til under Kerteminderevyen i 2017 og året efter sluttede Kasper Le Fevre sig til som tekstforfatter på figuren.

Pelle har sidenhen fået et mere politisk satirisk udtryk – og med et glimt i øjet sætter Gadeberg og Le Fevre fokus på, hvordan børn opfatter den måde, voksne taler til og med hinanden om samfundsaktuelle emner. I 2018 fik Trine Gadeberg ”Årets Revykunstner”, også kendt under navnet ”Årets Dirch” for rollen som Pelle.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Ticketmaster mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. Du modtager billetten senest den 14. april 2023.

 

Husk at medbringe din billet fra Ticketmaster. Dit SPOTdeal-værdibevis er ikke din billet.

 

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men I kommer selvfølgelig til at sidde sammen, hvis I køber flere værdibeviser. Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Værdibeviset kan indløses den 22. april 2023, hvor koncerten foregår. 

Én unik kode gælder til 1 billet til forestillingen Verden Ifølge Pelle i Tivolis Koncertsal for 1 person.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PS Production ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  PS Production

  Trykkerdammen 14B, 3000 Helsingør
  Tlf.: 40 30 81 03 | CVR: 29797935 | peter@sindberg.co | Hjemmeside |

  Sidste chance: 13. april 2023 kl. 23:59

  Verden ifølge Pelle