Feriebyen Loutraki med strandpromenade

Sidste chance!

Peloponnes i Grækenland er en oplagt destination, når I ønsker at kombinere badeferie med autentisk græsk charme, friluftsliv og kulturelle indspark. I kommer til at bo tæt på Athen i feriebyen Loutraki, der er kendt for sin hyggelige strandpromenade.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I det sydlige Peloponnes får I en autentisk rejseoplevelse, hvor I kan se det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. Peloponnes byder nemlig på en kombination at smukke strande, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små tavernaer, hvor I kan spise oliven og andre græske klassikere, men I kan også gå en tur langs den smukke strandpromenade.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Bo i Loutraki med hyggelig strandpromenade og tæt på Athen
 • Dejlig beliggenhed lige ved vandet
 • Lækkert poolområde og mange faciliteter på hotellet

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund – Athen t/r
 • 7 overnatninger i bungalow med dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven på Ramada Loutraki Poseidon Resort (kat 4)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund lufthavn – ved bestilling min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 11. maj 2023
SPOTpris 4.199 kr. Normalpris 5.899 kr. Spar 28 %

 

Den 18. maj 2023
SPOTpris 4.499 kr. Normalpris 6.099 kr. Spar 26 %

 

Den 25. maj 2023
SPOTpris 4.299 kr. Normalpris 5.999 kr. Spar 28 %

 

Den 1. juni 2023
SPOTpris 4.299 kr. Normalpris 5.999 kr. Spar 28 %

 

Den 8. juni 2023
SPOTpris 4.299 kr. Normalpris 5.999 kr. Spar 28 %

 

Den 15. juni 2023
SPOTpris 4.799 kr. Normalpris 6.499 kr. Spar 26 %

 

Den 22. juni 2023
SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 6.799 kr. Spar 26 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  SPOTpris 2.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 290 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

Ramada Loutraki Poseidon Resort

Drømmer I om et virkelig godt resort med en helt igennem fantastisk beliggenhed lige ved havet? Så skal I vælge Ramada Loutraki Poseidon Resort. Her kombinerer hotellet de bedste faciliteter og luksus med smukke omgivelser.

 

Resortet har privat strand med krystalklart vand. Her er der alle muligheder for at slappe helt af eller få sig en forfriskende dukkert. I kan selvfølgelig også nyde livet ved poolområdet, gå en tur i den opvarmede indendørspool eller tilkøbe behandlinger i spa-området, hvor der også er jacuzzi.

 

Der er mange aktiviteter – lige fra tennis til minigolf og fitness og basketball. Uanset, hvad I laver, skal I ikke tænke på mad og drikke – ferien er nemlig med All Inclusive, der gør ferien så behagelig som muligt. I skal blot sætte jer tilrette, nyde maden og drikkevarerne – nemmere bliver det ikke.

 

Får I lyst, kan I også spise på hotellets græske a la carte restaurant (mod betaling), der ligger ud til vandet. Der er også en a la carte-restaurant på det fem-stjernede nabohotel Wyndham, hvor I kan forkæle jer selv med en lækker middag (mod betaling).

 

Er I mere til oplevelser, så har I mange spændende attraktioner inden for rækkevidde. Tag med på udflugt eller lej en bil – I må ikke snyde jer selv for at se Korinthkanalen, Athen eller nogle af de antikke seværdigheder, der ligger midt i mellem.

 

Sådan skal I bo

På Ramada Loutraki Poseidon Resort kommer I til at bo en bungalows med udsigt til haven. Alle værelser er indrettet med aircondition, minibar (mod betaling), tv, telefon, safebox, badeværelse med hårtørrer og gratis wi-fi. Der er egen balkon/terrasse.

 

Alle bunglows ligger i den store have. De er ca. 25 m2 og består af soveværelse samt badeværelse. 

 

Godt at vide

Spa-behandlinger er mod betaling. Det er muligt at låne poolhåndklæder på hotellet. Stranden ved hotellet består af rullesten. Hotellet deler faciliteter med nabohotellet, det 5-stjerende Wyndham. Hotelområdet er meget kuperet. 

 

All Inclusive

Måltider:

 • Alle hovedmåltider nydes fra buffet i hotellets hovedrestaurant Amphitrion
 • Morgenmad: Kl. 07.30-10.30
 • Frokost: Kl. 13.00-15.00
 • Aftensmad: Kl. 19.00-22.00

 

Drikkevarer:

 • Der er drikkevarer inkluderet fra 10.30-23.00
 • Indtil kl. 15.00 består det af lokale mærker af sodavand, kaffe, te og øl
 • Efter kl. 15.00 indgår også vin, whiskey og vodka

 

Snacks:

 • Der serveres salte snacks fra kl. 11.30-12.30 og søde snacks fra kl. 17.00-18.00
 • Is serveres fra kl. 16.00-17.00

 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.


Om Loutraki

Tæt på Athen ligger feriebyen Loutraki – et ferieområde, der især er kendt for sin hyggelige strandpromenade med fantastisk stemning. Har I lyst, kan I let besøge Athen og forene storbyoplevelser og ren afslapning.

 

Stå op til et ferieliv, I hurtigt forelsker jer i og gå i seng efter en tur langs strandpromenaden, der i ly af mørket har forvandlet sig til ét stort loungeområde. Det er da indbegrebet af ferie!

 

Loutraki er en gammel kurby – og de forhold er der stadig. Men det er meget mere end det! Glæd jer til dejlige strande og masser af skønne, græske spisesteder. I havnen vugger de små fiskerbåde side om side. Atmosfæren er kort sagt unik – og her er virkelig en stemning, der gør, at man kommer helt ned i gear.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
  Ankomst Athen kl. 11.35
 • Afgang fra Athen kl. 12.35
  Ankomst Billund kl. 15.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund – Athen t/r
 • 7 overnatninger i bungalow med dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven på Ramada Loutraki Poseidon Resort (kat 4)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund lufthavn – ved bestilling min 60 dage før afrejse

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  SPOTpris 2.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 290 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 07. april 2023 kl. 23:59

  Rejse til Peloponnes i Grækenland