Fantastiske Azorerne med udflugter

Sidste chance!

Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Rejsen inkluderer flere spændende udflugter med dansk rejseleder.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Azorerne har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø, hvor Ponta Delgada ligger, som også er den største by på øen.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • På Azorerne finder I naturoplevelser i verdensklasse
 • Inklusive spændende udflugter med dansk rejseleder: Byrundtur og smag på Azorerne samt hval- og delfinsafari
 • Hotellet har en super god beliggenhed tæt Ponta Delgadas historiske centrum

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i 2-værelses lejlighed uden balkon på Antillia Lejligheder (kat 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Byrundtur og Smag på Azorerne
 • Udflugt – Hval- og delfinsafari med Katamaran-båd
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 27. april 2023 - SPOTpris 4.699 kr.

 

Den 4. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 11. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 18. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 25. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 1. juni 2023 - SPOTpris 4.699 kr.

 

Den 8. juni 2023 - SPOTpris 4.699 kr.

 

 

København:

 

Den 27. april 2023 - SPOTpris 4.699 kr.

 

Den 4. maj 2023 -SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 11. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 18. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 25. maj 2023 - SPOTpris 4.499 kr. (UDSOLGT)

 

Den  1. juni 2023 - SPOTpris 4.699 kr.

 

Den 8. juni 2023 - SPOTpris 4.699 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning barn (2-12,99 år)
  SPOTpris 4.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 2 barn pr. lejlighed.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

Antillia Lejligheder

Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig dejlig beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

 

I har kun 350 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. 

 

Antillia har et lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også et mindre fitness og jacuzzi.

 

Antillia ligger perfekt i forhold til Ponta Delgadas bycentrum og omkring fem km fra stranden. Lejlighedshotellet er i en god standard. Hotellet har et mindre beauty-center, frisør, mindre fitness, jacuzzi og vaskeservice – flere imod betaling. På hele hotellet er der gratis wi-fi.

 

Sådan skal I bo

De store 2-værelses lejligheder er nye, lyse og velindrettede med bad/toilet, aircondition og satellit-tv. I køkkenet er der 2 kogeplader, mikroovn, køleskab, elkedel eller kaffemaskine samt svamp, sæbe og viskestykke. 

 

Godt at vide

Det koster 10€ pr. stk. for leje af poolhåndklæder.

 

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og vores rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet.

 

Indendørspool er i øjeblikket lukket.


Mere om området

I Ponta Delgada kan I gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

 

Ponta Delgada er en hyggelig by, som byder på et spændene lokalliv og masser af oplevelser. Mens I er i byen, må I endelig ikke snyde jer selv for et besøg på det lokale marked, Mercado da Graça, hvor trækasserne bugner med solmodne appelsiner, og hvor duften af de søde ananas og friskfangede fisk snor sig op i næsen.

 

Udflugt - Byrundtur og Smag på Azorerne

Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer I Ponta Delgada at kende, idet I bl.a. besøger to af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken, er en af Portugals rigeste.

 

I ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens I går på de dekorative fortove, bliver I fortalt om de små ting, der igennem tiden har formet byen til det, den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko.

 

Azorerne har et enestående køkken, der bærer præg af, at det ligger midt ude i Atlanterhavet, og i mange århundrede har været afskåret fra omverden. Der produceres rigtig mange, lækre produkter på de ni øer, hvor man udnytter, hvad man har og tryller delikate, traditionelle retter frem.

 

På ”Smag på Azorerne” bliver I introduceret til nogle af de retter, man kan finde rundt på de mange små og hyggelige restauranter på øerne. Når vi rejser nye steder hen, så er det en del af turen at prøve nye smage og sammensætninger, men vi ”tør” ikke altid bestille det, når vi sidder med menukortet. Men her får I lov til at smage lidt af det hele og lære mere om maden også. I skal bl.a. smage lokale oste, traditionelle fiskeretter, kød samt smage på de lokale drikke som øl, vin og sodavand.

 

Udflugt: Hval- og delfinsafari

I havet omkring São Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Glæd jer til et uforglemmeligt eventyr med katamaran-båden, hvor I kan opleve nogle af havets mest imponerende dyr.

 

Kaptajnen får via radio kontakt til hvalobservatorierne langs kysten, der giver besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer med ca. hundrede i hver.

 

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives. Den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, og derfor kan det ikke garanteres, at I får disse dyr at se - men chancerne er store.

 

Det kan også ske, at turen må indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter.

 

Turen varer ca. tre timer, og I sejler ud med katamaran.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 08.30
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Venligst bemærk, at der er mellemlanding i Billund på ud- og hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i 2-værelses lejlighed uden balkon på Antillia Lejligheder (kat 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Byrundtur og Smag på Azorerne
 • Udflugt – Hval- og delfinsafari med katamaran-båd
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 2 barn pr. lejlighed.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år)
  SPOTpris 4.499 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 31. marts 2023 kl. 23:59

  Rejse til Azorerne