Black & Decker beskærersaks

Sidste chance!

God og håndterbar beskærersaks fra kvalitetsmærket Black & Decker - perfekt størrelse til de fleste beskæringsopgaver i haven.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
  • Black & Decker beskærersaks - størrelse 20 x 6 x 1,6 cm

 

SPOTpris 118 kr. Normalpris 239 kr. Spar 50 %

 

Prisen er ekskl. fragt på 34 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeshop - dog senest den 5. april 2023.


Anvendelse 

Brug denne effektive Black Decker beskæresaks til at klippe små grene, kviste og blomster i haven. Knivene er skarpe, perfekt til at skære mindre kviste mv.

 

Fordelene ved Black Decker beskæresaksen er dens præcision og evnen til at lave præcise snit på haveplanterne. Dette gør den særligt anvendeligt til at fjerne døde eller syge grene fra træer og buske samt til at forme buske og trimme blomster og kviste for at forbedre plantesundheden og udseendet.

 

Beskæresaksen kan også bruges til at beskære buske, hække og andre stedsegrønne planter. Den kan også anvendes til at klippe blomster til buketter eller til at fjerne visne blomster fra planter.

 

Prisen er ekskl. fragt på 34 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeshop - dog senest den 5. april 2023.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én Black & Decker beskærersaks. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Wedobetter ApS. 

 

Returadresse:
Wedobetter ApS
Postmestervej 1, big box 13
9000 Aalborg

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Wedobetter ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Wedobetter

Postmestervej 1, big box 13 , 9000 Aalborg
Kundesupport: support@wedobetter.dk
CVR: 42900338
Hjemmeside |

Sidste chance: 29. marts 2023 kl. 23:59

Black & Decker beskærersaks